laupäev, 9. mai 2009

Aasta Ema on Pille Saar!

Eilsel emadepäeva peol kuulutati Urvaste valla Aasta Emaks Pille Saar, kes teeb oma kolme lapse kõrvalt ka palju vahvat käsitööd ning võtab kogu perega sageli osa vallas toimuvatest üritustest.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tubli oled Pille!!!!

Anonüümne ütles ...

Pille on igati seda tiitlit väärt. Palju, palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Pille on väga, väga tubli. Palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne, Pille. Oled tubli ja igati seda tiitlit väärt! Seekordne üritus oli aga kuidagi kehvakene. Jäi mulje, nagu möödaminnes kähku ära tehtud asi. Väga vale oli see, et kuulutati välja vaheaeg ja siis selle suure sagina sees ütles vallavanem ilma mikrofonita oma pöördumise loodetavasti aasta emale, aga sõnad läksid laste sagina sees kaotsi.eelnevatel aastatel oli üritus pidulikum. Arvan, et kui selline üritus teha, siis peaks see ikka väärikam ja pidulikum olema.Jõudu tegijatele1

Anonüümne ütles ...

Palju õnne Pille!

Ananüümne Ema ütles ...

Tegelikult olen mina Urvaste parim Ema!

Anonüümne ütles ...

iga ema on oma perele aastate ema, väikses piirkonnas ei peakski seda valima, olgu pealegi vabariigis, kui muidu ei oska.
Aga Pille on tubli

Anonüümne ütles ...

Pille on igati tubli ja aasta ema tiitlit väärt, aga kui selline üritus tehakse niiöelda möödaminnes kuidagi ära, et "linnuke" kirja saada, siis olgu ta tõesti parem olemata.

Anonüümne ütles ...

Tiitel läks täiesti õigesse kohta. Pille on väga tubli. Aga jah selle ürituse formaat on aegunud ja tõesti oli KUIDAGI ära tehtud. Võiks ju tunnustada neid emasid ka kes on saanud just aasta jooksul emaks. Jõudu selles ettevõtmises ka edaspidi.