reede, 24. juuli 2009

Uus Urvaste Valla Leht

taas ka netis üleval. Vaata siit.
Numeratsioon on urvaste.ee kodulehel küll natuke paigast ära läinud, aga oluline on, et veel sel aastal jõutakse 100. numbrini. See peaks toimuma täpselt peale valimisi.

Sellest lehenumbrist leiab palju huvitavat eelinfot, kõige kiirem on nüüd teatada, et juba sel laupäeval toimub Vaabina kandi külade kodukandipäev.

Mitmed pikemad lood on pärit ka sellest blogist, et seekord unustas lehe kokkupanija lehes seda ära märkida, eks siis peame ise oma saba kergitama.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

väga hea artikkel Kuldre raamatukogu juhatajalt. Tõeline pärl kultuuritöötajana vallas on Riina.
Ka Evi Vaabinas edendab kultuuritööd ja tegeleb inimestega.
Jõudu tööle.

Anonüümne ütles ...

Ühinen eelmise kommentaariga. Riina on väga mõnus suhtleja, suurte teadmisega ja parim kulturnik meie vallas. Vallaleht võiks temast tihedamini kirjutada, sest tema tegemised tõesti väärivad kirjutamist.

Anonüümne ütles ...

usun, et see on palju õpetlikum, mida ta ise kirjutab, suunab inimesed õigete raamatuteni ja suur suur aitäh talle, et ta olemas on, nii mõnigi raamatukogu juhataja saaks temast eeskuju võtta

Anonüümne ütles ...

Tore, et ta meil olemas on ja vot selline isiksus vääriks maaelu arendaja tiitlit kohe kindlasti. Tema juurest saab külastaja positiivse tunde ja annuse optimismi.