neljapäev, 14. jaanuar 2010

Et hinnata tehtut

Kuulutaks üle mitme aasta taas välja Urvaste Valla Aasta Teo hääletuse. Igaüks võib sinna auhinna välja panna, ehk teen seda isegi ... Aga pakkuge nüüd välja kandidaate. Teeme nii, et meie Airiga sel aastal ettepanekuid ei tee.
Mingil hetkel panen nimekirja lukku ja siis teeme hääletuse.

47 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minumeelest oli Mati Antsi sahkerdamine vallavanemaks täiesti pretsedentlik samm.
Selliseid vangerdusi kohtab ehk ainult suurlinnades aga näed Urvaste suutis sama- seega Aasta "tegu"

Anonüümne ütles ...

No kas tõesti ei leidu siis midagi head, mida välja tuua? Kas seda negatiivsust ja vingumist pole juba mitte liiga palju olnud?

Anonüümne ütles ...

Aga palun IRL võimultlöömine - hea ju!

Anonüümne ütles ...

Uus vallavanek(kohalik mees)Roon Riho

Anonüümne ütles ...

Priimägi oli ka mingi aasta tegelane ja mati läheks samas ........

Anonüümne ütles ...

Eesti meistrivõistluste karikaetapp motokrossis Vaabinas.

Anonüümne ütles ...

Eelmise aasta(2009.a.vastlapäev Nõiariigis,Kohal oli 800in)see oli tasuta rahvale. Kõva sõna

Anonüümne ütles ...

Aasta pluss - ?
Aasta miinus M... A....

Anonüümne ütles ...

Eesti meistrivõistluste karikaetapp motokrossis Vaabinas. Väga hea ,aga see oli rahvale tasuline. Vallavalitsus andis ka 20000 eek

Anonüümne ütles ...

Nõiariigi vastlapäev

Anonüümne ütles ...

Tõesti vastlapäev Nõiariigis Ja kross Vaabinas samuti.

Anonüümne ütles ...

Vallarahval on võimalus minna suusatama ja kelgutama Uhtjärve ürgoru nõiariiki.Suusaraja pikkus on 1km ja 2 erineva raskusega. Kelgumäelt saab päris hea hoo sisse.Seda kõike tasuta kuid varustus peaks kindlasti endal kaasas olema. Hea oleks kui eelnevalt ette helistaksite.
Maria 53332253

Anonüümne ütles ...

Pakun Urvaste kooli staadionit. Üks rajatis, mille valmimine on tänuväärne pikemateks aastateks.

Anonüümne ütles ...

Jätame poliitika sinnapaika-aasta teo vääriline on Kuldre lasteaia renoveerimistööd

Anonüümne ütles ...

Tubli res...... Kes sind ikka tunnustab,kui mitte ise
Töö on poolik. Fasaad on ikka väga sitt mille töö hind oli 1000eek /m2

Anonüümne ütles ...

See nn staadion on küll arusaamatu eksitus keset küla. Olla õige nimetusega änguväljak, kuid mida külarahval seal pori sees ja lumeuputuses ilma ühegi mänguväljaku inventarita teha jääb täiesti arusaamatuks. Pigem aasta jaburus ja mõttetum kulutus.

Anonüümne ütles ...

Urvaste Kooli staadion pakun välja-suur ja ilus. Sportlikkust väga vaja propageerida ja luua tingimusi.

Anonüümne ütles ...

Urvaste Kooli staadion väga lahe

Anonüümne ütles ...

Aasta tegu on kahtlemata uus ja mõnus vallavanem! Tasapisi hakkab valla maine ka tõusma!

Anonüümne ütles ...

Minu arvates on aasta tegu ikkagi Urvaste Kooli staadion , siin on mõeldud ka külarahva peale.

Anonüümne ütles ...

Mänguväljak on ikka Kooli aasta tegu, väga lihtne on riigilt saadud raha riigile tagasi anda, muud muret ju vallal ei olnud.

Anonüümne ütles ...

Staadioni kasutamine on mõeldud nii Urvaste Kooli lastele kui ka ümbruskonna lastele ja täiskasvanutele. Samuti on võimalik seal korraldada kogu vallarahval oma spordiüritusi. Tänu sellele on ka Urvaste ümbrus nüüd heakorrastatud.
Kahtlemata valla parim tegu!

Anonüümne ütles ...

urvaste kooli staadion on arukas pakkumine! nõustun sellega

Anonüümne ütles ...

Mina pakun ka staadionit. Vastlapäeva Nõiariigis oli ka lahe, aga siiski ühekordse väärtusega - tõenäoliselt oli seal ka lihtsalt reklaami oma tegemistele. Staadionil on kestvam ja omakasupüüdmatum väärtus.

Anonüümne ütles ...

Kuidas on Urvaste staadion aasta tegu näiteks Kassi või Toku küla pensionäri seisukohalt võttes. Või oleks tegu ikka see, mis on kasulik enamusele rahvast.

siisi ütles ...

1.vallavanem 2.staadion(nii ja naa) 3.nõiariigi vastlapäev(promoüritus,ei lähe mitte)

Anonüümne ütles ...

Aasta miinus M... A....aon

Anonüümne ütles ...

Teeks enne ikka statistikat, kui palju valla rahvast peale kooliga seotud personali seda õnnetut stadioni kasutab. Eks igaüks haibib seda, mis endale kasulik. Urvaste pensionäridele sellet ehitisest küll rõõmu pole ja heakorrastada oleks võinud kool oma territooriumi järjepidevalt korras hoides. Kunagi oli sellel alal kooli peenramaa ja lastel võimalus töökasvatusega tegeleda.

Anonüümne ütles ...

Vallavanemal tuleb vallast palk , staadion kah vallast 250tuh.
promoüritus aga vallarahvale tasuta

konnula contra ütles ...

Esmaspäeval panen küsitluse ülesse. Kahe parema vahel teeme lisavooru.

Anonüümne ütles ...

Staadion! Muide tean vähemalt ühte pensionäri, kes seda staadionit on ohtrasti kasutanud.

Anonüümne ütles ...

leian et ei oleks õiglane teiste poolt pakutuid variante suunata, minul endal tekib peale kommentaaride tõsine kahtlus kas selle küsitluse tulemus siin tuleb rahva arvamus või anonüümse poolt suunatud ehk tulemus mida anonüümne soovib.
mitu korda üks ja sama anonüümne kindlat tulemust prmob või kritiseerib seda teab ilmselt ainult blogi haldaja

Anonüümne ütles ...

selle küsimuse oleks võinud üles paremale panna nagu teised küsitlused ja kommetaarid siia siis oleks ausam vastus saanud kuna me ei tea mitu korda üks ja sama mitu korda sama asja propageerib- kritiseerib , praegusel kujul ei saa küll väita , et selle küsitluse tulemus oleks aus.ise olen neutraalne aga peale neid kommentaare ei ole mul küll isu kedagi kiita- laita

Anonüümne ütles ...

või siis sellisel kujul et ainult kandidaadid siia ja kommentaarid mujale sest muidu kui ma tahan oma arvamust avaldada pean ma paratamatult teiste omi lugema ja sel juhul ei ole see enam minu arvamus

Anonüümne ütles ...

nõiariik jääb siiski erasektoriks:) pigem siis urvaste kooli staadion ja kui õieti tean siis ehitati sinna ka õuesõppe klass. urvastesse sisse sõites kohe parem silmal vaadata uut ja mõnusat staadionit. eks siin on arvamusi erinevaid kui lugeda ka teisi teemasi selle staadioni kohapealt aga tulemus on minu arvates väha viis! arvestades seda suve mis oli see raskendas ehitus töid kõvasti. vääriks igati tunnustamist!

Anonüümne ütles ...

nõiariik jääb siiski erasektoriks ? Kahju,et meie vallas inimesed erasektori ei tunnusta.Tekkib küsimus miks meil ei ole töökohti aga antsla ja sangaste vallas on. Selles on süüdi erasektor,et antsla ja sangaste vallas on töökohad.Minu meelest vääriks erasektor igati tunnustamist!

Tajo ütles ...

staadion vääriks tõesti tunnustamist. sai isegi oma panus antud selle ehitamise heaks. ja see et kogu kupatus poolik on oli selle "ilusa" suve süü. eks see projekt lõpetatakse sel suvel. kevadel lähen sinna meeledi jooksma.

Anonüümne ütles ...

Kahju jah, et kui erasektor midagi teeb, arvatakse, et nüüd saab tohutult rikkaks. Et pere julgeb sellise äriplaani teha nagu Aivo V. , müts maha, kuidas see Urvaste kanti tutvustab jne ja huvitavat pakub. Aga ei oska me teistmoodi mõtlejaid ja fanaatikuid tunnustada.Loeme aga, mis see maksab ja kui palju kulub, aga hingele on ka midagi vaja ja vanu traditsioone väärtustada.

Anonüümne ütles ...

Õnn kaasa Tajole!
Loodetavasti läheb sul paremini - jalgu ära ei põruta ja riided jäävad puhtaks. Parem on metsavahel joosta, palju tervislikum ja kaunis loodus pealekauba.

Anonüümne ütles ...

Mis vahet selles on kas on erasektor või valla rahadega tehtu, peasi, et on meie vallas midagi tehtud. Inimesed olge õnnelikud, et meil vallas on siiski tegusaid inimesi ja tegusid. Hinnakem neid.

Anonüümne ütles ...

Ma pakuksin välja ühe väga hästi organiseeritud ja kui palju rahvast kaasa haaranud mihklipäeva üritus Uue-Antslas.ROHEVAHETUSPÄEV JA HOIDISTE NÄITUS 2009

Anonüümne ütles ...

Ja tore Urvaste oma traditsiooniliseks kujuneda võiv Urbanipäeva laat, haanjamehed on väga vaimustunud sellest päevast.
Toredad tegijad seal Urvaste vallas.
Igal kandil oma traditsioon.
Vana-aja jaanipäev Uue-Antslas jne.

Anonüümne ütles ...

Olen nõus kõigi nendega, kes pakkusid välja aasta teoks Urbanipäeva, Vana-aja jaanipäeva Uue-Antslas, sest need üritused on juba traditsiooniks saamas. Ka hoidiste näitus oli väga tasemel ja huvitav, kuid alles esimest aastat.Usun, et nende ürituste korraldamiseks on väga palju energiat ja aega kulutatud. Kui eelistused peaks järjekorda panema, siis
1.Vana-aja jaanipäev
2. Urbanipäev
3. Hoidistenäitus
4. Urvaste staadion

Anonüümne ütles ...

Urbanipäiv jah.Väiga illos oll.Ilm oll jahedavõitu.

Anonüümne ütles ...

Pakun välja vanaemade näitused Uue-Antslas. Käsitöönäitus ja päkapikunäitus. Ajalehe andmetel oli kokku 1000 ringis külastajaid kui õigesti on meelde jäänud. Supertegu ju. Ja üldse mulle tundub, et need vanaemad on väga tagasihoidlikud ennast reklaamima.

Anonüümne ütles ...

iga uue laada korraldamine algab siis, kui eelmine ära lõpeb, juba siis tehakse kokkulepped järgmiseks laadaks ja mõtlemist jätkub kogu aastaks.

Anonüümne ütles ...

Jah, see töö, mis tehakse enne selliseid suuri üritusi, nagu Urbanipäeva laat ja teised, jääb tihtipeale rahva poolt märkamatuks. Tegelikult on ju enne üritust väga suur töö ära tehtud. Nii on kõikide ürituste puhul- näitused, näidendite esitused, hoidiste näitus, Krehvinite heategevuspäevad ja muu selline.
Ellen