neljapäev, 7. jaanuar 2010

Värske info lumelükkamisest

Täna (neljap) õhtul sõidavad välja kõigi valla piirkondade lumelükkajad ning homme hommikuks peaks kõigil tee lahti olema. Mis saab lumelükkamisest edaspidi - katsun operatiivselt infot edastada.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere.Targutada on lihtne aga sellepeale oleks tulnud mõelda 2009 aasta algusest peale,et lumetõrjetöödega tuleb tegeleda võibolla mitu kuud,mitte raisata raha suvel selle peale mõtetult.Volikogus on pooled valitud isikud kes olid ka suvel ametis,eesotsas Hr.Mati Ansiga küsima peaks nendelt kus mõistus oli.Targutamine oleks üleliigne,sooviks konkreetset vastust aga muidugi see käiks härrastel üle jõu.Need võiksid nüüd ise vallarahva abistamiseks käe ulatada aga vaevalt nad arugi saavad kellest jutt käib.Kauaaegne vallaelanik???

Anonüümne ütles ...

Eelmine jutt jummala õige, milleks süüdistada praegust valitsust kui siluda tuleb eelmise võimu tekitatud olukordi. Eelmise võimu ladvik esindab ka praegu volikogus rahvast. Opositsioonis istumine ei vabasta vastutusest.

Anonüümne ütles ...

olen ka nõus, et kogu volikogu võiks koostööd teha(ole opositsioonis või võimul) ja mitte nüüd keskenduda ainult lumekoristusele, muid asju ka on ja ikka vaadata, kuhu raha rohkem vaja on. Kes siia kirjutab, võiks ettepanekuid teha, ka see on üks võimalus oma valitud volikogu liikmele suuniseid anda,mida volikogu koosolekul arutada.
Tehkem volikogu koosolekuid igas külakeskuses

Anonüümne ütles ...

Külakeskuses võiks koosolekuid teha, aga ettepanek on ka veel,et külakeskuse asju korraldaks ikka oma küla inimesed. Las külainimesed ise valivad ja kellelgi pole siis ütlemist.