laupäev, 9. jaanuar 2010

Veel jõuab osaleda Kaisulooma võistlusel

17. jaanuaril kl 12.00 tähistame Urvaste seltsimajas tõnisepäeva , kus osalejad valivad KAISULOOMA võistluse võitjad.
Ootame KAISULOOMA võistlusele isemeisterdatud lelusid, eelistatud naturaalsed materjalid. Valmistatud kaisuloomi ei tagastata, vaid need jäävad mudilasringi „Urvalind“.
Peaauhindadeks (I – III koht) on käsitööraamatud, juuksuriteenus ja 5x ujumispilet Otepää Spaas.
Võistlustöid saab tuua Urvaste seltsimajja või Kuldre raamatukokku. Külla tuleb KINOBUSS, kes näitab koguperefilmi "Minu naaber Totoro" ja kodumaist filmi "Georg" Marko Matverega peaosas. Kõigile KAISULOOMA võistlusest osavõtjatele filmide vaatamine tasuta.
Peale selle: projektis „Isetegija on tegija“ valminud tööde näitus

Üritust juhib Merle Tombak.
Info: 52 92373- Anne. Kinobussi kohta saab lugeda http://www.kinobuss.ee/

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

A palju pilet mass?

Anonüümne ütles ...

nõme

Anne ütles ...

Pilet lastefilmile "Minu naaber on Totoro" maksab 25.- krooni. Algus kl 13.00. Filmi "Georg" pilet maksab 30.- krooni, algus kl 14.30. Filmi plakatid panen üles kohe,kui need on minuni jõudnud.

Anonüümne ütles ...

Tubli, Anne! Georg on hea film ja lapsed saavad ka kinno Urvastes.

Anne ütles ...

Uue-Antslast ja Kuldrest saab üritusele ka bussiga. Buss väljub kl 11.30 Uue-Antsla poe juurest, siis läeb Kuldresse. Tagasi tuleb buss peale lastefilmi, kl 14.30. Kui kellelgi mujalt on bussi vaja,et kinno tulla, siis võtke ühendust. 5292373.

Anonüümne ütles ...

Kes olid kohal, on Annele tänulikud. Lapsed olid igatahes hästi esindatud ja isegi Kobelast oldi kohal.Nii et reklaami oli.
Mõlemad filmid olid head.
Jõudu uuteks üritusteks

Anonüümne ütles ...

Igati torepäev oli!Aitähh koraldajatele!

Airi ütles ...

"Minu naaber Totoro" oli küll super hea valik. Ei teadnud sellest kogupere multifilmist varem midagi, aga ka päris pisikesed vaatasid filmi põnevusega lõpuni ja elasid kaasa elulistele ja muinasjutulistele tegelastele.

Anonüümne ütles ...

Kaisulooma võistlus-väga tore idee! Kahju, et ise osaleda ei jõudnud. Kui võimalik, siis võiks ehk selliseid üritusi, mis nõuavad rohkem ettevalmistust, edaspidi veidi varem ette teatada.
Jõudu tegijatele Urvaste seltsimajast.