kolmapäev, 21. aprill 2010

Reklaamklipp, mille tegemises osalised ka Urvaste valla noored



Üks idee autoritest, Grete Kungus räägib, kuidas leiva reklaam sündis:

Olime Kareli ja Liisiga kunsti tunnis, kui meie kunstiõpetaja tuli meie juurde ja pakkus meile välja sellise võistluse nagu "Hagari rukkileivake", selle leiva jaoks pidime tegema reklaami, mis tooks välja selle leiva head tunnused ja aitaks teistel samuti aimu saada, millega on tegemist. Nagu plaksti tekkis meil idee, et muidugi, miks mitte, teeme ära. Mõni päev hiljem siis tegime selle tüki teoks. Filmisime enda klassiruumis video, kus terve klass kirjutab matemaatika kontrolltööd ja siis järsku õpetaja avastab et üks poiss spikerdab, aga hoopis see poiss nosis leiba. Filmimise ajal muidugi nägime ka natuke vaeva, sest ega algul meil päris selget ideed polnud, milline see video peaks tulema. Meie kaamerameheks oli Kalle Nurk, kes monteeris ka video valmis ja lõppkokkuvõttes tuli see väga hea. 10. aprillil kutsuti meid autasustamisele Tallinnasse ning meie saavutasime oma videoga gümnaasiumi osas kolmanda koha. See on väga tubli tulemus, sest see oli ikkagi vabariiklik konkurss.
Soovitan kõigil Hagari tooteid proovida, sest need on väga head ja tervislikud. Peale leiva on tootevalikus ka saiakesed, koogid, erinevad leivad.
Kindlasti ütleks suured tänud Liivia Rebasele, Kalle Nurgale ja Signe Kindale, kes aitasid meil selle videoga nii kaugele jõuda, SUUR, SUUR AITÄH!

Hagari toodete kohta saab infot siit: www.hagar.ee

Kommentaare ei ole: