kolmapäev, 28. juuli 2010

Maalilaager uuenes ja noorenes




Pildid: Ülal ühe noorima osaleja Markus Meieri töö, alumisel pildil nuputab Marja-Leena Jaanus (vasakul), mida küll tüdrukud lõuendile jäädvustanud on.

Võrumaa Naiskodukaitse Antsla jaoskond korraldas Urvaste pastoraadi juures taas maalilaagri kõigile huvilistele. Peale selle, et oli mitu uut osalejat, oli uus ka juhendaja. Mitmekülgne kunstnik Marja-Leena Jaanus laskis osalejatel pildile jäädvustada mitte üht või teist kindlat objekti, vaid just seda, mis laagrilised ise tahtsid. Laagri korraldaja Sirje Lill maalis näiteks üles Iirimaa reisi mälestuspildi.
Nagu ikka, harjutati kätt õige mitmete vahenditega - õlipastellid, akrüülvärvid, vesivärvid...
Nagu ikka, peeti kirikuõpetaja Üllari pere ja Contra osalusel maha jalgpallilahing. Võistkonnad said seekord aga pea tervenisti noortest kokku pandud, sest 19 maalilaagris osalejast 11 olidki lapsed või noored.
Algava päeva (28.07) lõuna paiku 3-päevane laager selleks korraks lõpetab.
Kui korraldajal Sirjel oli tänavuse 5. maalilaagri künnisel palju kõhklusi, kas ikka teha ja kas osalejaid leidub, siis nüüd võib vist kindlamalt öelda, et kohtume tuleval aastal jälle.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See esimene pilt on Markus Meieri tehtud, Markus Salumets mängis jalkat!

Airi ütles ...

Aitäh, parandasin ära. Markuse vingeid töid olen ju varem ka pildistanud, aga miskipärast tundus, et seekord räägiti teisest Markusest :)
Veel on selgunud, et sel aastal valminud töödest näitust ei tehtud.