reede, 12. november 2010

Aasta isa 2010 valitud!


Kuldre Koolis toimunud piduõhtul üteldi välja Aasta Isa 2010 nimi - Eero Täär. Pildil on ta koos laste ja vallavanemaga. Palju õnne!

Foto: Maria Vahtel

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õnnitlused aasta isale!

Kõik seni valitud aasta isad ja emad on IRLi liikmed või siis nende tulihingelised toetajad. Tahaks teada selle komisjoni liikmete nimesid, kes sellise otsuse järjekordselt tegid? Suur osa vallarahvast ei austa ühepartei liikmete ülistamist! Praegune koalitsioon peaks seda järgmisel korral hästi pingsalt jälgima,et ei laseks endale jälle pähe istuda!

Anonüümne ütles ...

Ei teadnudki, et osadel inimestel on huvi ja tahtmine süveneda ka aasta isaks valitute erakondlikku kuulumisse. Ju siis ise teisest erakonnast :P

Mina sooviks selle aasta isale lihtsalt õnne!

Anonüümne ütles ...

Ei tea küll valiku kriteeriume, aga ka see teine mees fotol on kolme lapse isa ja ka igati aasta isa!

Anonüümne ütles ...

Tore, et tublisi mehi hinnatakse, samas võiks mõni aasta antud tiitli saada ka mees, kes on oma lapsed juba üles kasvatanud ja neist oma vallale ja ühiskonnale väärikad kodanikud teinud. Miks ei võiks selleks meheks olla juba inimene, kes ise ehk on juba vanaisa või vanavanaisa?

Aasta isa peaks kõigile teistele olema eeskujuks! Iga mees oskab lapsi teha, vähesed oskavad neid ka hästi kasvatada!

Jõudu ja jaksu perekond Täärile!

Anonüümne ütles ...

See esimene kommentaar pani millegipärast mind ka mõtlema. Teiseks, isa väärtus oleks tõesti paremini näha siis, kui on oma lapsed kasvatanud-koolitanud.

Anonüümne ütles ...

See vist päris õige siiski pole, et kõik valitud on tulihingelised IRLlased.

Rolf ütles ...

Tere!
Tundub,et siin on poliitiline maik man.Kellelgi ei ole midagi perekond Täär`ide vastu.Keegi peale otsustajate ei tea kriteeriume,mis on aluseks otsuse tegemisel. Eks aasta ema valimisel on teised otsutajad! Jõudu ja kannatust aasta isale!

Anonüümne ütles ...

Et siia ei ilmuks jälle poliitilist ärapanemist siis palun avalikustage ka komisjoni koosseis ja nende poliitiline kuuluvus

konnula contra ütles ...

Arvan, et piisaks komisjoni koosseisust.
See devalveerib küll tiitli väärtust, kui valimise põhimõtted on ebaselged.
Jah ja statistika toetab ka esimest väidet, samas ei tohiks olla muidugi mingit erakonnakvooti, et tiitel peaks valimisnimekirjade vahel külakorda käima.

Karille Bergmann ütles ...

Aru ma ei saa miks alati hakatakse ilusat asja ära lörtsima? Miks otsitakse alati iga asja juurest poliitilist maiku? Kes need kandidaadid üles säevad on ju külarahvas ja aasta isade-emade lapsed. Negatiivsed kommentaarid viivad selleni, et aasta isa ja ema kandidaate esitatakse, aga tiitlit vastu võtma pole lõpuks enam nõus keegi, sest ei taha avalikku poriloopimist. Kõik emad ja isad tegelikult ju armastavad oma lapsi ja annavad nende heaoluks maksimumi ning seda isetut armastust ei muuda mitte üks teps erakondlik kuuluvus ega sotsiaalne staatus.
Rohkem sallivust

Anonüümne ütles ...

Tubli Karille! Aga sina Konnula lõpeta intriigide punumine!Paistab,et sa ei ole üle saanud sellest, et said toimetaja kohalt kinga.Äkki oleks sa ise tahtnud aasta isaks?

konnula contra ütles ...

Kommenteerin siis:

Tubli Karille!
Karille jutt on täitsa õige, isad on tõesti kõik tublid olnud, isegi Proškin. Ilma irooniata muide.

Aga sina Konnula lõpeta intriigide punumine!
Mina ei algatanud seda teemat, kokkusattumused on paraku siiski olemas. Kes valib Aasta Ema-Isa. Nt üleriiklikult on nii:
Valiku kandidaatide hulgas teeb Eesti Naisliidu eestseisus, kus on esindatud Tallinna, Pärnu, Põlva, Vändra, Kohtla-Järve, Kiviõli, Viljandi, Sindi, Harjumaa ja Otepää naisorganisatsioonid.
http://www.naisliit.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=55
Võib norida ka, et ähmane määratlus, aga otsustajate ring on üsna lai.

Paistab,et sa ei ole üle saanud sellest, et said toimetaja kohalt kinga.
No ega see ilus tegu ju ei olnud, et ma sealt kinga sain. Aga mul on blogi, mille võimalused on küll praegu kasutamata.

Äkki oleks sa ise tahtnud aasta isaks?
Oma pojad tunnistavad mind aasta isaks, suuremat saavutust sellel alal niikuinii ei olegi olemas.

Anonüümne ütles ...

Hr. Konnula sobiks kindlasti aasta isaks. Margus Klaar`il,aga tuleks nendel otustajatel aasta isa tiitel ära võtta,sest tema käitumine perekonnainimesena ei kõlba kuhugi!
Või on hoopis ka tema üks otustajatest? Valige...