reede, 10. detsember 2010

Veidi teede lahtilükkamisest

Vallavanem Riho Roon soovitab kõigil täna kodus püsida, kui see on vähegi võimalik. Enne tuisu lõppu valla- ja taluteid lahti ei lükata, ka siinsed riigiteed on suurelt jaolt läbipääsmatud.
Teisipäevaks lükati edasi Kuldre lasteaia laste reis Haanjasse jõulutallu, küll aga sõitsid paljud algkooli lapsed bussiga Ugalasse jõuluetendust vaatama. Kokkuleppel koolibussi juhiga ei välju õhtune buss enne, kui lapsed Viljandist tagasi jõuavad.
Täna hommikul aga oli paljudele inimestele kindlasti suur üllatus, et teed olid lahti lükatud ja lapsed said kooli. Päris kõigile taluteedele traktor siiski ei jõudnud.
Ka eilsele Urvaste kandi külade koosolekule jõudsid lähemad inimesed kohale - vaatamata sellele, et suurele teele pääsemiseks pidid mõned lausa mitu kilomeetrit jalgsi läbi lume sumpama. Suur rõõm oli näha nii sitkeid inimesi.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere.Olen selle valla elanik päris kaua kuid ei saa aru miks lükatakse tee otsi lahti valikuliselt sõitsin täna läbi enamus teid kuid pilt on sama kui eelmistel aastatel,kontrollige milleest te maksate se on maksumaksja raha mida kulutatakse,kui pole vahet mis teenust osta 400-520kr.eest sis laske käia kuid lollust on kehva vaadata.Jõudu vallaametnikud.

Anonüümne ütles ...

Ja kui väravani lahti ei lükata siis ei tahaks et sinna lund ka juurde lükataks nagu selle tuisu ajal aeti vall ette ja ega seda ära ka tõmmatud eest.