kolmapäev, 16. veebruar 2011

Võimalus osaleda KUDUMISGRAFITI tegemises


Tere kallid käsitöömeistrid ja teised tublid tegijad!

Eesti Käsitööõpetajate Selts koos Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ning Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liiduga kutsuvad osalema projektis KUDUMISGRAFITI, mille mõte seisneb 2011.a. koolinoorte laulu- ja tantsupeo dekoreerimises kaunite värviliste kudumitega Tallinnas Tammsaare pargis.

Kudumise materjalid tuleks valida enda äranägemise järgi, kasutades ära ka vanu lõngajääke või harutatud lõnga ja kudumeid, riideribasid, nahka, erinevaid tekstiile, narmaid tutte jne. Kena oleks kasutada maa ja ilma värve: aastaaegade värvid,ilmastiku värvid, looduses esinevad värvid. Kudumise algus võiks olla juba täna. Kutsume kõiki koole, seltse, ühinguid, üksikisikuid kuduma vaba fantaasiat.

Grafiti kudumisel sobib just taaskasutatud materjal, sest kudumid eksponeeritakse õues ja seepärast on ette antud orienteeruvad mõõdud: 150x70cm, 150x30cm, 150x15cm. Mõõdud ei pea olema absoluutse täpsusega. Kudum ju venib nii- ja naapidi. Kududa võib triipe, kirju, oma piirkonna eripära aga ka lihtsalt põnevaid pindu, auke, pitse ja mida veel! Lisada narmaid, tutte. Valmis fantaasiakudumeid ootan enda kätte 01.maini 2011, et edastada need siis Tallinnasse.
Toredat kudumist!
Meeleolu loob kindlasti kui vaatate internetist märksõna knitgraffiti alt. Palun anda märku, kes on nõus projektis osalema. Info: 5041602tkallion@gmail.com; tiinakallion@hot.ee Tiina KallionVõrumaa käsitöö ja kodunduse ainesektsiooni juhtEesti Käsitööõpetajate Selts “Aita” Võrumaa esindaja

Kommentaare ei ole: