esmaspäev, 8. august 2011

Vahva asjade jagamise koht netis

Spunk.ee aitab ära anda asju, millele omanik otstarvet ei leia. Olgu nendeks väikelaste tarbed või üle jäänud ehitusmaterjalid. Anname ja saame vastastikku heameelt! Pipi leiutas sellise toreda sõna nagu "spunk". Tähendust otsides üritas ta seda sobitada lambale ja läks spungikahtlusega ka arsti juurde, kuid meie arvates võiks sellele otstarbe leida just üksteise abistamise ning rohelise mõtlemise vallas.
Meil kõigil on asju, mida ise enam ei vaja, aga mis on äraviskamiseks liiga head ja mõnusad. Proovime neile leida hooliva omaniku, kes oskab neid vääriliselt hinnata, nagu juhtus ühes teises muinasjutus.
Lastelugudele viitamine ei tähenda muidugi ainult pehmeid väärtusi, sest on ka abivalmeid mehi, kel koduehitusest näiteks ehitusmaterjali üle jäänud. Miks peaks selle prügimäele saatma?
Esialgu ei saa me veel pakkuda võimalust, et postikulud tasub asja eest saaja otse Eesti Postile. Seega selle variandi valikul peaks saaja tasuma postikulu saatjale, ent tulevikus leiame Eesti Posti abiga ka selles osas mugavama tee.
Kokkuvõtteks: teeme ära ja toetame vastastikku!

Lugupidamisega,
Selle Luik

Kommentaare ei ole: