neljapäev, 20. oktoober 2011

Uus abivallavanem ametis

Urvaste uus abivallavanem Avo Kirsbaum on vaatamata 24 eluaastale omandanud kogemusi nii ehituse kui kinnisvara alal.
Praegu on tal käsil viimane aasta Mainori Kõrgkooli ärijuhtimise alal, kus ta on spetsialiseerunud raamatupidamisele ja finantsjuhtimisele. Enne seda õppis Avo Kuldre Koolis ning Võru Kreutzwaldi gümnaasiumi reaalkallakuga klassis.
Nii mõnegi avatud ukse on Avo enda jaoks juba kinni pannud. Kaitseväes teenis ta rühmaülemana ning oli ühel hetkel tõsise valiku ees, kas minna Afganistani missioonile. „Mulle väga meeldib kaitseväe kord ja süsteem,“ tunnistab ta. Aga otsustas siiski jätkata kõrgkooliõpinguid.
Õpingute kõrval töötas Avo ERGO Kindlustuses maakleri ehk müügiesindajana. Tundmatus kohas vettehüppajale olid siin abiks kolleegid ja ka seni harjumatu kontoritöö hakkas sujuma.
Aga läks hoopis nii, et klassiõde kutsus aasta tagasi Avo Suurbritanniasse Walesi enda sünnipäevapeole.
Juba järgmisel päeval pärast pidu sai ta tööd kohalikus hotellis töömehena, oli ka kelner ning lõpuks täitis koguni majandusjuhataja ülesandeid. Aga edasise karjääri võimalust Walesis ta ei näinud, sest nagu hotell nii ka paljud teised ettevõtted on sisuliselt perefirmad, kus juhtivamaid kohti täidavadki pereliikmed.
Abivallavanema ametis tuleb Avo Kirsbaumil taas rinda pista uute väljakutsetega nagu näiteks projektide kirjutamine ja elluviimine. Samas ehitusalaseid teadmisi, mida siin vaja läheb, on Avo Kirsbaum lisaks Inglismaa töökogemusele hankinud juba alates keskkooli ajast, kui ta ka ühes ehitusfirmas töötas. Ka tänavu suvel tegi ta ehitustöid mitmel objektil.
Vabal ajal tegeleb Avo tõsiselt korvpalliga. Unistab ka inimesi ühendavast sportlikust suurüritusest Urvaste vallas nagu seda on näiteks Rõuge paadiralli. Ja on natuke mures, kas tal ikka jätkub aega, et hakata käima veel ka rahvatantsu proovides, kuhu teda just kutsuti.

AIRI HALLIK-KONNULA

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tubli poiss, hea, et kodukoht ta üles leidis

Anonüümne ütles ...

Avo on väga tubli, aga ma siiski leian, et abivallavanemal peaks olema kõrgem haridus käes ning lisaks haridusele ka mõne aastane juhtimiskogemus. Üks asi on mõelda mõtteid, teine asi teha tegusid.

Tuleb loota, et tal on piisavalt ambitsiooni ja teotahet, et lisaks enesearengule ka valda edasi arendada.

Anonüümne ütles ...

No kui mõelda, et vallavalitsuses on isikuid, kel pole keskharidust või on lausa Urvaste erikooli lõpetanud, siis on Avo haridus isegi praegu liiga kõrge..

Anonüümne ütles ...

Pakun huupi- lihtsalt järgmine rida CV-l, mõne kuuga süüakse välja siit.

Anonüümne ütles ...

Väga hea,et sai kohalik noormees,sest kohalikke asju aetakse ikka kohalike inimestega.Olen näinud IRLi poolt seiste aastat seisakut,kus olid juhid väljaspoolt, nüüd kahe aastaga on tehtud mitme aasta tegamata töö.Praegune koalitsioon on ennest igati õigustanud, kaks suurt proekti on töös ja väiksemad ootavad oma järge.Edu Sulle noor ja andekas abivallavanem!

Anonüümne ütles ...

Vallavalistuses ei tööta ühtegi keskhariduseta inimest, seda ei luba ka seadus(KOKS). Urvaste vallavalitsuse liikmed on kõik kõrgharidusega,abivallavanem kohe lõpetams. Mis puutub volikogu inimesi,siis siin oli ju rahva valik, keda nad valivad,sest rahvas on kõigeim võimukandja,Eesti Vabariigi PÖhiseadus. Ise valite endale oma esindajad volikokku!

Anonüümne ütles ...

viimast kommentaari lugedes tahaks appi karjuda. Minu teada ikka volikogu moodustab vallavalitsuse ja ei kellestki muust kui volikogu liikmetest.

tsiteerin: "Urvaste vallavalitsuse liikmed on kõik kõrgharidusega"

Kui nii siis pole küll noortel vaja kaugelt "kõrgharidust" otsima minna, oma vallaski jagatakse seda.

Anonüümne ütles ...

Vallavalitsuse koosseisus on ikka vallavanem, pearaamatupidaja, abivallavanem jne. Meil ka näiteks koolidirektor. Volikogu kinnitab või siis jätab kinnitamata vallavalitsuse koosseisu.

Anonüümne ütles ...

Nukraks teeb siin mõni kommentaar. Esimest korda siis päris oma kodukoha mees abivallavanemaks ja jälle häda-pole haridust! Kui mälu ei peta, oli ka päris üks vallavanem ainult keskharidusega kunagi. Ja mõnel tasuks ennast harida selles osas, kes kuuluvad vallavalitsusse ja siis analüüsida nende haridust. aga neid abivallavanemaid on Urvastes küll päris palju olnud.Edu Avole!

Anonüümne ütles ...

Avo on ennast ise üles töötanud. Otsige teist nii tubli noormeest Urvaste vallast - pole vist lihtne leida. Tahet tal jagub, küll oskused, kogemused ja diplomgi tulevad!

Anonüümne ütles ...

Edu uuele abivallavanemale! Need, kes siin kommentaarides sülge pritsivad, need jäävadki seda tegema, need inimesed pole kunagi millegagi rahul-tulgu siia valda juhtima kasvõi Ameerika president. Vabandust, aga need inimesed on lihtsalt madala haritustasemega (NB! Tugev t täht sõna keskel ei ole trükiviga!)
Rohkem sallivust!