teisipäev, 27. detsember 2011

Kuldre kooli kolimine

Kuldre kooli kolimist 28. detsembril ei toimu!
Kolimine toimub 02.01.2012 kell 10.00 algusega Urvastest.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tahaks väga teada ,kuhu Kuldre kool kolib, sest ega koolimaja remont pole ju veel lõppenud! Ärge keerutage asjatult tolmu üles!

Kui uskuda vallavalitsue juttu,siis pidi koolimaja valmima 21.12.2011.a.

Vallavanem oli kinnitanud seda kuupäeva ka vallavolikogu istungil mitu korda!

Asjatud lubadused on just Urvaste vallale kohatud, sest tean, et võimul ei ole mitte IRLlased,vaid kahest valimisliidust koosnev arukas koalitsioon! Senini on vallarahvast rahul olnud ja loodan,et see väike apsakas ei avalda mingit mõju!

Anonüümne ütles ...

Nii lihtsameelselt ka ei tasu uskuda ehitajate lubadusi

Anonüümne ütles ...

Hakkame kaklema! Polegi kaua täristatud:)... Nii tüüpiline!

Anonüümne ütles ...

Kas see lehekülg on kaklemiseks mõeldud minu arust käib koolimaja kolimise kohta. Võtke mõni teinekord ja teine teema praegu on tähtis et lapsed saaksid omas koolis käima hakata.Head vana-aasta lõppu ja kordaminekuid uuel aastal!

Anonüümne ütles ...

Esimene kommentaar on imelik, miks on asjatud lubadused praegusele koalitsioonile kohatud, aga IRL-le mitte. Muidugi, eks praegu ole areng stabiilne ja ka vallavanem muhe ja tegus. Aga sellist ametnike ja vallavanemate vahetust nagu IRL ajal on ka mõnus mäletada ja seltskonnas heietada. Nii et kõik on tublid!
Ja mis tähtsust sel on, missugusel kuupäeval kolitakse ja mis koalitsioon seda teeb. Uus aasta tuli ka ikka omal ajal ja ei küsinud mingi partei käest, kas ja millal ta tulla võib.

Anonüümne ütles ...

Aasta viimane vallavolikogu näitas,et erimeelsused on vaoshoitud , tänu vallavanema mitte emotsioonidega kaasaminemisele.Kool saab uuesti renoveeritud ruumid, arvatavasti käesoleval õppeaastal,3veerandil!

Tahaks soovida: Vallavolikogule,vallavalitsusele ja kogu vallarahvale: HEAD UUT AASTAT JA UNISTUSTE KORDAMINEKUT!

Peaaegu koalitsioonigaliituv, hetkel opostsinii saadik!

Airi ütles ...

No seltsimajast said asjad nüüd igatahes auto peale viidud ja Kuldres maha ka. Oli tore tegus hommikupoolik pühade lõpetuseks.

Anonüümne ütles ...

Jääb loota, et nüüd on Kuldres kõik korralikult tehtud ja kool ühestükis. Oli hea meel pakkuda oma valla koolile ruume.Ilusat uut aastat kõigile.

Anonüümne ütles ...

Urvaste seltsimaja ja kool- see oli ilus. Ärge jääge anonüümseks. Head ja edukat aastat.

Anonüümne ütles ...

Et igav ei hakkaks, kes teab, palju sellest opositsioonist IRL-lased on ametlikult? Aga õpilastele kõike head uueks aastaks!