kolmapäev, 29. veebruar 2012

Teade e-koolist õpetajate streigi kohta

Õpetajate streik
Austatud lapsevanem või õpilase seaduslik esindaja.

Arvestades üleriigilist õpetajate streiki 7.-9. märtsini 2012.a., mis on suunatud Eesti Vabariigi valitsuse poolt õpetajate palgaprobleemi ja koolide rahastamise küsimuste eiramise vastu, ei toimu Kuldre Koolis tavapärast õppetööd 7. märtsil.
Antud päevaks saavad õpilased koduseks ülesandeks iseseisva töö vaadeldava õppepäeva materjali ulatuses. Ootame kõigilt lapsevanemailt või õpilase esindajailt klassijuhataja kaudu hiljemalt 2. märtsi tööpäeva alguseks tagasisidet, kas Teie laps õpib selle päeva kodus (õppematerjal edastatakse õpilasele) või tuleb kooli.
Informatsioon on vajalik õpilasliini ning koolisöökla töö korraldamiseks.

Rait Laatsit
Kuldre Kooli direktor

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuldre Kooli õpetajatel peaks olema häbi streikida. Miks? Sest nende palk on olnud kogu aeg korralik.

Airi ütles ...

Minu meelest on normaalne, et Kuldre õpetajad on kõigi teistega solidaarsed.

Anonüümne ütles ...

Kuldre koolis on õpetajate seas eetika probleem. Kui õpetaja ei hooli oma laste kasvatamisest,siis on midagi väga viltu.Kui hoolekogu ja vallavalitsus midagi ette ei võta,siis oleme sunnitud meie lapsevanemad korraldama piketi koolimaja ees, nõudmaks Margus Klaari lahkumist,sest perekond on ühiskonna alglüli. Piketile tuleb kindlasti mitukorda rohkem rahvast, kui lastevanemate koosolekule.Me ei taha,et meie lapsed kõike seda näevad ja kuulevcad.
Ka minu kaks last käivad Kuldre koolis. Lapsevanem!

Anonüümne ütles ...

Eelmisega täiesti nõus,see probleem on olnud juba meie majas pikka aega,kuid seda ei ole juletud avalikult rääkida! Väga hea,et lapsevanemad tõstatasid ise selle ja püüavad koos hoolekoguga leida lahenduse. Pikett on muidugi viimane võimalus.Avalikkus teadis juba enne,nende kommentaaride kirjutamist!

Anonüümne ütles ...

Tule taevas appi!Kas meie volikogu ja vallavalitsus lähevad Meremäe vallaga võidujooksma,(poliitiline võidujooks)? Kellele on see kasulik? Kas mõnel opositsioonopoliitikul ei ole töökohta või on tõepoolest oht kaotada töö? Olgem mõistlikud!

Anonüümne ütles ...

Ma pooldan ka Margus Klaari lahkumist õpetaja kohalt ja jätkamist Kuldre kooli direktorina. Ärge elage enda kibestumist välja inimese peal, kes on südamega asja juures.

Teine teema. Kellega võrreldes korralik? Võib-olla koristajaga tõesti..Viimane aeg streikida.

Anonüümne ütles ...

Kuldre kooli direktor on olemas,Klaaril puud haridus direktorina töötamiseks,kuigi ta proovis kandideerida ja eksitada vallavalitust.See ei läinud läbi!
Töötage edasi!

Anonüümne ütles ...

Meie vallavalitsus ongi eksimatu!

Anonüümne ütles ...

Igal inimesel tuleb oma elu ise elada, Teised ei pea kohut mõistma.

Anonüümne ütles ...

Nõustun 100% eelmisega.

Anonüümne ütles ...

Tsiteerin ühte lauset ühest kommentaarist, mis blogi autori poolt kurjuseurvaste blogisse on viidud.

"Asi on kohtus,mis on üleval kohtumajas"


Küsitavaks jääb aga see, miks pole need esimesed kommentaarid Marguse kohta sinna kurjuseurvastesse pandud.

konnula contra ütles ...

Päris kõiki kommentaare kõrvaldada ei saa.
Kui on eetikaprobleem, siis ilmselt tõstatatakse see küsimus ka märtsi lõpus lastevanemate üldkoosolekul.
Kui seda seal jutuks ei tule, siis on küll õige kõik Margus Klaari eetikast kõnelevad kommentaarid siit kõrvaldada.

Ma ise mõtlen praegu seoste peale, et juba järgmisel aastal on valimised ja eetikaprobleemid tekivad just kohalikus poliitikas aktiivselt tegev oleval isikul.

konnula contra ütles ...

http://www.ius.ee/node/8162
Seadus lubab alimentidest kõrvalehoidjad avalikustada.
Nii et kui kellelgi on dokument, andku teada.

Raido Karro ütles ...

Kurb, et ainult kaks inimest on julgenud oma nime avalikustada. Kui julgete inimesi kritiseerida, julgege ka oma nimi kirjutada. See näiline anonüümsus ei päästa teid.

Anonüümne ütles ...

No mida see Margus nüüd sellist on küll teinud,et lapsed koolis ei tohi sellest kuulda. Elage oma elu! See pole teie elu,et kõike nii hästi teate...see pole välistatud,et ka teiega võib nii juhtuda

Anonüümne ütles ...

Jah, ka teie asi võib olla kohtus, mis on üleval kohtumajas.

Anonüümne ütles ...

Poliitilised tuuled puhuvad põhjast.Väga kurb,kui jääme ilma 16 000st eurost,juhul kui peaks tulema mingi võimukriis.Kui arvatakse,et ei ole seda raha vaja,eks siis võimutsege!

Võtmeisik...!

Anonüümne ütles ...

kirjutage ikka sellest, mis on pealkiri ja ärme mõistame kellegi üle kohut, pole vaja arendada selllist teemat, mis ei kuulu arutamisele niimoodi.

Anonüümne ütles ...

Miks korraldatakse Uue-Antsla kultuurimaja tehnikaga karaokeõhtuid eraettevõtetes? Või maksab kultuurimaja juhataja tehnika eest vallale renti.

Anonüümne ütles ...

Esimesele anonüümsele kommenteerijale!

Miks peaks olema õpetajatel häbi streikida? Teie märkusest saan aru, et nende palk on olnud korralik aga teil pole sellistki olnud. Seega ühinege nendega! Lööge kampa! Õpetajad on olnud ja jäävad MAA SOOLAKS seni kuni lapsi veel on. Nad näevad koolis sageli laiemalt perede rasket olukorda kui see pere ise oma isikliku mätta otsast. Ja streik on õpetajate eestvedamisel märgiks, et väga raske on KÕIGIL. Seega ei ole see streik ainult nende endi aluspesu uuenduskuuriks mõeldud. See on märk ärkamiseks, et midagi on valesti ja peab muutuma.
Ärka sinagi!
Kuula seda, ehk on lahendus siin ja sa mõistad, et me kõik oleme seotud tahes-tahtmata kõigiga.

http://www.youtube.com/watch?v=7k0lzf-SU7A

Lahendus ei olegi ehk rahas vaid milleski enamas. Ehk hoopis mõistmises või mõistuses?

On lapsi-
on ämmaemandaid ja arste,
lasteaednikel tööd,
õpetajatel õpetada,
koole ei panda kinni,
ehitajatel ehitada,
päästjatel päästa,
politseil valvata,
talendid jäävad siia,
tootjatel kellele toota,
bussijuhtidel kedagi vedada
ja pensionile jäädes ka veidi muretum elu...
Ehk mõni neist teeb tulevikus ka tööd ja maksab makse päris ausalt, kui postkontorid neile ümbrikupalga jaoks ümbrikke ei müüks. Jääks siis ju riigil ka raha, mida jagada. Õiglasemalt jagada, et ära saaks elada kõik.


Seega üleskutse mitte ainult sulle, kadetsev kaasmaalane, vaid kogu meie maa rahvale: KUULAKE SEDA LAULU!

Muidu ei sulge me ainult gümnaasiume vaid ka tootmisasutusi. Toome sisse võõrtöölisi, kes on nõus töötama palju väiksema palga eest kui õpetaja või miinimumpalga saaja. Ja naabriga või tööl suhtlemiseks peame hakkama võtma väga võõra keele tunde(õpetajalt). Ja muide see oht on juba 2015!

Seega oleme KÕIK siin seotud.
P.S.- teisele anonüümsele!
Ja selleks, ei pea me siin kellegi eraelu lahkama. See foorum siin pole häbipost ei õpetajatele ega ka teistele. Mine räägi asjaosalistega otse või otsi endale nõustaja! Selleks on teine koht. Ideaalne võimalus aga heade mõtete genereerimiseks!
Avaldage arvamust! Lennukaid ideid!
Ehk on just SINU mõttes võti, mis sobib euroluku auku!

(anonüümne s..nnum)

Anonüümne ütles ...

Muidugi peavad õpetajad streikima!

Tundub, et virisejad ei mõista õpetaja olulisust ühiskonnas. Kuni kooli minemiseni mõjutab last perekond. Sealt edasi mängib juba palju suuremat rolli kool. Miks? Sest see on asutus, kus laps veedab enamus oma ajast. See on paik, kus lisaks uutele teadmistele õpitakse sotsiaalseid oskusi,tekivad harrastused ja unistused.

Õpetaja ei vastuta vaid selle eest, et laps saaks selgeks kui palju on 2+2. Õpetajad on need, kes suunavad ja julgustavad lapsi oma unistusi täitma. Annavad neile edasi väärtusi, mida kodus ei õpi.

Õpetaja töö kõige keerulisem osa ehk on see, et tuleb osata olla õpilastele samaaegselt usaldusisik ja autoriteet.
Kui õpetaja ei ole autoriteet, siis on ka raske midagi õpetada. Kui sind võetakse pigem semu, kui õpetajana, pole sa enam hea õpetaja.

Anonüümne ütles ...

Koduseid väärtusi ei tohi alahinnata,nagu eelmine kirjutab!Kool ei anna kunagi,ega ole ka andnud neid väärtusi mida kodu ja lapsevanem on õpetanud! Minu arust on tulemus parem, kui on koostöö kodu,kooli ja lapsevanemaga.Paraku alati see nii ei ole, kahjuks. Kodu on suunaja kuni on kõrgkool lõpetatud ja iseseisev elu alustatud,ka siis kipub kodu veel õpetama! Erandeid on alati ja igas ühiskonnas!

Reiko Kroonmäe ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Reiko Kroonmäe ütles ...

Mis te hädaldate siin!? Kui oma nimegi ei julge kirjutada. Minge ja tehke ja olge. Muud teha ei ole kui kõiki halvustada ja kõike maha teha. Ja nüüd mõelge, mida te ise kasulikku olete teinud härrad ja prouad "Anonüümsed"?

Anonüümne ütles ...

Kui kedagi häirib, et siin anonüümsed kommivad siis võtke neilt se võimalus ära ja blogipidaja võiks jätta ainult nimega kommentaarid.

Anonüümne ütles ...

Tähtis peaks olema kommenteerimisel arvamuse sisu, mitte aga hoopis see kes arvas ja kas ta on õiges erakonnas ja mis ta endast õige mõtles et arvata julges. Seepärast on ka ajalehtede puhul kommenteerimine ilma nimeta lubatud. Kõik arvamused pole ka sõim ja labasus.