kolmapäev, 22. veebruar 2012

Vabariigi sünnipäevapidu Kuldres

23. veebruaril toimub koolis EESTI VABARIIGI ISESEISVUSPÄEVALE PÜHENDATUD PIDULIK KONTSERT-AKTUS. Aktuse algus kell 12.00 (tunnid on lühendatud). Oodatud on ka kõik külalised. Kõigil kooli õpilastel kohustuslik pidulik riietus!

Buss väljub kell 13:30!

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilus maja,ilus ja igati läbimõeldud kontsertkava,jätkugu vaimu ja jõudu edaspidiseks,hoidke ilusat maja!

Anonüümne ütles ...

Kahju,et Urvaste vald suhtub Eesti Vabariigi sünnipäevasse vaenulikult.
Teed on lahti ajamata,isegi osa vallateid on hetkel läbimatud,nende lahtiajamine on vallale lausa kohustuslik,sest Riigi raha on olemas. Kena oleks ,kui ka vallarahvas saaks sõita paraadile, või Vabadussamba jalamile küünla panna,kahjuks hetkel see võimalus puudub,SEST TEED ON UMBES.Selline on Urvaste valla tahtmine või õigemini SAAMATUS asju ajada!

Anonüümne ütles ...

Kellel on teed kinni?
Minuarust on küll kõik lahti.
Kui on paha tuju siis .....

Anonüümne ütles ...

on vald paha.

Anonüümne ütles ...

Kahju, et ei saanud vabariigi sünnipäevaks vallalehte. Lootsime leida laupäevasest postkastist.

Karille Bergmann ütles ...

Olen ka ise üllatunud, et leht postkasti ei jõudnud. Trükikoda tegi oma töö tähtajaliselt, aga eks Eesti Postil ole oma poliitika.
Karille

Karille Bergmann ütles ...

Täna selgus, et Eesti Postile saadetud kiri, mis annab käsu lehti laiali jagada, oli sattunud nende süsteemis rämpsposti postkasti ja seetõttu pole nad kannet alustanud.
Vallaleht jõuab postkastidesse teisipäeval 28. veebruaril.
Suured vabandused.

Anonüümne ütles ...

Lahe TV olid Airi ja Gontra

Anonüümne ütles ...

Kellele sellist vallalehte vaja? Lõpetage maksumaksja raha kulutamine, või lubage asjatundjatel lehte toimetada.

Karille Bergmann ütles ...

Lugupeetud anonüümne kommenteerija, küsisite, et kellele on seda vallalehte vaja? Ükskõik millega on tegu, on seda ikka kellelegi vaja.
Samuti võin küsida, et kellele on vaja Teie kommentaari? Samas saan väga hästi aru, et seda kommentaari oli vaja kõige rohkem just Teile endale- saite oma tusatuju ja ebaõnnestumised välja elada. Ja ma isegi ei pahanda selle peale, et selleks osutusin mina. Õnneks on interneti näol siin hea filter vahel ja see halb energia minuni sellisel näol ei jõua :) Ja lisaks sellele on mul hea meel, et tänu sellele väljaelamisele pääsesid Teie pereliikmed ja lähedased sellest tusatuju laviinist.
2009. aasta suvel, tollane vallavanem tegi kõik, et vallaleht lõpetaks ilmumise. Lõpetas ka rahvast ettehoiatamata lepingud Eesti Postiga, et vallaleht 2010. aastast tellijateni ei jõuaks. Sügisel pidime uue vallavanemaga päris palju vaeva nägema, et lehe tellimine taastada.
Nii, et siiski kellelegi on seda lehte vaja.
Jah, mul pole ajakirjanduslikku haridust ja ei suuda teha ajalehte professionaalselt, aga uskuge annan endast parima ja klatši pastakst ajalehe täitmiseks pole ma suuteline välja imema ja seda just moraalse poole pealt.
Aga pole midagi teha, kui vaiksel ajal tuleb lehe jaoks materjali napilt ja need teated, mis seekord lehes olid, on ka saadetud valla meilile, et rahvast teavitada seaduse jm tähtsatest muudatustest. Kõikidel inimestel pole võimalik ja pole ka oskusi kasutada arvutit, aga nemad ei pea ju elama infosulus.
Ka Kuldre Kool ei näita enam üles huvi oma tegemisi vallalehes kajastada, kuigi need on alati olnud teretulnud ja ma ei saa kuidagi sundida inimesi infot saatma.
Lisaks pole mul sellise kommentaariga eriti midagi ka peale hakata, sest midagi tarka seal öeldud ju pole, et kuidas lehte paremaks teha ja mida muuta. Olen seda korduvalt rõhutanud, et igasugused ettepanekud lehe sisu muutmiseks ja parendamiseks on teretulnud. Ja ka Teie, härra või proua Anonüümne, artiklid ja mõtteavaldused on vallalehte igati oodatud. Kuigi jah seal peate Te oma anonüümsuse varjust välja pugema.
Aga olege rahulik- järgmises vallalehes ma püüan kajastada objektiivselt hetkel vallas ja vallamajas toimuvat.

Lugupidamisega
vallalehe toimetaja
Karille Bergmann

konnula contra ütles ...

Ühe uudise tegemine pole üldse lihtne. Eesti Päevalehes töötades kulus mul täistööpäev, et toota lugu, millega võib-olla napilt oleks täitnud ühe lehekülje vallalehes.
Ei hakka praegu ette lugema, mille kõigega veel tuleb tegeleda, et üks leht kokku saada.
On väga tore, et Karille seda lehte teeb, oleks võinud palju hullemini minna, kusjuures ma ei mõtle lehe kinnipanekut, veel hoopis hullemaid võimalikke variante on olemas.

Anonüümne ütles ...

Loen vallalehte iga kord huviga, isegi see on huvitav info, kellel sünnipäev tulemas, kes sündinud jne. Aga ega tegija olla pole kerge. Ja muidugi see poliitiline värk, mis palju pingeid tekitab, see on siinmail kuidagi eriti terav. Sageli piisab sellest, kui oled mõne arvates vales erakonnas või vale inimese sõber. Siis s... või kuldmune, kõik mis teed, on halb. Ja häda,kui ennast kiita ei oska, siis nagu ei teekski midagi. Keegi klassikutest on öelnud, et ainus õige kriitik on inimesele tema ise, ülejäänute kriitika taandub tihti oma viha ja saamatuse väljaelamisele ükskõik kellele. Sageli on põhjuseks ka lihtlabane kadedus jne. Seega, elagu tegijad ja elagu ka mittetegijad, sest muidu ei paistaks tegijad välja!