esmaspäev, 5. märts 2012

Naistepäeva tantsuõhtu

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaimust vaene.20 aastat ANNA MINNA, KARAOKE.Aeg muutusteks. Aadrit vaja lasta.

konnula contra ütles ...

Põhimõtteliselt on tõetera sees, aga ilmselt on inimesi, kellel on just sellist pretensioonitut lõõgastumist vaja.
Milliseid muutusi sa konkreetselt silmas pead? Ma arvan, et kui su soovid on reaalsed, leidub inimesi, kes need täide viivad.

Anonüümne ütles ...

Tõesti muud ei olegi kui teatud bändid (Party, Annaminna ja paar tükki veel) Karaoke kah. Kas Party saab tasu ka. Kasutades valla pille võimendust ja muud. Korruptsioon volikogu liikme poolt?

Anonüümne ütles ...

Ühegi muusikakollektiivi pihta pahameelenooli ei lennutaks, aga olen ka arvamusel, et ehk on aeg midagi muuta. Niiöelda kohvik-klubid on küll ajast ja arust. Seda enam, et osavõtjaid teadaolevalt kümmekond inimest. Ehk võiks kaaluda nende kohvik-klubide rahade eest teha kas korra või paar aastas mõni suurem pidu armastatud ansamblitega.Sinna tuleks ehk rahvast ka rohkem kokku. (ei tea muidugi, millised summad kohvik-klubide jaoks on eraldatud)

Anonüümne ütles ...

Kui kohvik klubi pea 20 aastat tagasi alustas, oli 100 liiget. Saal oli pidevalt täis. nüüd on palju inimesi ära läinud. Kümne inimese pärast poleks küll mõtet klubi edasi pidada. Tuleks midagi muuta, mis teha, kui aeg on selliseid korrektiive teinud.