reede, 24. oktoober 2008

Kiire pilk Urvaste Valla Lehele

Uus Urvaste Valla Leht juba netis üleval! Kiiduväärt operatiivsus!

Vaatan internetist ta üle ja annan oma hinnangu.

Üldiselt on ta rohkem infolehe moodi kui kunagi varem. Aga kuivõrd infolehte teha lubatigi, siis on sisuliselt asi korrektne. J.o.k.k nagu öeldakse.

Huvitav, et ega esimese lehekülje peal pole Urvaste lehes just tihti kahte lugu olnud, aga ega sellest mingit probleemi ka pole, et neid seal kaks on. Kui lehitseda leht läbi, need on kaks kõige esiküljelisemat teemat.

Esiküljepilt võiks lõbusam olla, mingi tegevuse juures, praegu pole meeleolu, mis, ma arvan, on isegi olulisem, kui see, et kõik saaksid pildil olla.

Alumises artiklis ma tunnen Õhtulehe artikli refereeringu ära, siin olnuks siiski viisakas Õhtulehte mainida.

Kooli on proportsionaalselt väga palju, aga mitte sellepärast, et liiga palju oleks, vaid et teisi valla asju on liiga vähe. Lehekülje pikkused lood otseselt valda mitte puutuvatest asjadest vist ei kutsu paljusid lugema. Aga kui eeldada, et midagi välja ei jäänud, siis ei olnud mõtet ka ühte tühja lehekülge jätta.

5 lk on väga tore, nii välimuselt kui ka sisult. Urvaste Kooli spordijutt oli mulle kui spordisõbrale ikka väga huvitav.
Ja vahva, et õpilased on kirjutama saadud. Loodan, et see traditsioon jätkub.

Kooli lastevanemate koosoleku kohta lisaksin, et pikapäevarühma toidu rahastamine valla poolt lõpetatakse ära, kuna suurem osa lapsi lihtsalt ei tule sööma. Küllap see päev siis nii pikk ikkagi ei ole. Kui saaks selgeks lapsed, kellel tõesti oleks seda toitu vaja, võib-olla selgub, et ei peakski pikapäevarühmale süüa tegema.

Ja valla lehest veel näide, et leheküljede planeerimine (mille pärast jäi välja mulle "saatuslikuks saanud" lause volikogulaste artiklist) pole üldsegi lihtne. No ei sobi 7 lk peal need kaks asja kokku, alumine nagu kommenteeriks seda pikemat lugu - hm!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea lugu Ellen Varovilt.

konnula contra ütles ...

Vabandan nende ees, kes juba jõudsid seda juttu lugeda.
Olin tähelepanematusest jätnud kaks lauset lõpetamata.
Maksin operatiivsusele lõivu.
Nüüd on need lauselõpud lisatud.

Ellen Varovi jutu suhtes olen nõus, lugesin ka seda mõnuga.