pühapäev, 7. detsember 2008

Nüüd on aeg viriseda!

Pange kirja, mis on teie ümber halvasti, mis teeb südame täis.
Mul on selle infoga oma plaan, aga sellest kunagi hiljem.

Anonüümsus leiab sellel puhul küll ainult heakskiitu, sest kokkuvõttes ei olegi plaanis kellegi nime avaldada selle info juures.

Niisiis, virisege palun ka need, kes tavaliselt virisemist heaks tooniks ei pea. Ega te sellest hoolimata kõigega rahul pole, eks ole?

Lõbusam on, kui panete siia kommentaariumisse, võib ka mulle meilile urvaste@gmail.com saata

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Virisen, et keegi ei virise :D

konnula contra ütles ...

mina ka - ja me ei ole ainukesed

teine variant on see, et virisetakse selle peale, et miks nii palju virisetakse

õnneks siiski on midagi kogunenud

Anonüümne ütles ...

Virisen, et inimesed virisevad, et elu on raske ja raha ei ole ega tule ka..., et naabri koer, käib aia taga ku... ja elekter kõigub. Mees ei anna raha ja tervist pole ollagi, laps, saab kaksi ja õpetajad ei tea mida teevad. Siin kolkas, ei ole ju tööd ja mis siin üldse teha? Poig juu ja ravimid on kallid! Perearst on reisil ja mul retsepti vaja. Miks ei ole Antslas normaalset juuksurit ja miks kõik hinnad on poes nii kõrged, miks siin üleüldse pole mingit teist kauplusi peal Antsla TÜ. Busse ei käi ja õigeksajaks võrru ei jõua. Oh ja see tütar läks kah reisile- äkki lennuk kukkub alla. Mille seda lund küll pole lükatud ja ei tea kuhu see elu üldese viib. Ansip on halb ja kuradid tahavd palka ka veel juurde...Urvaste vallas võiks kah kuusepuu olla kuskil, mida ehitakse, - sa tiiat kah mis poodin leivapäts mas???? Mis teil häda te olti noore, meil pensi juurde ei mastaki, aa viimane kõrd kõneldi, et lasterahaki võetas är, mis te noore viil siis tiiti???
Vat selline tore mix.

Anonüümne ütles ...

Mida siin ikka viriseda Elu on ju tegelikult ilus.Kes tahab leiab alati millegi kallal ja kellegi kallal nuriseda siga ikka otsib porilompi. Ilusat jõuluaega!

konnula contra ütles ...

virisemine võib päris lõbusa tulemuse anda

http://www.youtube.com/watch?v=UdlpxOw86xA

Mai Uus ütles ...

Oi kuidas plaanisin virisema hakata, aga äkitsi polnudki millegi üle kurta:) Kui siis, kes küll varastas ära minu jõlutunde? lootusetult kadunud sel aastal:( See ka kõik mille kallal viriseda.

Anonüümne ütles ...

Üldse ei virise, kõik on umbe hästi, aga üks pisike ettepanek - oleme igaüks õige tsipakese sõbralikum ja unustame võimalikud vanad ebakõlad ja ongi kõigil hää!

Anonüümne ütles ...

Contra sa peaks andma teema ette mille kallal viriseda:) väga lõbus lugemine naiste virisemisest ja hädaldamisest sel aadressil http://www.perekool.ee/index.php?id=36679&class=forum_schnell&action=view_post&post=4606346 ja veidi lühem variant sellest sel aadressil:http://www.ekspress.ee/2008/12/14/meelelahutus/5853-edetabel-meeste-veidrad-ja-arritavad-harjumused
Head lugemist:D