esmaspäev, 2. märts 2009

Aidake vallal samme seada

Viimasel volikogu istungil tutvustas abivallavanem Kristjan Võrno Urvaste valla tegevuskava aastateks 2009-2012, mis on oluline dokument nii valla eelarve koostamisel kui fondidest raha küsimisel. Et tegevuskava koostamisse ei olnud ilmselt kaasatud külaseltse ning mitmeid teisi organisatsioone, on tegu küllalt toore dokumendiga. Õnneks on 11. märtsini kõigil vallaelanikel võimalik teha täiendusettepanekuid ning volikogu otsustab siis, kas paneb need tegevuskavasse või mitte. Vaadake tegevuskava ja ettepanekute esitamise korda valla kodulehel uudiste rubriigis http://www.urvaste.ee/index.php?page=uudised&id=74 ja läkitage oma ettepanekud vallamajja.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Me vald on nüüd paras häbiplekk et tuleks kiiresti mõnega kokku liita ja nimi ära muuta.

Anonüümne ütles ...

Nüüd kutsud siis appi, veel paar nädalat tagasi needsid valda maa põhja. Airikesel ikka meel muutub ruttu.

Anonüümne ütles ...

praegu soovitatakse abivallavanemale ettepanekuid teha, aga ikka hakatakse hoopis isikuid arvustama. Blogisse pannakse selleks asju üles, et midagigi teada saada vallas toimuvast.
Teeme siis ettepanekuid.

Anonüümne ütles ...

See oli vast ikka volikogu enamik, keda arvustati..., mitte vallavalitsust....

Anonüümne ütles ...

Mõtlesin jah just volikogu enamikku kes iseennast ei näe aga teisi mustab nii mis kole oma lehtedes.(ja ma pole sugugu Airi, vallas on rahvast natuke rohkem kui üks) Volikogu pärast ongi meie vald nii kuulus, sest inimesed pole pimedad ei meil ega Antslas, olgugi et kõike seadusega tõestada ei saa.

Anonüümne ütles ...

Tule taevas appi!Nüüd tahate et vallarahvas tuleks teile appi aga see kui vallarahvas kogus allkirjad vallavanema ametisse jätmiseks oli volikogule nagu hane selga vesi....Las see uus nüüd sipleb oma jüngritega volikogust ,nad ju nii võimekad!

konnula contra ütles ...

see on elementaarne, et rahvas annab nõu, mida vallas võiks teha

Anonüümne ütles ...

Mis vahet seal on keegi nagunii ei kuula rahvast. seda oli näha.

Anonüümne ütles ...

Esmapilk aastate 2009-2011 arengukavale ütleb, et dokument on kokku kirjutatud lohakalt ja kiirustades: trükivead, kohati arusaamatu ja puudulik sõnastus. Selgitustesse tuleb lisada, et arvude puhul on tegemist tuhandete kroonidega. Mida tähendab ristike mõnes lahtris? Enne dokumendi avalikkuse ette toomist tuleb see ikkagi läbi lugeda. Kas arengukava pole mitte ei ole järjekordne vallamaja 'visiitkaart' - näide sellest, kuidas seal tööd tehake = ei tehta.

Anonüümne ütles ...

Tere.Oleks tõesti tore midagi ka tegema hakata mitte niisama jahuda kui nüüd tõesti valla rahvas meelde tuleb siis hr.Klaar enam aru ei saa kas oled tõesti naiivne või lihtsalt turakas,tuleks alustada koolimaja katuse remondiga,muidu läheb jälle aasta ja midagi ei tehta ise veel töötab koolis.Soovitaks tegutseda mitte tegeleda teiste mustamisega.Kohalik.