neljapäev, 8. aprill 2010

Rahva hääl: kuidas töötavad juhtorganid?

Vallavalitsus- ja volikogu on juba üle 100 päeva ametis olnud. Kas teil on nende tööga juba kokkupuuteid olnud? Kas on nö võimuvahetusega ka midagi muutunud?

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahju, et need, kes volikogus jäid vähemusse, ei suuda enam kaasa aidata valla elus.2-3 liiget on pidevalt erapooletud, kui lugeda volikogu protokolle ja ei võta osa ka komisjonide tööst. Kuidas nad oma valijatele vastavad.
Ikkagi peaks koostööd tegema, kui oled kandideerinud.
Ei usu, et praegune volikogu esimees valesid otsuseid läbi laseb.

Anonüümne ütles ...

kahjuks pole paremuse poole küll mitte midagi muutunud:(

Anonüümne ütles ...

Praegune volikogu esimees tegi suure vea,et Airiga punti lõi ja laseb vallal allamäge minna! Ja "vaimne emme" saab seltsimaja jaoks kõik, sest muidu on koalitsioon lõhki ja võim läinud.Ülejäänud volikogulased on lihtsalt käe tõstjad.Aeg oleks saata see volikogu laiali.

Airi ütles ...

Aga anonüümsel ei ole niigi palju julgust, et oma nime all esineda, rääkimata sellest, et valla arengule mingil viisil kaasa aidata. Hoopis vastupidi kahjuks - tahaks valla jupikaupa maha müüa.

Airi ütles ...

Võibolla huvitaks teisi blogi lugejaid ka, mitte ainult mind? Minult päris tihti küsitakse (nagu tänagi), et kes need ilkujad on, kelle ilkumise pärast nagu ei tahagi blogi lugeda.
Kahju teist

konnula contra ütles ...

Mis mõttes saab seltsimaja jaoks kõik?
Mis mõttes enda heaolu kindlustamine?
Et Airi keskendub rohkem Urvaste piirkonna arendamisele, seda küll, aga kui Urvaste kaitsmisele läheb nii palju võhma, mida saaks kasulikumalt tööle panna ...

Aga nimi ... ma lepin täitsa sellega, et sul nime pole, kas keegi on kunagi kuulnud, et amööbidele nimesid pannakse:)

konnula contra ütles ...

täpsustav küsimus number kahele - mis ei ole paremuse poole muutunud?

et raha on vähem, see on paratamatus

palun täpsusta enda ootusi, mis ei ole täitunud!

Anonüümne ütles ...

Huvitav miks merle ja aivo tahavat kooli arengule kaasa mõelda mitte Haridus- ja kultuurikomisjon
komisjon esimees Airi Hallik-Konnula
Minu meelest on Haridus komisjoni esimehe kohus valla kooli areng,või astu tagasi

konnula contra ütles ...

Nii see nüüd küll ei ole, et Airi Hallik-Konnula ei mõtle kooli arengule. Kust sa seda võtad? Mõtleb ikka.

Merle on muidugi eriti tubli, Aivo rolliga kooli arendamisel ei ole kursis.

Aga koolile tugevat ja raudkindlat suunda leida pole sugugi lihtne.

Anne ütles ...

Samuti usun,et Airile on väga tähtis Kuldre kooli areng, aga igalpool ei jõuagi üks inimene eestvedaja olla...Seda enam ,et ta kirjutas projekti,mille kaudu saab tähistada ka KUldre kooli juubelit, toimub konverents ning Merle abiga valmib ka Kuldre arengukava.
See koosolek,mis oli eile Kuldre koolis kokkukutsutud kooli hoolekogu poolt, oli väga edasiviiv, väga positiivne. Nii peakski enamus asju käima - initsiatiiv peab tulema rohujuuretasandilt -hiljem tuleb toetus ka komisjonide poolt. Elukorraldus, kus käsud tulevad ja teised peavad neid täitma, enam ei toimi. Merlele aga suur, suur aitäh. Mul jäi küll pärast seda koosolekut tunne,et just Kuldre kool on see, kus võiks mu lasped õppida.
Arvan,et need vihased kommentaarid ongi põhjustatud sellest,et ise uues olukorras kohaneda ei oska ning vaadata,kuidas teised hakkama saavad,tekitab kurja tunde.
Mis tähendab,et saab seltsimaja jaoks kõik? Seltsimaja ürituse raha on 5000 krooni aastas ja ma olen 0,25 kohaga tööl - kas see ongi kõik? Kas see on asi, mille peale kade olla? Kade võib aga olla tõesti selle peale, et see aasta on hästi alanud. Üritused on olnud rahvarohked ja oleme leidnud palju koostööpartnereid, samuti saanud toetuse esitatud projektidele - ma ei oska midagist rohkem tahta.

Anonüümne ütles ...

Pärast 7me aastast kaost on praegune koalitsioon küll väga palju teinud.Kui keegi sellele vastu vaidleb, siis on need endised, kes ei osanud valda juhtida. Pr. Airi on üks aktiivsemaid volikogu liikmeid, kes oskab igas olukorras käituda!

Anonüümne ütles ...

Ütle palun mis kuu Haridus- ja kultuurikomisjonis oli see teema
tahaks kohe protokolli näha.

Anonüümne ütles ...

Rolf! Ka sina oled siis selles nn.7aastases kaoses osaline, miks sina ei üritanud midagi muuta? Mis lubas Airi sulle,et sa tema auks kiidulaulu laulad?

Airi ütles ...

Mida peaks inimestele lubama, et neid ümbitsevast hoolima panna? Ma arvan, et enamusele inimestele ei pea midagi lubama ja nad leiavad üksteist üles, et selle nimel kokku hoida. Pole eriti mõnus perspektiiv elada 100 aasta pärast vallas või riigis, kus peale au- ja mälestussammaste enam midagi vaadata ei ole.

Anonüümne ütles ...

Imelik loogika.Kui palju on neid inimesi palgal (alates ministeeriumist)kes peavad hoolitsema selle eest, et kool hästi toimiks ja tahta, et mingi komisjon peaks äkki kõik korda saama. Selle jaoks koosolek tehtigi, et arutleda, kuidas paremini teha.Ehk oleks pidanud ammu juba selliseid koosolekuid tegema.

Reiko Kroonmäe ütles ...

Vallavalitsuselt tahaks küsida: kunas teid hakatakse hööveldama ja korda tegema? Praegu on olukord niikaugel, et Neil Armstrong on ka paremal pinnal käinud. Las abivallavanem sõidab Uhtjärve küla teede kaudu tööle ja koju. Augu kõrval on auk ja sealsamas auk kuhu ka väiksem telekas sisse mahuks. Samas pole teel üldse kraavi, mis hoiaks suurvee ja vihmade ajal vee äravoolu teelt ära. Tehakse midagi või...? Moment ei tule praegu enam midagi meelde. Aga kui tuleb siis kirjutan.

Anonüümne ütles ...

Erapooletuna arvan, et Rolf küll 7-aastases kaoses osaline polnud.Tema oli ainus julge, kes pani nii mõnegi ilmeksimatu vist korrakski peeglisse vaatama või nina allapoole laskma. See on puhtisiklik arvamus.Aga praegune valitsus on super ja vallamaja on mõnus paik üle hulga aja.