reede, 7. jaanuar 2011

Täna lükatakse lund

Tänase päeva jooksul peaksid valla lepingulised lumelükkajad jõudma lahti lükata kõigi nende koduteed, kes on selleks talve hakul avalduse teinud.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tehke siin ükskord selgeks kellel lükatakse ja kellel mitte. Vallalehes kirjutati, et ainult valla teedel. Sealt võis küll välja lugeda, et avaldus ei loe. Ja kus on avaldatud vallateede nimekiri. ei ole ka ka avalduse teinud vastust saanud kas lükatakse või mitte.

Anonüümne ütles ...

Siin vallas ei saa aru enam tõesti midagi,kui möllab veel torm aetakse tee lahti ja kui töölt tuled on sama seis,kui hommikul ei saa jälle koju. Labidas igas olukorras.

Anonüümne ütles ...

Vald on endast oleneva kõik teinud,et teed oleks iga avalduse andnud suitsuni lahti lükatud.Tõrkeid on olnud,sest tänavune talv, või õigemini talve alguskuud on olnud väga rasked,eriti lumetõrje masinatele.Ega raha seis ka kiita pole.Loodame,et saame hakkama.

Anonüümne ütles ...

Mina küll sellise tööga rahul ei ole kui sõita dsiibiga ja targutada kontoris siis võib kui visata lund 3-4tundi et tööle sõita ja sealt tulles on küll tee lahti kuid auto jääb põhjapeale kinni siis pole sellest tööst kasu,seda on sellel aastal korduvalt juhtund,kontrollige mille eest te maksate kõigil pole dsiipe,nii et tehke oma tööd!Tehke silmad lahti.

Anonüümne ütles ...

Mina tahaks küll kiita tänavu aasta lumelükkajat Uue -Antslas. Tublit tööd teeb.Tänud.MM