reede, 30. september 2011

Kunstikriitika Urvaste mõisapargi suunas

Võrumaa24 portaalis, terava sulega ja õiglane, peaks vist midagi ette võtma sellega. Aga kes peaks?

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja millal saab Urvaste oma bussijaama?

konnula contra ütles ...

Peaks vist kaupluse bussijaamana kasutusse võtma:)

konnula contra ütles ...

Tõsiselt rääkida, siis kuskil arengukava koosolekul oli korraks sellest juttu, aga õhku rippuma ta jäigi, aga praegu oleks vaja survet avaldada, sest 1. novembrist hakatakse valla eelarvet kokku panema, arvatavasti mujalgi --- ma nüüd ei tea, kes selle bussijaama tegelikult ehitama peaks?

Anonüümne ütles ...

Kui oleks olnud vahendeid,siis oleks see bussijaam uhke ja ilus ammu olnud.Selle oleksi taha takerdub palju asju. Isegi majanduskomisjon info all arutas, kui ikkagi raha ei ole ,siis heast tahtest ei sünni siinmaailmas midagi. Kannatust,sest loodame ,et enne valimisi midagi ikkagi juhtub!

Anonüümne ütles ...

kui prügikast on täis, siis ei peaks sinna ka enam prahti tooma, vaid enne siis tuletama meelde konteineri tühjendajale. selleks pole ju vaja arengukava ega vallavalitsust. Niikaua hoia oma prügi kodus ja ära tekita sellist pilti. Me ise ilutegijad.

Anonüümne ütles ...

Keegi siin arvab, et ju ehk enne valimisi midagi juhtub.Aga sinna veel aega. Muidugi,enne kui kutsuda rahvast Pokumaale, tuleks oma rämps tee äärest ära koristada. Seda ei tule Euroopa Liit tegema ja vallas võiks keegi ka prügimajanduse üle järelvalvet teostada. Mis mulje vallast külalistele jääb??? Ja muidugi meile endile kah.

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib see majanduskomisjoni jutt, et kui ikka raha ei ole ei saa midagi teha. Arvan, et vallavalitsus võiks pririoteedid paika panna, siiamaani on küll ikka väga kummaliselt seda raha jagatud.

Anonüümne ütles ...

Ja, et keegi trükiveaga ei noriks siis, prioriteedid

Anonüümne ütles ...

Kui siin juba bussijaamadest juttu, siis oli see väga rumal tegu, et enne lõhuti maha kui plaan valmis, kuidas uued ehitada. Sama lugu on ju Uue-Antslas. Praegu ootavad hommikuti lapsed ja kõik teised bussi lageda taeva all. Kui ikka 10-15 minutit vihma käes seista, siis jõuad kooli läbimärjana. Omal ajal kui bussijaamu lammutama hakati,oli kuulda ühe asjaosalise pere kommentaare, et bussijaama pole sellepärast vaja, et väga kole on vaadata kui joodikud seal joovad. Peale lammutamist jõid joodikid tee ääres kraavis, see oli siis vist ilusam pilt. See pere muide ise bussiga ei sõida.

Anonüümne ütles ...

vabandust, mitte "joodikid" vaid"joodikud"

konnula contra ütles ...

jah, pole ka kuulnud, et need bussijaamad oleksid varisemisohtlikud olnud, nii et see oli tõesti väga hurraaga lammutamine
et koolimaja on tähtsam kui bussijaam, selge see, aga ...
täna Terevisioonis põgusalt nägin värskeltloodud haldussuutlikkuse kaarti, Urvaste oli seal Võrumaa nurga peal üsna nukras toonis, nii et numbrid kinnitavad ja ei ole kogu süü vaid kaugus suurtest linnadest

Anonüümne ütles ...

Siin lammutatakse kõik,aga põhjendusi ei jaga keegi.