reede, 8. veebruar 2008

nägin täna telekast Nõiariiki

ETV saade Jätku leiba.
Anti tegi seal süüa, rääkis nõgesesupist, vistel-vastel oli taustaks.

Kordussaade peaks olema kolmapäeval (13. veebruar) kell 13.40.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teen ettepaneku blogi ümbernimetada Nõiariigi blogiks. Kuna iga kiunatus sealt saab ära märgitud

Anonüümne ütles ...

Kus tegijaid seal nägijaid!! Jõudu Nõiariigi rahvale!!!!

Anonüümne ütles ...

Nõiariiki näeb rohkem telekast, kui Urvaste valda

Anonüümne ütles ...

Miks siis kohe Nõiariigi blogi? Kas Nõiariik ei kuulugi Urvaste valda ja kas siis tõesti ei tohigi Nõiariigi tegemistest kirjutada? Minu meelest on ju hea, kui saab koheselt blogi vahendusel teada, mis meie vallas toimub. Ning see, et Nõiariik ETV's oli on ju igati kirjutamist väärt. Samas on ju Nõiariik ka reklaam Urvaste vallale. Kõik, kes on Nõiariigis käinud, teavad, et seal räägitakse ikka valla vaatamisväärsustest. Kunagi pole inimesed sealt ära läinud ilma, et oleksid saanud midagi meie valla kohta teada.
Samas muidugi on kõigil õigus oma arvamusele, aga siin tundub küll tegu olevat kadedusega. Muidugi on õige kiritiseerida, aga ainult siis, kui asi tõesti väärib kritiseerimist. Kuid miks halvustada seda, kui keegi on saavutanud midagi positiivset? Jääb mulje, et istu parem vaka all ja ära tee midagi, kuid isegi siis ei saa kindel olla, et sa kellelgi jalgu ei jää.

konnula contra ütles ...

Püüan kõik kiunatused kirja panna, mis Urvaste vallas toimub. Ju siis Nõiariigis toimub rohkem.
Ega ei tea, kõigest ei kuule ka. Et see saAde siia blogisse sai, oli puhas juhus. Lihtsalt juhtus telekas sel ajal lahti olema.

Anonüümne ütles ...

tõsiasi, et ainult Nõiariigis toimub kogu aeg midagi viib mõtteni, et Aivo võiks olla meil vallavanem. Kaua need imporditud mehed siin ikka palka võtavad, mis meie maksudest saadud, ja lihtsalt aega veedavad. Miks nad kodukohas töötud olid?

Anonüümne ütles ...

Huvitav miks sellest Vistel-vastelist siin blogis juttu ei ole.See ei ole valla jaoks vist tähtis aga ETV märkab seda.Hea et televisioon olemas on.

konnula contra ütles ...

Eelmisele kommenteerijale:

Urvaste valla blogi on tegelikult minu, st Margus Konnula, eraettevõtmine, valla vaadetega pole sellel mingit pistmist.
Vald ei saaks seda isegi kinni panna:)

Ja ma ei tea sellest vistel-vastelist rohkem kui selles blogis juttu.


No seda, et Erja seal mängis, teadsin ka.
Valla lehes võiks muidugi sellest vistelist kellegi muljetamine olla, tegelen sellega uuel nädalal, kui keegi arvab, et tahaks sellest kirjutada, võib ise ka teada anda.
Eelmise kahe aasta jutud vistelist-vastelist tulid UVL-le küllalt üllatavatest allikatest

konnula contra ütles ...

Siinkohas peaks veel lisama, et kui te teate asju, millest võrreldes Nõiariigiga teenimatult vähe kirjutatakse - peate teada andma.
Või veel parem - ise kirjutama.

Anonüümne ütles ...

Tore kui blogis kajastatakse valla sündmusi, olgu need siis Nõiariigis või mitte. Sinule kulla Anonüümne vallavalitsuse pihta noolte loopija. Tore oleks kui kirjutaksid siia oma nime all, siis oleks hea lugeda, kas sa siis kui Aivo Värton vallavanemaks peaks saama, täpselt samasuguseid nooli loopima ei tiku. Enamasti ju need noolteloopijad virisevad iga valitsuse ajal.

Anonüümne ütles ...

Mis see Värton sinna Uue-Antsla ehitab.Kas keegi teab.

Anonüümne ütles ...

Kui sul nii suur uudishimu, eks siis helista Aivo värtonile ja küsi otse temalt, mitte ära uuri läbi blogi!

Anonüümne ütles ...

OH seda estlase kadedust kui keegi midagi teeb siis kõrvu kõikjal.Teise silmas näeb pinnu enda silmas ei näe palki . Tublid olete jätkake samas vaimus.Edu ja jõudu.

Elina A. ütles ...

Kõrvaltvaataja seisukohalt pole küll Urvaste blogis liiga palju Nõiariigist kirjutatud. Ja seda peab küll ütlema, et Nõiariigis saab tõesti üht Võrumaa parimat sööki. Ning mainitud telesaade on ka huvitav ning mis tähtis: seda teeb Ragnar Kond Lõuna-Eestist, seega on seal palju L-E teemasid.

Anonüümne ütles ...

Nõiariigile pole meil Urvaste vallas teist riiki vastu panna, kus pakutakse majutust, toitlustamist ja pole unustatud ka kõige väiksemaid.See teenus on küll kõrgemal tasemel,kui nende kadetate kritiseerijate mõistus kokku! Elagu Nõiariik, tema töökad omanikud ja teenindajad!