esmaspäev, 25. veebruar 2008

Teatage abivajajatest!

Õige pea hakkab Urvaste vallas tööle avahooldus.
Sellega seoses palve, et inimesed annaksid vallamajja teada 7857355 või agnes@urvaste.werro.ee, kes võiksid nende piirkonnas avahooldust vajada. Kasvõi inimesed, kes üksi elavad ja harva väljas käivad ja tahaksid lihtsalt vahepeal kellegagi juttu puhuda. Hingeline tugi on tihtipeale kõige olulisem!

Arvestage sellega, et abivajaja tihtipeale ei loe internetti, ja pealegi - paljud ei söanda ise abi küsida.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Milles küsimus? Need abivajad peaks väljaselgitama sots. nõunik ja avahooldaja! kas keegi teab, miks avahooldaja ei ole asunud oma tööpostile? Komkurss on ammu möödas.

Anonüümne ütles ...

Urvaste vald on tõeline miljonilinn kus paadialuseid iga nurga peal ja sotsiaal ei jõua neid ise arvele võtta. Sügav kummardus Teilen kallid sotsiaalid, et otsite endale "tööd"
läbi erablogi

Anonüümne ütles ...

Kallid kaasvallaelanikud! Avahooldaja ja sots. nõunik paluvad elanikelt abi.Ega nad ometi ei pea talust tallu käima .Teil, kui kaaskodanikelt palutakse teavitust, mitte tänitamist ja hurjutamis. Miks me küll üksteise suhtes nii irisejad vigisejad oleme.Kas jälle ei meeldi kui keegi tööd teeb? VE

Anonüümne ütles ...

Sotsnõunik on paljudele inimestele oma abi pakkunud, mis on tagasi lükatud. Kuidas te kujutate ette abivajajate välja selgitamist, kui inimene abi tagasi lükkab.
Palun inimesed ärge olge nii õelad ning aidake meie valla kaaskodanikke.

Agnes Parmas

konnula contra ütles ...

1. Abipalumine ei ole eriti populaarne. Keegi ei taha abitu näida. Kõrvaltvaatajatel on lihtsam seda ütelda, kes abi vajab.
2. Erablogi halvustamine on mõttetu. Eraväljaanne on ka näiteks Võrumaa Teataja, kelle kaudu vald püüab ametikohti täita. Ka ametlikud teadaanded ilmuvad eraväljaannete vahel.
3. Tsiteerin: Need abivajad peaks väljaselgitama sots. nõunik ja avahooldaja!
Inimeste käest küsimine, ka blogi kaudu ongi üks vahend väljaselgitamiseks.
4. Tegelikult on hea, et kriitika, olgugi anonüümselt, siia jõuab. Saab nii mõnegi küsimuse selgeks rääkida. Kui lihtsalt poe juures keelt pekstakse, siis see jääbki kuhugi maavälisele orbiidile ringlema.
5. Ja ehk need inimesed saavad sellest natuke paremaks, kui saavad liigse mürgi endast välja pritsida.

Anonüümne ütles ...

Tekib küsimus, miks siis sots töötaja võttis endale kooli juurest tööd juurde, samas oleks võinud ju teha ära avahooldus töö.

Anonüümne ütles ...

Avahoolduse töö on täistööajaga töö ning ma ei jõua seda ühe päevaga ära teha.
Kooli juures töötan selleks, et välja selgitada probleemid meie nooremate vallaelanike hulgas. Seda tööd ei saa kahjuks avahooldaja teha.
Teatavasti on meie valla nooremaate hulgas ka abivajajaid ning kool on selleks sobiv institutsioon, et lastega suhelda ning neid nende muredes aidata.
Kuna kooli ajast lapsed vallamajja ei jõua, siis lähen nende juurde ise.
Mõni tund nädalas ei ole ometi palju ning te ei saa eeldada, et oleksin selle ajaga avahoolduse tööd teha saanud. Selleks sai palgatud eraldi inimene, kes pühendab kogu oma tähelepanu meie eakatele abivajajatele.
Tervitades,
Agnes Parmas

Anonüümne ütles ...

See ,et sotsiaaln. tegeleb lastega on üks väga vajalik asi, siit hargnevad sageli perede vajadused ja abivajadused tulevad kõige selgemini ilmsiks.Kas tõesti, kallid inimesed,te ei saa aru,et sotsiaal töö on laiapinnaline ja mitmetahuline.Lõpetage see närimine üks kord ära!!! VEMM

Anonüümne ütles ...

Arvan samuti, et ka laste ja noortega on kõvasti vaja tööd teha. Nemad on meie tulevik ja usun, et paljuski tuleb kasuks ennetav töö!
Silvi

Anonüümne ütles ...

Kõik need jutupaunikud ja kommenendeerijad on asjast väga , väga kaugel. Üks on selge, rahva pahameel on õigustatud, sest avahooldus pole ikkagi senini käivitunud. miks sots. töötaja ja valllavalitsus marineerib, mis on selle põhjus ja tagamaad! Ei ole võimatu,et varsti tuleb mõnele ametnikule umbusalduse avaldamine.
vajalik üks nejandik on koos!

Lugupeetud ametnikud! Kiirustage!

Anonüümne ütles ...

Avahooldus töötab alates neljapäevast, 28. veebruarist.