teisipäev, 23. veebruar 2010

Urvastemõisa vastlapäev


Keset Urvastemõisat seisva küla kõrgeimal, Lennuvälja mäel peeti esmakordselt küla vastlapäeva. Külalisi oli muidugi ka teistest küladest, mäelt käis läbi üle 40 inimese. Paljud olid midagi suupärast kaasa võtnud, vastlasupist- ja kuklitest puudust ei tulnud. Sõiduvahendeid oli väga erinevaid.
Eriti suureks abiks olid Üllar Salumets, kes ajas buraaniga mäele rajad sisse ja Aivar Bürkland, kes lükkas enda teeotsa avara parkimisplatsi.
Mõned pildid on üleval siin.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

nii vähe rahvast

konnula contra ütles ...

ei tulnud pähe jah ühispilti teha:)

Anonüümne ütles ...

Oli rahvast palju oli.Külarahva arvates igatahes kordaläinud üritus.Ise kahjuks kohal olla ei saanud.Organiseerijatele ja korraldajatele jõudu ja ettevõtlikust ka edaspidiseks.

Mart Moppel ütles ...

Kes see kade maniakk teil siin põhiautoriks on saanud? Ma saan aru, et kätši ja intriigi on tarvis, aga need maniaki kommentaarid lähevad kuidagi igavalt üheülbaliseks.
Ühesõnaga, hea Anonüümne, võta ennast kokku, nii kade ei saa ju ka olla, et iga sissekande kohta viitsid lisada paar kolm vaenuväljendavat jura. Mine lõhu tiigi pealt jääd või sulata teedelt lund oma kurjusega.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Mulle meeldis väga see "ämber".Tore, et sellised ühis- üritused toimuvad.Suured tänud ürituse korraldajale. Soovime,et anonüümsed ütlejaid ei oleks.Tahaks teada ,kes nimetab meid jüngreiks ja klanni liikmeiks. Kirikuküla ja Koigust osavõtjad tervitavad õelaid anonüümseid. Järgnine kord soovime teie nime ka näha!

konnula contra ütles ...

Odot, kui ma vaidlen kriitikale vastu, kas see tähendab, et ma ei talu kriitikat?
Profülaktika mõttes ma mõne kommentaari siiski kustutan. Aga pigem püüan seda vältida.

Anonüümne ütles ...

Tubli Konnula contra,kuula ka teiste arvamust,olgugi et negatiivset,sest head on selles jamas vähe.

konnula contra ütles ...

küsin lihtsalt, et milles on head vähe?
eelnevast lausest ei saanud aru, palun selgitada

Anonüümne ütles ...

Ise küll ei käinud, aga igati tore, et külarahvas koos midagi teeb. Ettevõtmine oleks kiiduväärt ka siis kui osa võtaks ainult paar peret. Sina, paha kommenteerija, võiksid tõesti ükskord selle teiste laimamise lõpetada. Proovi leida igas tegemises kasvõi veidigi positiivset ja kirjuta sellest. Usu, sul endal on ka pärast parem. Kui ei ole, siis on sinuga asjad juba väga halvad ja peaksid psühiaatri poole pöörduma.
Tegijatele jõudu!
Ellen

Unknown ütles ...

Oli väga tore vastlapäev, mitte üle organiseeritud. Meeldis väga mäe leid, mis oli piisavalt järsk, et saada mõnus liug, aga samas ka mitte nii järsk, et ülestulek oleks üle jõu käinud. Hea oasupp ja super-super vastlakuklid. Loodame, et see oli ühe uue ürituse tore algus. Aitäh Konnulatele, kes hoolimata jubedast sõimust, ikka mõtlevad külarahvale midagi huvitavat välja. Jõudu teile!
Maia

Airi ütles ...

Seekord oli rohkem Jõgiste Tiiu idee!