teisipäev, 19. oktoober 2010

Päästeamet kutsub osalema ennetusteemisel projektikonkursil

Päästeamet kutsub mittetulundusühinguid osalema õnnetuste ennetamise projektikonkursil, et kaasata kodanikeühendusi uute ideede ja tegevuste leidmiseks õnnetuste vähendamise nimel. Konkursi eesmärk on toetavate projektide kaudu tõsta elanikkonna ohuteadlikkust ning anda inimestele oskusi ja kindlustunnet toimetulekuks õnnetustega. Projektikonkurss toimub kümnendat korda ning jagamisele läheb üle 300 000 krooni.

Taotlused on oodatud järgmistel teemadel:
* elanike tuleohutusalane koolitamine ja kaasamine piirkonna tuleohutuse tagamisel;
* erinevate sihtrühmade veeohutusalane koolitamine, veekogu ohtudest teavitamine, valveta ujumiskohtade ohutumaks muutmine;
* hädaabinumbrit meeldetuletavate abivahendite välja töötamine ja koolitused eakatele;
* tuletõrjespordi tutvustamine ning uute harrastajate kaasamine;
* tuletõrjeajaloo tutvustamine noortele läbi interaktiivsete meetodite.

Kandideerima on oodatud registreeritud mittetulundusühingud ja sihtasutused. Toetuse ülempiir on 80 000 EEK/ 5112,93 EUR. Projekti oma- ja/või kaasfinantseerimine peab moodustama rahas vähemalt 10 % kogu projekti kogumaksumusest ning projekti kestvus võib olla kuni 12 kuud.

Taotluste esitamise tähtaeg on 1. detsember 2010.a. Konkursil osalemise tingimused ja taotlusvorm on saadaval Päästeameti kodulehel www.rescue.ee/projektikonkurss.

Projektikonkursile eelnev teabepäev toimub 29. oktoobril kell 13.00 Tartus, Lõuna-Eesti Päästekeskuses, Vanemuise 64.

Lisainfo ja registreerimine teabepäevale:
Erki Remmelkoor
Lõuna-Eesti Päästekeskuse ennetustöö büroo juhataja
e-post: erki.remmelkoor@rescue.ee
tel. 7337315, 53456248

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selline küsimus Urvaste seltsimajale. Miks me peame tagantjärgi lugema Võrumaa Teatajast, et seltsimajas tehti kama ja said kokku mudilasringi huvilised. Teil on olemas koduleht, kus seda kõike kajastada. Milles asi kas te ei oska seda kasutada või need tegemised ongi mõeldud kitsale inimgrupile.

Anonüümne ütles ...

Mudilasringi kuulutus ilmub vallalehes.
Pühapäeval saime kokku mudilasringi huvilistega, kes ise võtsid meiega ühendust - on antud teenusest huvitatud - seega aktiivne huvigrupp - ma korraldasin kokkusaamise osapoolte vahel - mudilaste emmed ja teenuse pakkuja. Seega olid nemad algatajad. Mu arust panin ma eile ka seltsimaja koduleheküljele vastava teate ülesse, seega oskan kasutada ;) Edaspidi hakkab mudilasring toimuma laupäeviti kl 11.00. Juhendajaks Reet Pähn, osalustasu 35.- krooni laps. Kõik huvilised on oodatud loomulikult.
Kama - tegime seda käsitööringi raames teisipäeval ning käsitööringi aeg on juba varem vallalehes väljakuulutatud. Kui kellelgi on kama tegemise osavõtmise soov võib julgelt mulle, Airile, Mariinale, Tiiule jne helistada ning võtame kampa.
Paluks ennast ise kaasata - kui on mingi mõte või soov kindla ürituse, teenuse, ringi jne vastu, palun näidake ise huvi. Tulge rääkige, kirjutage, helistage. Olen ettepanekutele avatud :)
Anne

Anonüümne ütles ...

Seltsimaja lehel sihuke info:Esmaspäeviti kl 18.30 naisrahvatantsurühm. Juhendaja Tiiu Kungus. Kõik uued liikmed on oodatud.
Teisipäevit kl 17.30 käsitöö

Mudilasring „Urvalind“ seltsimajas toimuvate ürituste ajal

Kus on see kirjas, mis sa pühapäeval panid Anne?
Käsitööringi tegevus võiks ikka kirjas olla, nagu vanasti.

konnula contra ütles ...

Vabandust, aga viimases postituses esitatud küsimus on nii vigases eesti keeles kirjutatud, et sellele vastamist ei saa nõuda.
Antud kommenteerijal soovitan lugeda raamatuid, ajakirju, kõige parem kui kooliõpikuid (miks mitte aabitsat), et lause loogilisest ehitusest aru saada.
Kui tegu oli lihtsalt näpukaga, siis tuleb hoolikam olla: muide, sisselogitult kommenteerides saab enda kommentaare ka kustutada, anonüümsed seda teha ei saa, sest kust süsteem teab, millise anonüümsega parasjagu tegemist on.
Kommentaari jätaksin näitliku õppematerjalina üles.
Eelviimane lause ehk küsimus on see segane koht. Samasugune segane lause oli muide ka too ajalooline, mille väljatoimetamise pärast mind kõrvaldati vallalehe tegemisest.
Nüüd võiks Sherlock Holmesi kombel oletada, et kahe vaatluse all oleva teksti autor võikski sama inimene olla, aga selle teadmisega vist pole midagi peale hakata.

konnula contra ütles ...

Info esitamine seltsimaja leheküljel muidugi tahab ka arendamist. Sellega ma olen nõus.

Anonüümne ütles ...

Kõik pole nii targad nagu sina!

Anonüümne ütles ...

Mida sisaldab osalustasu 35.-krooni?

konnula contra ütles ...

Osalustasu sisaldab kuni aasta lõpuni eesti kroone.

Anonüümne ütles ...

Andke andeks, Konnula ja tark!!!!!!

konnula contra ütles ...

Muidugi anname andeks!!!
Mõlemad, Konnula ja tark.