pühapäev, 6. november 2011

Sangaste pansionaat kutsub talvituma

Üldhooldekodu tüüpi Sangaste pansionaat osutab ööpäevaringset hoolekandeteenust eakatele ja teistelegi. Alustasime veidi enam kui kümme aastat tagasi kahe hoolealuse ja kolme töötajaga, tänaseks on meie pere tublisti kasvanud - hoolealuseid on ligi kolmekümmend,töötajaid 13.
Möödunud aastal renoveerisime oma maja 100% kaasaja nõuetele vastavaks. Meil on nüüd varuväljapääsud ja tulekindlad vaheuksed, korruste vahel liikleb invalift. Kõigil tubadel on WC ja dušširuumid kasutada, söögituba on ühine. Keldrikorrusel asub pesumaja ja saun ning väike puutöökoda meistrimeestele. Pansionaadiga samas majas asub ka perearstipraksis, mis teeb arstiabi hoolealustele hästi kättesaadavaks.
Meie hoolealused on sagedased külastajad kõrvalasuvas raamatukogus, ka jalutuskäigud on igapäevased.
Sel sügisel valmis meie pansionaadil täiesti uus blokk, selleks renoveerisime endise algkooli ruumid. Saame nüüdsest lisaks hooldekoduteenusele pakkuda ka toetatud elamise teenust. On ju paljudel inimestel soov oma kodus elada ent eriti karmidel talvekuudel käib see üle jõu. Meie saame neile inimestele pakkuda omaette avara toa, kuhu saab tuua oma toalilled ja eriti armsad asjad. Anname 4 korda päevas süüa ja vahetame kord nädalas pesu. Talve möödudes saab taas oma koduste peenarde ja toimetamiste juurde tagasi pöörduda.
Meiega saab ühendust võtta helistades telefonil 7690318 või mobiiltelefonil 5182017. Mõistagi ootame oma silmaga meie võimalusi üle vaatama.

Ruth Muttik
Sangaste pansionaadi juhataja

Kommentaare ei ole: