esmaspäev, 19. november 2007

spordiuudiseid

Võrkpallist
On alanud taas Elioni Rahvaliiga võrkpallis, kus osalevad ka Urvaste valla nais- ja meeskond. Naiskonna esimeseks vastaseks oli 9. novembril Põlva naiskond. Pidime tunnistama põlvakate paremust tulemusega 3:2. Mehed pidid esimeses mängus 18.novembril tunnistama Värska meeskonna paremust samuti tulemusega 3:2. Järgmised kohtumised on veel ees ja püüame paremat tulemust saada.17.november toimus VK Volly Sügisturniir 2007 võrkpallis Põlvas. Osales viis nais- ja meeskonda: Põlva ,Elva, Otepää, Urvaste ja Lasva . Urvaste naiskond suutis Otepää ja Lasva naiskonda võita tulemusega 2:1 ning Põlva ja Elva naiskonda tulemusega 2:0. Seega ka turniirivõit. Naiskond mängis kooseisus: Triin Meier, Marta Tammoja, Anita Tretjak, Anneli Meier, Loore Jõela, Tiina Kodu ja Eva Kuljus.
Meeskond pidi tunnistama Otepää 2:1 paremust, kuid Elvast suudeti ise paremad olla tulemusega 2:1 ning Lasvat ja Põlvat võideti tulemusega 2:0. Seega saavutati turniiril II koht.Meeskond mängis kooseisus: Janno Jõela, Margus Kodu, Taavo Vaher, Tair Vaher, Tarmo Vaher, Raul Rehe ja Andre Jaanimägi

ANNELI MEIER


Kuldre Koolil läheb spordis päris hästi

Jalgpallis saavutasime maakonnas kolmanda koha, nii kõrget kohta pole Kuldre koolil ette näidata 11 aastat. Alagrupi mängudes õnnestus võita Rõuge, Mõniste ja Kääpa koolide võistkondi. Nelja parema hulgas võitsime Võru Kreutzwaldi 1:0, kuid kaotasime Võru Kesklinnale 0:1 ja mängisime viiki Vastseliina kooli võistkonnaga 0:0. Saime Vastseliina kooliga võrdselt punkte ja mäng lõppes ka viigiliselt, kuid meil oli üks värav Vastseliinast vähem löödud ja seega kolmas koht. Võistkonnas mängisid: Renee Kilter, Kristo Kaelep, Eiko Roosimaa, Jaan Ringinen, Kalle Nöps, Taiger Sügis, Risto Haller, Siim Kolga ja Timo Kaasik.
Tähelepanu Start esimesel osavõistlusel Parksepas saime korraldajate järel 2. koha. Võistlesid II – V klassi õpilased ja ees on veel kaks võistlust uuel aastal. Kevadeks saab ainult võitja vabariiklikku poolfinaali.
Rahvastepallis õnnestus nii tüdrukute kui poistega saavutada 2. koht, i-le jäi punkt panemata. Tüdrukud mängisid üle Osula, Kääpa, Puiga ja Võru Kreutzwaldi II võistkonna, millega kindlustasid alagrupis esikoha ja võitsid ka poolfinaalis teise alagrupi teist kohta ehk Võru Kesklinna kooli. Ainus kaotus saadi finaalis Võru Kreutzwaldi I võistkonnalt geimidega 0:2 Võistkonnas mängisid: Carmen Männiste, Kersti Lõhmus, Kristi Vichterpal, Katri-Liis Klaar, Simone Kolga, Liina-Grete Uibopuu, Liis Uibopuu, Mariliis Kallion, Diana Andritskaja.
Poistelgi läks kõik õlitatult kuni finaalini, alagrupis võideti Parksepa, Puiga, Kääpa, Kesklinna ja Kreutzwaldi II võistkonda 2:0, poolfinaalis Kreutzwaldi I võistkonda samuti 2:0, finaalis kaotasime Kääpa koolile 1:2. Poisid mängisid koosseisus: Kaidar Taal, Lembit Vaiknemets, Hannes Varik, Allan Oja, Rauno Uibopuu, Karl Kaur, Tiveko Rämman, Oliver Liibert, Geiro Veesaar, Sander Veesaar.

MARGUS KLAAR

Kommentaare ei ole: