teisipäev, 6. november 2007

Vallamajas kolm uut töötajat


29. oktoobrist asus tööle vallasekretär Marit Seesmaa (pildil paremal), kes enne seda tegeles Võru linnavalitsuses keskkonnaküsimustega. EPAs metsanduse lõpetanud Marit õpib kolmandat aastat Tartu Ülikoolis juurat, kahel tööpäeval kuus on ta seetõttu meie vallast eemal.
Samast päevast on ametis ka sotsiaalnõunik Agnes Parmas (pildil vasakul) Tartust, kes on õppinud sotsiaali teaduslikumat poolt – sotsioloogiat Oslo Ülikoolis. Sotsiaaltööd sellisel kujul on Agnes teinud vaid nädal aega, küll aga olnud Norras invaliidist tüdruku toetusisik ja samuti Norras pikapäevarühma juhatajana kokku puutunud laste käitumisprobleemidega. Enne Norrat oli ta sekretär kalastustarvete kaupluses.
5. novembrist on ametis ka uus pearaamatupidaja Liina Tell. Võib veel lisada, et kolm valla töötajat: Liina Tell, Agnes Parmas ja vallavanem Lembit Luts elavad ühes ja samas majas – Uue-Antsla “pilvelõhkujas”.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hästi tore ju,et valda tuleb uusi noori inimesi tööle!Edu töös ja õnne isiklikus elus!

Anonüümne ütles ...

Põhiline on see, et vallaelanikud oskaksid hinnata ja hoida noori, haritud ja rõõmsameelseid inimesi.Edu ja õnne selles raskes töös!