teisipäev, 1. jaanuar 2008

Aasta teo finaal!

Nagu lubatud, 5 paremat Aasta Tegu pääsesid finaali - selgitame nüüd siis parimad- Eelvoorus oli 124 hääletamist ja edetabel selline

1. Korvpallipoiste 3. koht Nike Cup'il 40 (32%)
2. Triin Meier Eesti meister 32 (25%)
3. Nõiariik parim alternatiivtalu 11
4. Timmo Mõts Võrumaa meister 8
5. Pokukoja ehituse algus 6

Napilt jäid finaalist välja 5 häält kogunud Tegevus Urvaste seltsimajas, Kuldre Kool esindatud Laulu- ja tantsupeol ning vallalehe blogi loomine.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

KAHJU, ET LAULUPIDU FINAALI EI PÄÄSENUD

Anonüümne ütles ...

no küll jõuab- tuleb neid veel:)

Anonüümne ütles ...

VALITAKSE URVASTE VALLA TEGU,MITTE AGA TRIINU MEIERI SAAVUTUSI.

Anonüümne ütles ...

ESITEKS TA POLE TRIINU VAID TRIIN JA TEISEKS IGAL ÜHEL ON OMA ARVAMUS NING KOLMANDAKS MIS MÕTET ON SIIS ÜLDSE HÄÄLETUSELE PANNA SPORTLASTE TULEMUSI JA SAAVUTUSI, KUI ARVATAKSE, ET NEED EI KUULU VALLA EDU ALLA.
PANGE SIIS AINULT POLIITLISED JA KULTUURILISED SÜNDMUSED JA JÄTKE MUUD VALDKONNAD VÄLJA

Anonüümne ütles ...

MIKS SA NÕIARIIK SIIS EELHÄÄLETUSEL NII VÄHE HÄÄLI ÜLDSEGI????

Anonüümne ütles ...

Praegune seis on ikkagi mingi möga. Oleks pidanud piirduma ühe hääletusega. Ja kas pärast finaali tuleb kahe parema vahel superfinaal

konnula contra ütles ...

Seis on selline nagu ta on - nii on kõigil taolistel küsitlustel - kelle fännklubi on aktiivsem, see on ka edukas.
Siiski ma lootsin, et ühest arvutist kuigi tihti ei saa hääletada ja mulle tundub, et kahele paremale on siiski tunduvalt enamatest arvutitest hääli antud.
Superfinaal oleks mõeldav, aga seekord oli välja kuulutatud viie parema vahel lõppvoor, nii et ei tule. Aga muidu - kui on nii palju kandidaate, on parem kui toimub eelnevalt sõelumisvoor.
Ja tegemist on siiski küsitlusega, mitte konkursiga, tore oleks kui sellest kooruks välja tõeline Aasta Teo selgitamine.
Ja veel on võimalik tulemusi muuta päris mitu päeva.

Spordi ja muu kultuuri vahel käib ka üleriigilisel tasandil päris kõva sõda:)

Anonüümne ütles ...

Tegelikult ongi nõiariik Aivo Värtoni tegu ja väga tubli.
Märkimist vääriksidki need teod, mis on noortega tehtud (korvpallipoisid ja laste tantsupidu esindatud, üle hulga aja Urvaste vald pildil)

Anonüümne ütles ...

tegelikult kui nii võtta, siis on isegi hästi, et selline hääletus üldse tehti:) aga nagu öeldakse "ilu peitub vaatajate silmades" seega ettepanek järgmiseks aastaks:
OLGE VALLA TEGEMISTEGA ROHKEM KURSIS JA KÄIGE SIIS OMA ARVAMUSI VÄLJA, KES /MIS VÕIKSID OSALEDA "VALLA AASTA TEO" HÄÄLETUSES!!!
JA KÕIGIL ON VALIKU- JA SÕNAVABADUS!

Anonüümne ütles ...

Nõiariigil ja Triin Meieril on tublid IT sõbrad nagu Bedwettersil MTV hääletuse ajal

Anonüümne ütles ...

Minumeelest sport ja ettevõtlus võiksid olla kahes eri katekoorjas.Ühes annab ettevõte inimestele tööd ja sealt tulevad maksud valda ja kui see on eesti parim veel, millest siin veel rääkida?Kui teie vallas ei oleks ettevõtjajd siis väheneks kõik muu ka tasapisi. Sport nõuab suuri pingutusi ja sporti tuleb kindlasti tunnustata .

konnula contra ütles ...

Ma loodan, et tunnustatud said kõik, kes üldse hääli said.

Võtame kasvõi "Kaks takti ette", kus lõpuks üks kuulutati võitjaks. Aga küllap oma kümmetkonda osavõtjat ootab laulmises suur tulevik, kui nad enda arendamist jätkavad.

Anonüümne ütles ...

TUBLI GONTRA.Aasta teo finaali hääletus käib ja sina paned pokumaa pildi siia suurelt ules kas ei oleks olnud viisakas ootada hääletuse löppu,aga see ju gontra leht.Promon keda tahan va.

konnula contra ütles ...

Viimasel anonüümsel on paraku õigus, vabandan. Aga Pokukoja pilti maha võtma ei hakka, sest Aasta Teo hääletuses on jõuvahekorrad küllaltki välja kujunenud. See on praegu vaid kahe esimese heitlus.

Anonüümne ütles ...

võiks ju mõne sportlase pildi ka üles panna.

Anonüümne ütles ...

Rohkem positiivsust. Ikka otsime vigu. Oleme aktiivsed ettepanekuid tegema.

Anonüümne ütles ...

See aasta teo finaal oli resbublikaanide oma soosikute esiletõstmine, kus ei olnud midagi pistmist tegeliku aasta teoga.Aasta tegu on rahvaarvamuse kohaselt esimene kindlasti Nõiariik. Seda on tunnustanud isegi Võru Maavalitsus. Palun olge järgmine kord objetiivsed!