esmaspäev, 12. oktoober 2009

Kas keegi tahab muljeid jagada?

Mis pilt ja õhkkond oli nädalavahetuse valimisteemalistel ettevõtmistel?

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pidu oli lahe, rahvast palju, ansambel oli hea ja isiklikult minule keegi valimispropagandat ei teinud mis oli väga meeldiv.

Unknown ütles ...

Reedl oli hea pidu nagu hea pidu ikka. Ansambel oli hää ja muidugi laudadele poetatud viinamarjad, marineeritud kurgid ja juustutükid võisid ju hooaja avapeo tõttu olla lihtsalt väike heategu vallarahvale.
Pühapäeval Nõiariigis- no ei saa kurta- sain oma jala valgeks suustamisel ja käe valgeks luuaviskel. Lastel oli lõbus ja täiskasvanutel kindlasti ka. Väikene supiamps, magusad koogid ning erinevad isetehtud leivad- kulusid peale pingelist lustimist kohe kindlasti marjaks ära. Lõpuks olid kõik nii väsinud (nii reedel, kui ka pühapäeval), et valimispropakandat ei jõudnud seal enam keegi teha.

Anonüümne ütles ...

Urvastes oli tore oma vallast pärit kunstniku Billeneeve näituse avamine. Väga stiilne õdus laupäeva õhtu kultuursete inimeste seltskonnas. Aitäh Annele korraldamise ja kunstnikule nõusoleku eest oma näitus vaiksesse Urvaste külasse kohale tuua.
Näitus peaks olema nädala jooksulkõikidele huvilistele vaatamiseks seltsimaja saalis

Anne ütles ...

Näituse avamine oli küll täiesti apoliitiline üritus, oli kokkulepitud juba ilmatuma aeg tagasi. Anne

Unknown ütles ...

Siiriuse kolhoosipeol veel käimata, küll peale seda tulevad muljed

Anonüümne ütles ...

Koigus oli kunagi tore rahvamaja ja seal käis noorsugu ja ka teised kinos ja suvel ka tantsiti peale kino ja elati lõbusalt. kirikuküla ja koigurahvas hoiavad üldse kokku

Anonüümne ütles ...

Mul on hoopis muljed IRL valimislehe kohta mis esmaspäeval postkasti oli topitud.
Kui 90% lehest on suht mõisteatav siis lõpus lööb sapp ikka välja- ei suudeta kuidagi oma kibestumist vaka all hoida.
Ma kohe ootan huviga valimistjärgset aega kui selgub et IRL saab oma 1-2 kohakest- siis vist hakkab eriti vänget kärsakat levima...

Anonüümne ütles ...

IRL on vabariigi tasandil suhteliselt soliidne partei aga ega juhtkond ei suuda kursis olla ääremaade liikmete tegemistega ja käitumisega.

Anonüümne ütles ...

Just täpselt- IRL vaated pole halvad (vabariigi tasemel) samas isikud kes kandieerivad N: IRL nimekirjas meie vallas on kohati absoluutselt sobimatud kedagi esindama.
Igasugune kius, onupojapoliitika, laim, valetamine, vassimine jne jne on praeguse koalitsiooni põhitegevuseks- mis juttu saab siin olla koostööst...

Unknown ütles ...

STOP-viimased kommijad on kuidagi teemast kõrvale kaldumas. Arvamused olgu ikka sellest valdkonnast mida küsitakse!!!!

Anonüümne ütles ...

Vaba maa ja sõnavabadus!
Mulle igatahes avaldas nädalavahetuse valimisüritustest enim muljet just see IRL "ajaleht".
Tõsi - negatiivsid emotsioone seekord...

Anonüümne ütles ...

Ega need teisedki kampaanialehed väga ausad ole. Näiteks Tarikas on küll pigem inimene, kes on suutnud palju kolhoosiaegset vara kokku ahnitseda, kuid midagi asjalikku ei ole ta selle varandusega peale hakanud. Sellise nn "stardipaketiga" oleks iga ärimees juba väga palju saavutanud. Paljud töölisedki, kes tema alluvuses on "orjanud" on vähese tasu pärast lahkuma pidanud. No mida ettevõtja ja vallarahva elujärje parandaja...

konnula contra ütles ...

Ei ole nõus! "Ärimehed" ei saavuta neile antud rahaga midagi, anna või miljon.

Kuidas Tarikas algkapitali sai, ei oska kommenteerida.

Aga väide, et "midagi asjalikku pole sellega teinud", on väga lahmiv ja viitab ärapanemisvajadusele ehk siis ilmselt poliitilisele konkurentsile.

Samamoodi jutt rahva elujärje mitteparandamisest? Kas tõesti Uue-Antsla rahvas tahaks parema meelega Kuldres või Vana-Antslas poes käia?

Ja muide üleüldine trend on mitte nokkida selle kallal, et kes kuidas üleminekuaegadel enda stardikapitali on saanud, kui ta ausalt on jätkanud.

Anonüümne ütles ...

Tuleb tunnistada, et Uue-Antsla poest ei ole küll midagi osta, sest kaup on kallis. Lisaks tõrjuvad kaupluse juhataja mossis urin ja mõne Kindlasti mitteametlikult töötava müüja targutused kliendi poest.

Anonüümne ütles ...

Tema endised pagariäri töötajad, muide just praegusest ajast, küll nii ei arva. Ei olegi vaja teada, kuidas ta üleminekuajal kapitali muretses, näha on see tulemus,kuhu ta "eduka ettevõtjana" on suutnud jõuda. Mõhi 0-st alustanu on tunduvalt kaugemale jõudnud ja toob hetkel vallale oluliselt rohkem tulu. kas või töökohtade näol, motiveerivast palgast rääkimata. Asi pole ärapanemises, lihtsalt ükski teine valimisliit pole oma kandidaatitest nii ilmselgelt ülespuhutud kiidulaulu laulnud.

Marii ütles ...

Kes vähegi omab majandusalaseid teadmisi, peaks mõistma, miks on Pätsis kallimad hinnad, kui Maximas või ühistu poodides. Muidugi võiks Pätsike oma klientuuri suurendamiseks lisaks ökokaupadele veel midagi välja mõelda, samas olles ise seal töötanud, tean, et nimesed virisevad alati. Mis puutub töötajate palka, siis Peeter maksis vähemalt mõned aastad tagasi veel igal võimalusel preemiaid, vastavalt käibele. Kahjuks antud majanduses on maapoodidel raske toime tulla, kui Lätis suletakse Selvereid, siis kiitus, et Pätsike veel pinnal ujub.
Mis puutub klienditeenindusse, siis nii nagu käitub klient, nii ka teenindaja. Klient on kuningas seeni, kuni ta käitub kuninglikult. Kui Selveris puudub sinu lemmik lõhe, siis sa ei lähe juhataja juurde mässu tegema, samas ei tasu hädaldada kui Pätsis puudub sinu lemmik õlu.
Minul Pätsikeses negatiivsed kogemused puuduvad.

See postitus ei oma mingit seost poliitikaga. Mind lihtsalt häirib, et inimesed elavad veel "nõuka ajas" ning näevad igas asjas negatiivsust.

Anonüümne ütles ...

Jotad on Kuningad Pätsis tundub nii?