pühapäev, 18. oktoober 2009

Valimistulemused Urvaste vallas

Siin!

IRL 5
Ühtne Urvaste 3
Avatud Urvaste 3
Keskerakond 0

Eks jääb nüüd üle läbirääkimiste tulemusi oodata.

60 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas tõesti võib nüüd loota muutusi valla elus ja arengus?

Anonüümne ütles ...

Tublid Ühtne ja Avatud, loodame teile ehk nüüd ometigi muutub midagi meie vallas, jõudu läbirääkimistel.

Anonüümne ütles ...

Uhh- see läks nüüd küll napilt!
Siin blogis ringi vaadates oleks uskunud et IRL saab 0-2 kohta aga see 5 on tõesti üllatus.
Millegipärast lootsin meie valla inimestelt siiki paremat...
Karta on et kui IRL opositsiooni jääb siis aetakse kuuride alt sõnnikulaotajad välja ja pannakse täisvõimsusel tööle...

Anonüümne ütles ...

Teate, kogu selle pläma ja jama peale tekkis arvamus, et Ühtne paneb pika puuga! Aga tutkit! Jääb vaid mõelda ning isekeskis arutada, miks küll? Ning suur ootus, et IRL lõpuks ometi põruks... Tuleb tõdeda, et elu on meil hea olnud ja IRL on tubli olnud, et jätkuvalt rahva seas populaarsust leiab. Eks seda kriitikat tuleb alati ja tagantjärgi oskavad kõik targutada ja suuri mägesid liigutada. Õppigem nendest valimistest ja tehke koostööd! Häid mõtteid, innukat tööd ja ühtseid otuseseid uuele kosseisule!

Anonüümne ütles ...

Kui siin blogis kirjutatu tõsi on, et keegi palus pisarsilmi hääli oma töökoha nimel, siis on ju osa valijaid lihtsalt väga haleda südamega. Maainimene tahab ka veel tähelepanu et teda märgataks. Samas kõik kandidaadid ei taha pealetükkivad olla-helistada ja uste taga käia.Suguvõsa suurus on ka väga tähtis. Nii et see IRL populaarsus on kahe otsaga asi. Jõudu Avatud ja Ühtsele Urvastele! Muutke vald inimsõbralikuks ja ärge raisake kunagi maksumaksjate raha poliitiliste ja mõttetute töökohtade peale!

Anonüümne ütles ...

Vaadake asja veidi laiemalt.
Kui IRL pidi blogi küsitluse järgi saama 0-2 kohta, saadi 5. See näitab pigem, et IRL-i pooldajad ei loe või ei ole siin blogis aktiivsed. Pigem riputati enne valimisi medalid kaela ära, kuid nüüd ....
Mulle järjest rohkem hakkab tunduma, et tegelikult tuli super tulemus mandaatide suhtes. Kes tahab võimule saada, peab koostööd tegema. Kõigil võrdsed võimalused.
Kõik kolm, parajad "pähklid".

Anonüümne ütles ...

Annaks jumal Ühtsele ja Avatud Urvastele jõudu koostööks. See respublikute kaadripoliitika ja endast andekamate umbusaldamine ajab iiveldama.

Anonüümne ütles ...

Kuule sa ajad ka iiveldama! Kes sinul asju ajada keelab? Tee ka midagi ära ning siis mölise!

Anonüümne ütles ...

Eks siis mine ja iivelda.Aga iivelda koos IRL-iga.

Anonüümne ütles ...

Ei ma ei hääletanud nende poolt. Mulle ei meeldi selline lahmimine. Pigem hakkab tunduma, et must madu pole mitte IRL- ist.

Anonüümne ütles ...

Koli siis üle mõnda teise blogisse kui siin ei meeldi.Igal inimesel on õigus avaldada oma arvamust.

konnula contra ütles ...

Rebjaata, davaite žit druužnaa:)

Ma siiski püüaks ühe väite IRLi teemadel teha - nad ilmselt saidki palju hääli nendelt, kellel internetiühendus halvasti kättesaadav või kes ei tea selle blogi aadressi.

Statistika toetab seda mõnevõrra!

Anonüümne ütles ...

Seega - tuleviku huvides tuleb vallavalitsusel panusta inimestele internetivõimaluste loomisel!
Senikaua kuni valimi(s)(nd)kampaania käib mitmel "korrusel" saamegi selliseid volikogusid- loodeme et uues koalitsioonis "vana" verd ei kohta.

Anonüümne ütles ...

Te ikka rebite. Nüüd on internet süüdi, kehvas valimistulemuses.

Anonüümne ütles ...

kas kellelgi on infot varasemate valimiste kohta,seoses kodus valimistega et kui paljud on varem neid avaldusi kodus valimiseks tehtud.
ma kaldun arvama et kui näiteks mina olen nii sant et ei jõua valima minna siis kuidas ma selle avalduse valda saan viia või olen ma nii suur patrioot et ostan masu ajal ümbriku ja margi.
1. Moodustada 18. oktoobri 2009.a toimuvateks Urvaste valla volikogu liikmete valimiseks Urvaste valla jaoskonnakomisjon ja nimetada komisjoni esimeheks Kristina Absalon (47307016519)

Margus Klaar
Volikogu esimees


ega nende kahe vahel midagi juhslikult ühist pole kõik non niiöelda J.O.K.K.

siin on ju midagi mille üle arutleda

Anonüümne ütles ...

valimas käies oli seal pastaka juures luup ei tea kas kodus valinutele ka luupe pakuti või oli neil teada mis number kirjutada

Anonüümne ütles ...

TERE!
Avatud Urvaste on oma tulemusega rahul! Rahul ei ole IRLlased,sest nad kaotasid jällegi ühe koha volikogus.Seda protsessi peaks kiirendama, sest järgmiseks korraks on juba kõigil internet või kiirendab haldusreform.
Nüüd viimases hädas tahavad IRLlased moosida mõnda edumeelset Ühtse Urvaste kandidaati. Ühtses Urvastes on kõik ausad ja mõtlevad inimesed ja nemad juba rumalate pakkumiste õnge ei LÄHE!

Anonüümne ütles ...

Süüdi pole mitte internet vaid selle puudumine.
Kui inimesed saavad 90% infost ühest kohast N: raamatukogu- siis arvata võib et ei tekigi mingit kahtlusi- eriti kui seal kõik ära seletatatkse "kuidas asjad TEGELIKULT" on.
Kui nii väikses vallas on olemas juba poliitilised töökohad siis....

Anonüümne ütles ...

Ühtne urvaste ütles,et
2kohta -mitte rahuldav
3kohta -rahuldav
4kohta -hea
5kohta -väga hea

Anonüümne ütles ...

kurat küll see värton

Anonüümne ütles ...

aivo ei ole kurat ta on inimene ja kindlasti inimlikum kui sina ,,KURAT,,

Airi ütles ...

Siis on Ühtne Urvaste minu pakkumisest Avatud Urvaste kohta kraadi võrra optimistlikum olnud. Ma arvasin, et
"peaksime (Avatud Urvaste)rahul olema ka kahe kohaga, 3 oleks hea ja 4 väga hea tulemus"

Anonüümne ütles ...

Avatud Urvaste -tulemustega rahul
Ühtne Urvaste- tulemustega rahul
IRL- tulemustega, ei ole rahul, sest kaotasid ühe koha.
Milles, siis probleem. IRL põrus, Avatud Urvaste ja Ühtne Urvaste saavad võimule. Kõik peaks nagu korras olema. Kuid ei ole millegi pärast.
*palutakse jumalat
*soovitakse internetti
*kaevatakse, et jaoskonnakomisjon on jama
*luup on puudu
jne
NB! teie endi mõtted, tänastest kommentaaridest.
Milles probleem on?

Anonüümne ütles ...

probleem oli enne valimisi nüüd loodan et meie vallas uue võimuga tuleb ka mõni positiivne muutus ka

Anonüümne ütles ...

siin kommenteeritakse mitte ei otsita probleemi kui ssi püütakse seda lahendada lahata

Airi ütles ...

Ega eestlasele ei kõlbagi millegagi rahul olla - siis lastakse rahvale järv kaela või tuleb mingi muu jama;)
Oma kogemus on, et kui eelmine volikogu koosseis korraga opositsiooni vastu hästi sõbralikuks muutus, siis hiljem selgus, et sepitseti juba vallavanema lahtilaskmist:(

Anonüümne ütles ...

Hakkab jälle otsast peale. Nagu katkine grammofon.
Õnneks saab nüüd kõik korda. Tuleb uus vallavanem, volikogu esimees ja ka uued ametnikud! Jeee! Elu nagu LILL. Ootame põnevusega! Garanteeritud on 4 aastat rahulikku elu!

Anonüümne ütles ...

Häid unenägusid ja häid mõtteid kõigile, homme olete äkki leplikumad.

Anonüümne ütles ...

nunuh. elu kyll nagu mina pole. ma olen ikka natuke suurem kui elu.


lill

Anonüümne ütles ...

Loodan väga,et on lõpp 7 aastat kestnud rahvavaenulikul IRLil.Usun ,et sünnib uus edumeelne koalitsioon Ühtse ja Avatud Urvaste rahvaasemikest,kes teavad ja arvestavad rahva tahet! Kõrgeim võimukandja on ikkagi rahvas! See on meie Põhiseaduses kirjas! Peame ettevõtluse toetamise kaudu suurendama oma tulubaasi.Kui vallas on raha, elab iga vallaelanik hästi!
Meie teeme koostööd kõigiga, kui see on seotud vallarahva huvidega, senini ei ole kahjuks IRL saadikud vallarahva eluolusid arvestanud.Ainult on enda palkasid suurendanud! See on maksumaksja raha! Meie eesmärk on,et saaks jätkusuutliku valla!

Anonüümne ütles ...

Mul pole külakeskuse vastu midagi aga kui Vaabina raamatuhoidlat küla kultuurikeskuseks kutsutakse, ajab harja punaseks. Muudatused on visad tulema.

Anonüümne ütles ...

Rahvavaenulik - rahva suhtes vaenulikult tegutsev isik, Salakuulajad, reeturid jt, rahvavaenlased. Normide vastu tõrkujad.
(Eesti keele seletav sõnaraamat)

Minu arvates panid sa Rolf täiega puusse!
Kui sõdida tahate sõitke parem Al-Qaidasse ning elage sealset elu!
Minu arvates pole meil viriseda, etteheita ja targutada midagi. Meil on kena koduvald ja tublid, töökad inimesed. Elame edasi ja teeme tööd! Palju soojaid soove!

Anonüümne ütles ...

Samamoodi elada meeldib osadele kindlasti, eriti kel ruum soe ja palk tiksub.Aga maksumaksjad tahavad enamat.

Anonüümne ütles ...

Mida rahvas, siis tahab?

Anonüümne ütles ...

Tere! Alustada võiks valla autoriteedi taastamisest. Urvaste on muutunud ametnike naljanumbriks millega üksteist hirmutatakse. Urvaste vallavanemat tuuakse seltskondades eeskujuks kui nn.edukat ärimeest kes hiilgab oma äridesuurte riigivõlgadega ja ei tea oma äia äridest mõhkugi. Parima maaelu edendaja seadis üles vallavanem, kes sai varsti kinga edendaja partei poolt jne.Urvastest ei ole peale Contra midagi ilusat kuulda. Lahkunud ametnike armee meenutab ainult negatiivselt kõike.

Anonüümne ütles ...

Rahvas tahab kätsi ja klatsi:)

Anonüümne ütles ...

Kui palju rahasid vallale on uus vallavanem taotlenud ja saanud ja mida ta hr.Lutsu "tegemata" töödest on teinud. On ikka põhjust viriseda ja targutada küll.

Anonüümne ütles ...

Rolfile! Ära ole selline nagu sa viimases loos kirjutad. Ka Sul on olnud aega valda edendada ja küsi endalt kui palju oled suutnud. Päris nii pole mõtet ju kirjutada.
Igas tegemises on ka miskit head olnud ja ära sõnu oma nimekirja lootusi ära. Selliste sõnade eest võib nii mõnigi loodetav koostööpartner sulle endale selja keerata.
Jõudu kõigile, kes tahavad valda edendada ja loodavad volikogus olles midagi rohkem teha. ise arvan, et ka ilma volikogus olemata on võimalik kohaliku elu heaks miskit ära teha.
Rõõmu meile kõigile

Anonüümne ütles ...

Eelmisele. Mida head oli vallavanemate umbusaldamises kui igas ettevõtmises on ka head.

Anonüümne ütles ...

Volikogus olemata saab jah, midagi ära teha ja seda näitavad tublid MTÜ-d ja vahva seltsielu Urvastes. Aga volikogu ja vallavanem on saanud tegemiseks rahva mandaadi ja viimane ka soliidse palga. Rolf ei karda välja öelda seda mida paljud mõtlevad. Seda näitab järjest vähenev IRL kohtade arv.

Anonüümne ütles ...

Mida IRL-ile etteheita?
Kaadri voolavus-nõus
ja edasi ......

Anonüümne ütles ...

Istuv vallavanem pole midagi kevadest saati ära teinud ,ainult maksumaksja raha kulutanud.Isegi Värton on rohkem ära teinud vallas kui te kõik IRL.id

Anonüümne ütles ...

Maksumaksjana olen ennast koduvallast Urvastest just seetõttu välja registreerinud, et viimaste aastate "vallaladvik" ei suuda efektiivselt raha kasutada. Nende puhul kehtib vanasõna, et oma särk on ihul ikka kõige ligemal ja need särgitaskud tunduvad ka väga suured ja tühjad olevat, mida tuleb erinevate tasudega täita!

Anonüümne ütles ...

Kuna siis uus volkogu esimest korda kokku tuleb?

Anonüümne ütles ...

Vallavanem võiks teha avaliku pöördumise seoses oma firmade maksuvõlgadega ja selgitada põhjusi. Isa saab palka samast taskust, kuhu ta firmad võlgu on. Ja see vassimine lehes et ta äia firmaga seotud pole, seda rääkigu ullikestele. IRL edu saladus peitub selles et ajavad suure massi kandideerima. Rolfi jutt jumalaõige, kui hakata seda asja seedima. Valla huvid peaksid olema volikogu liikmel tähtsamad kui oma rahakott ja soe kohakene. Raha on ju MAKSUMAKSJA oma.

Anonüümne ütles ...

Kaua need Ühtne ja Avatud Urvaste läbirääkimisi peavad? Tahaks juba head elu.

Anonüümne ütles ...

Üle-eelmisel kommentaaril juhtus tähega apsakas. Mõeldud oli, et vallavanem ise saab palka samast taskust...

Anonüümne ütles ...

Hea elu peab ikka igaüks ise endale üles ehitama. Nii et pea ja käed tööle. Aga vallas nii valitsus kui volikogu peavad igasse
inimesse ja igasse külasse võrdselt suhtuma ja isikutevahelised vastuolud hoidma lahus üldistest otsustest vallarahva heaks

Anonüümne ütles ...

Rolfile! Miks, rahvavaenulik IRL 7 aastat tagasi võimule sai? Kes enne neid vallas võimul olid?

Anonüümne ütles ...

See oli lihtsalt üheksas maailmaime. Nii lihtne see ongi.

Anonüümne ütles ...

Rääkige veel et IRL pooldajad seda blogi ei loe- lõpupoole juba iga teine komm. sinnapoole kaldu.

Anonüümne ütles ...

Vastan!
2002.a. Valimised võitnud respubikaanid. arvasid et, lihnne on valda valitseda kuna oleme enemuses.
Urvaste valla valitsemine osutus suuremaks pähkliks kui nad oaskasid arvata . Aasta,astatalt on kahanenud resbublikaaanide populaarsus!
Rahva arvamust ei ole kunagi sellle 7 aasta jooksul arvestatud!

Mina olen valla heaks küllat palju teinud: 1993aastast saatik olen mina olnud ,see, kes esitas eelnõu ,et põpikooli õpilastele oleks lõunasöööks tsauta, nii on see ka tänase päevani olnud.

Vallavanema vahetusest mis, toimus mõni kuu tagasi ei OLE vallaS miite midagi toimunud! Vallavanem arvab,et nii peabki oleama! See on resbublikaanide praegune arvamus!

LÕPP! KAUA VÕIB!

Koostöö valla huvides kõigiga! lugupisega;

Anonüümne ütles ...

Vapsee, igas lauses viga! Rolf, ära enam kirjuta sa tõmbad meie maine alla!

Anonüümne ütles ...

Rolf ja IRL heidavad ühte kirjaoskuselt võrdsed mehed

Anonüümne ütles ...

Lutsu asendamine Antsiga avas edumeelsema rahva silmad, et missugused huvid on IRL jaoks tähtsaimad. 2002.aastal nägid aga nad rängalt vaeva ja nende meetodid võimu saamiseks olid ummamuudu. Päikest neile ja ilusaid saabuvaid jõule!

Anonüümne ütles ...

Kuidas siis koalitsiooni läbirääkimised kulgevad ja kes kellega käima hakkab

Anonüümne ütles ...

Kõik oli juba enne valimisi selge, IRL välja. Mida siin läbirääkida on?

Anonüümne ütles ...

Rahvas ootab muutusi, kas tuleb?

Anonüümne ütles ...

Eelmine kord oli IRL enamus, said teha, mida vaja ja kui nüüd on kaks koos väikses enamuses, saavad nood teha, mis tahavad ja üksmeelest kogu volikogus jääb ikka puudu. Kahju, aga äkki saavad kõik koos rahulikult otsustada. Ei pea ju nii kaklema nagu Tallinnas või Võrus ja mujal veel

Anonüümne ütles ...

IRL-ga koos ja rahulikult otsustada! Sellised pöörased ideed võivad ainult viinakuul tekkida! Valijatele oleks see küll pettumus.