esmaspäev, 16. november 2009

Asendusliige vallavolikogus

Avatud Urvaste nimekirjas volikokku pääsenud Raul Kell loobus vallavolikogu töös osalemisest, asendusliikmena pääses volikokku Peeter Tarikas.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei ole võimalik

Anonüümne ütles ...

Kas omal soovil Raul Kell loobus või ....................

konnula contra ütles ...

jah, olen täitsa kindel, et Raul Kell loobus omal soovil

Anonüümne ütles ...

võrumaa teatajas keegi kirjutab, et abivallavanem lahkus ja sekretär lahkub sellepärast, et uued on pukkis? Kas see ikka nii on, abivallavanem läks ju enne valimisi?

Anonüümne ütles ...

Omal soovil kandideerib, omal soovil lahkub - rahva soovil volikogus...
Alleaaa!

Anonüümne ütles ...

sekretär läheb ikka dekreeti vabatahtlikult, mitte olenevalt selest, kes võimul on. ärge mõtelge valesid mõtteid ,

Anonüümne ütles ...

Ei ei- sekretäri sundis uus koalitsioon dekreeti ja abivallavanem sunniti väe ja võimuga võru abilinnapeaks- ikka hirmus olukord valitseb Urvaste kandis!

Anonüümne ütles ...

Rail Kell oli peibutispart, et Peeter ikka uuesti sisse saaks. Siis hea jälle endale asju "erastada", nagu vanasti kolhoosi varaga.

Airi ütles ...

See peibutuspardi jutt on küll väga ekslik. Keegi Avatud Urvastes ei osanud arvata, et Raul nii palju hääli toob. Niiet see oli positiivne üllatus. Aga kahjuks oli ka Raul ise nende seas, kes ei uskunud, et ta pääseb volikokku ja tal ei ole hetkel võimalik oma töögraafikut hõredamaks teha.
Peeter on hästi tasakaalukas volikogulane ja ma ei mäleta, et ta oleks volikogus isiklikku asja ajanud.

Anonüümne ütles ...

ei saa aru ,kas valimised on nali

Airi ütles ...

Miks nali? Suurem jagu valimistel kandideerijaid tahab aidata kaasa ühe või teise nimekirja inimeste volikokku pääsemisele,et nood seal ühiseid soove ja unistusi ellu viiksid, mitte ei looda ise iga hinna eest volikokku saada.

Anonüümne ütles ...

Vaadake parem seda IRL nimekirja. Mõni pole saanud kunagi vast isegi 10 häält, aga iga kord jälle kirjas. Mõni jälle varem volikogulase tööst loobunud vabatahtlikult, aga valmistel ikka kandideerib.Seepärast ongi vaja nimekiri pikaks ajada, sest oma pere hääled ikka saab. Häälte koguarvust sõltub ju erakonna või mingi pundi, kui väljendis täpsem olla, volikogulaste arv.

Anonüümne ütles ...

Airi, võiks juba õkskord selgeks saada, et kõik valijad ei ole lollid ja ümmarguse jutu seest otsitakse tõde, vahel ka õigust. Las Raul ise selgitab, kui tihkab või vajalkuks peab.Teise suuvoodriks olemine näitab piisavalt selgelt, kust poolt tuuled puhuvad.

Anonüümne ütles ...

Minu seisukohalt võttes kui rahvas ikka kedagi valib siis loodab ta seda et ta esindap terve valimiste aja valijaid,kindlasti ei tulnud hr.Raul Kellal üleöö nii palju tööd et volikogus käia pole võimakik,see koht anda Peeter Tarikale kes pole sugugi aus ja on oma kasupeal alati väljas,on valiate petmine,Jama.Mõelge enne kui lollitate valijaid.Kohalik.