neljapäev, 6. märts 2008

Elioni pakkumine märtsis

Kellel on plaanis liituda Elioni õhuinternetiga (WiMAX), siis märtsis on kasulikum liituda, sest esimene kuu on siis tasuta.
Uuri, kas Sinu kodus levib juba traadita internet.
Selleks helista Elioni klienditeeninduse telefonil 165
või saada sooviavaldus info@elion.ee.
Lisainfo www.elion.ee/traadita

Veel infot ka alljärgnevast artiklist, mille Elion on vallalehe jaoks teinud.


Elion pakub Urvaste vallas kvaliteetset traadita Internetti

Elion on paigaldanud Urvaste valda Urvaste külla mobiilioperaatori masti külge traadita Interneti tugijaama. Tugijaamast kuni 15 km raadiuses asuvates kodudes saab nüüd kasutada kiiret ja stabiilset WiMAX tehnoloogial põhinevat traadita Interneti püsiühendust.

Elioni poolt pakutava WiMAX traadita Interneti oluline eelis on püsivalt hea ühenduskiirus. Kui alternatiivsete traadita Interneti teenuste puhul langeb ühenduskiirus täiendavate klientide lisandumisel, siis Elioni poolt pakutavat teenust see ei mõjuta ning ühendus on alati sama kvaliteetne. Elioni traadita Interneti kiireim allalaadimiskiirus on kuni 1 Mbit/s ning see võimaldab hõlpsasti kõiki peamisi toiminguid Internetis.

Teenuse kasutamiseks on oluline, et tugijaama saateantenn oleks näha kohast, kuhu püsiühendus soovitakse luua, kuna kõikvõimalikud vaadet piiravad objektid ja pinnavormid takistavad ka raadiolainete levi. Enne teenusega liitumist viib Elion kliendi juures läbi levimõõtmise ning kui levi tugevus vastab nõuetele, paigaldatakse kliendi koju vastuvõtuseade.

Traadita interneti alla- ja üleslaadimiskiirused ning kuutasud on järgmised:

256/128 kbit/s - 295 kr

512/128 kbit/s - 395 kr

1 Mbit/s /256 kbit/s 495 kr

(liitumine 990 kr, seadet ei ole soovitatav välja osta, pigem maksta kuurenti 150 kr)

Kommentaare ei ole: