teisipäev, 25. jaanuar 2011

Cätlin Jaago & Piret Päär Sangastes


CÄTLIN JAAGO & PIRET PÄÄR "Sõnade ja sõrmedega"
Soe kontsert, mis on täidetud eheda pärimusmuusika ja haaravate juttudega!
4. veebruar kell 19.00
SANGASTE SELTSIMAJAS
Kontserdil esitleb Eesti üks silmapaistvamaid pärimusmuusikuid Cätlin Jaago oma värsket sooloplaati "Soolo" ning tutvustab peagi ilmuvat kogumikku "Eesti parmupill", mis on mahukas helimaterjalide ja fotodega illustreeritud ülevaade eesti parmupilli ajaloost, mängijatest ja pillilugudest. Kogumiku kaante vahel leiavad koha ka noodiraamat ning mänguõpetus.
Muusikale vahelduseks räägib jutuvestja Piret Päär nii tõestisündinud lugusid kui rahvajutte, kus peategelaseks pillimees.
Cätlin Jaago tegutseb nii soolomängijana kui ansamblimuusikuna (Vägilased, RO:TORO, Udupasun, Elletuse). Tema ulatuslikus repertuaaris on lugusid ka vanemast pärimusmuusika kihistusest ja lemmikuteks just parmupilli- ja torupillilood. Cätlin Jaago koostöö Piret Pääriga algas juba 1999. aastal - ikka omamoodi jutuõhtutega, kus muusika ja jutulugu üksteist toetavad ning seeläbi kuulajatele elamuslikeks mälestusteks saavad.

Piletid hinnaga 2,50 ja 1,20 on müügil Piletilevi müügikohtades ja kohapeal (Soodushind kehtib õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele.
Lastele vanuses kuni 12 aastat (ka.) on sissepääs tasuta).
> Lisainfo: www.folk.ee
Kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: