teisipäev, 11. oktoober 2011

Kuldre Kooli hoolekogu uute valimiste künnisel

20. oktoobril lastevanemate üldkoosolekul valitakse uus hoolekogu. Kuna mitmed praegused liikmed on avaldanud soovi hoolekogust taanduda, ootame uusi värskeid jõude. Pakkuge ennast välja või aidake mõelda, kellele ettepanek teha.
Kindlasti ei vahetu välja kogu hoolekogu, vaid jätkatakse alustatud tööd kooli arengu nimel. Kavas on osaleda hoolekogude koolitustel, arendada suhteid teiste hoolekogudega (meile on avaldanud soovi külla tulla Lindi ja Haanja kooli hoolekogud).
On plaanis korraldada lastele koos vanematega ühisüritusi, üks oleks kindlasti koolimaja Kuldresse tagasi kolimine, kui suur remont lõppenud. Siis veel ka maailmakohviku vormis kokkusaamine, kus püütakse koolile ühiselt leida uusi arengusuundi. Tõsine mure on, kuidas leida raha Kuldre kooli õpilastele osalemiseks laulupeol Soomes.
Direktor Rait Laatsit, kes tutvustas ennast 3. oktoobri kokkusaamisel hoolekogule, käis välja toreda mõtte valida Aasta Õpetajat. Haridusega seotud projektide kirjutamiseks ja hariduse arendamiseks üldiselt, võiks olla päris omaette MTÜ – nimega nt Urvaste Haridusselts.
Direktor kinnitas, et kooli ehitajad on graafikus ja hetkeseisuga võib endiselt loota, et uut aastat ehk kolmandat veerandit alustatakse uuenenud koolimajas.
Hoolekogus tuli arutusele ka seni logisenud teema: koolipäevadel spordivõistlustel käivate laste toitlustamine, et neile saaks toidupakike kaasa pandud. Lisaks peaksid võistluste ajad pikemalt teada olema (koduleheküljel), et saaks nendeks valmistuda.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui on võistluspäev ette teada,siis on ka võimalus võistluspaigas või selle läheduses asuvate toidulustusasutusega kokku leppida,mis kell ja mitu portsu vaja on .Vallale esitatakse arve, kas maksab vald või lapsevanem,aga võistleja on söönud ja ka tulemus on parem.Ei ole ju mõeldav,et jalgpalli mängitakse päev otsa ja ilma söömata! Hea tahtmise juures on kõik võimalik.Kunagi peaks ju saamatusest lahti saama!

Anonüümne ütles ...

See on sotsiaalne probleem, seda peaks arutama sotsiaalkomisjon ja tegema vastavad ettepanekud vallavalitsusele ja see omakorda vastavale võistluse kordinaatorile,ehk kehalise kasvatuse õpetajale, kes Kuldre koolis nende asjadega tegeleb. Hoolekogu ei tea ,ega vist tahagi teada nendest asjadest midagi. Lugupeetud lapsevanemad, tõstage küsimus ja probleem, ning pakkuge lahendus!

Lugupidamisega Kuldre kooli lapsevanem!