esmaspäev, 15. detsember 2008

Katame koos jõululaua

Kolmapäeval alates kl 15 saab Urvaste seltsimajas näha ja proovida verivorsti tegemist. Huvilistel palume ühendust võtta Mariinaga tel 5236697. Umbes kl 19 katame jõululaua, kuhu on oodatud kõik, kes meie kandi tegemistes kaasa löövad või tahaksid lüüa. Hea oleks, kui omalt poolt vorstikõrvast kaasa toote. Veel parem, kui see on ise tehtud. Võtame seltsimaja tegemiste aasta kokku pisikese üllatusega.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Küll on armas kutse!
Isetehtud hästitehtud on ikka kõikse parem.
Rõõmsa kohtumiseni

Anonüümne ütles ...

üts küsimus. et kas tulivett vai ka tuua ja et kas põle probleemi kui sii ka ise tehtu (kats korda läbi aetu + tammekoor)?

Anonüümne ütles ...

Üks ütlemata tore rahvas on see Urvaste rahvas. Head ideed ja rahvas tuleb kohale. Meie kandis tuleb rahvast köie otsas vinnata, siis ka ajavad vastu. Anonüümne Uue-Antsla kandist.

Anonüümne ütles ...

Kõikse vahvam oli see, et enne aastat kokkuvõtvat pidu (oligi üks mõnus ja lahe koosolemine) tehti ka plaane edasiseks.
Tõesti oli tore, et kellelegi Uue-Antslast meeldis, sest see maja on avatud kogu valla rahvale.Vanas koolimajas Urvastes eestvedajaid veel jätkub. Jõudu tööle.

Anonüümne ütles ...

Mis puutub siin kellegi ütlemisse, et köie otsas vedades ka rahvas ei tule, siis see on kahe otsaga asi. Kui tööpäev kõigil pereliikmetel lõpeb, siis on juba õhtu käes, ootab õhusöögi tegemine, nõudepesu,laste koolitöö juhendamine, koristamine ja kui lõpuks maha istuda, on aeg väga hiline. Ja ka puhkepäevad on perega kiired kuluma.Juba vanasti olla Uue-Antslas öeldud, et uutes majades inimesed muudkui istuvad ja istuvad ja ei tule näidendit tegema ega kuduma vms.Aga selles külas on palju noori väikeste lastega kogu aeg olnud ja ärgem pangem pahaks, kui näiteks mõni pereema eelistab seltsielule perega olemist ja mõni vanaproua armastab väga hoopis raamatuid lugeda.

Anonüümne ütles ...

ikka on tore perega koos kodus askeldada, aga seltsielu saab ka koos perega elada, seda ei teegi iga päev, aga tulla sinna üritusele, mis on korraldatud, saab ikka koos perega ka ja uskuge, väga kosutav on.
Aga ükski prohvet pole kuulus omal maal ja nii ikka tundub, et mis kodu juures toimub, pole nii huvitav ja Urvastesse on ikka tulnud teiste piirkondade inimesed ja ütlevad, oi kui tore, et teil mitu põlvkonda koos käib jne.
Ka Urvastes ei meeldi majarahval üritustel käia. Hoiame ikka kokku.
Meeldivat aastavahetust!