kolmapäev, 1. detsember 2010

Contra joonistas heategevusliku jõulukaardi

Mul on hästi hea meel Teid teavitada, et laste leinatoetuslaagrite 2011.a tegevuse toetamiseks joonistasid oktoobri alguses mitmed toredad-tuntud inimesed Rahva Raamatu poodides jõulukaarte. Tänaseks on need trükitud ja ootavad heade inimeste tellimusi!
Joonistajate hulgas oli ka Contra ja oleme talle siiralt tänulikud, et ta meie projektiga ühines. Usun, et on väga oluline sellest teavitada ka Contra kodukandi inimesi :-))
Heategevus on ju hea tegevus! Tore, kui saadate seda infot edasi ka oma sõpradele- tuttavatele, kes võiksid jõulukaarte tellida, sest laste leinatoetuslaagrite korraldamine toimub paljuski sponsorite ja heategevuse toel. Meie tegevusest lähemalt www.lastekriis.ee MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi kodukal on avatud jõulukaartide tellimiskeskkond http://www.lastekriis.ee/kaardid
Kaardid on nii "kuulsatelt ja kummalistelt" kui ka proffidelt. Sel aastal joonistasid kaarte paljud tuntud ja tublid inimesed - Kristina Šmigun-Vähi koos pisitütrega, Mart Sander, Anni Arro, Contra, Merca, Martin Saar, Annely Adermann ja proffidest Jüri Mildeberg, Juss Piho, Kirke Kangro, Lea Malin, Kadri Ilves. Joonistajaid oli veel, kuid kahjuks pidime tegema raske valiku ja mitmed head kaardid jäid ootama järgmist aastat.
Saab tellida meie kodukalt ja müügil on need ka Rahva Raamatu kauplustes (piiratud valikus kahjuks).Olen siiralt tänulik, kui levitate seda kaarditellimise keskkonda ka oma tuttavate hulgas, kes väärtustavad heategevust ja võiksid kaarte tellida!
Meeleolukat jõuluooteaega ja tänuga
Merike Sarapuu
MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm
Lõuna-Eesti koordinaator

Kommentaare ei ole: