kolmapäev, 13. august 2008

Mänguplatsi mõttel on jumet

Eile ja täna oli võimalik platsil näha lapsi möllamas nii ratastega kui ilma. Järelikult on tõesti perspektiivi ideel rajada mänguplats.

Tervitustega
Kristjan Võrno

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mänguplatsi kõrval võiks olla ka rula rada ja mõned terki kohad.

Anonüümne ütles ...

Tahaks teada, kuidas on selle mänguplatsi maaga? See on õigusvastaselt võõrandatud maa ja kuulub tagastamisele. Kas võõrale maale on ikkagi mõtekas vallal investeerida? Miks ei ole seda maad munitsipaalomadisse võetud? Või kuulub see maa juba Urvaste vallavalitsusele?

Anonüümne ütles ...

majarahvas, pead tööle ja projekte kirjutama koostöös abivallavanemaga. Ei pea ju vald kõike valmis tegema. Lapsed ikka leiavad kohad üles, kus möllata.

konnula contra ütles ...

Abivallavanema vastus Rolfi küsimusele:

Maa tõesti ei kuulu hetkel Urvaste Vallavalitsusele, kuid anname endast parima, et selline kokkulepe maaomanikega saaks saavutatud.
Läbirääkimised käivad ning loodame positiivsele tulemusele.

Tervitustega
Kristjan Võrno
abivallavanem

Anonüümne ütles ...

Ise küll mänguplatsiks seda kohta ei pakuks...
Esiteks sellne savitäidis ei saa kunagi korralikuks aluspinnaseks mänguväljakule.
Teiseks see plats sisult neljast küljest ümbritsetud teega (arvestades mis märul selle tee peal isepäiste rullnokkade poolt õhtuti toimub - oleks lapsed vägagi ohustatud).
Ise pakuks pigem kõrghaljastust kuid selleks ei olnud küll vaja seda maalappi punasaviga üle katta! Nüüd jätkub seda ka äsjakorrastatud teele... Kes mullal ja savil vahet vähegi teeb see mingu vaadaku oma silmaga see nn "mullatäidis" üle ;)
Puude istutamisel võin ise ka abiks olla ;)

Viktor
silicoid[ätt]hot[punkt]ee