kolmapäev, 28. jaanuar 2009

Võrumaa Partnerluskogu projektitaotluste taotlusvoorud

Meede 2. Elanike oskuste ning piirkonna ressursside rakendamine ettevõtluses
Alameede- Maapiirkonna ettevõtluse ja tugiinfrastruktuuri arendamise toetus- taotlusvoor avatud 26.01-09.03.2009
Meede on suunatud ettevõtjate koostöö suurendamisele läbi ühisturustuse ja ühise tootearenduse. Samuti on toetavad infrastruktuuri investeeringud ettevõtluse seisukorra parandamiseks. Toetust saavad taotleda tegevuspiirkonnas tegutsevad ettevõtjad, mittetulundusühingud, sihtasutused ja kohalikud omavalitsused.
Meede 1 . Elukeskkonna parandamine
Alameede- Kohaliku kultuuripärandi säilitamine
Taotlusvoor avatud 09.02.- 23.03.2009.
Meetme raames toetatakse projekte, mille eesmärgiks on koostöö ja omaalgatuse suurendamine, kohaliku kultuuripärandi säilitamine ja arendamine. Toetust saavad taotleda tegevuspiirkonnas tegutsevad mittetulundusühingud, sihtasutused ja kohalikud omavalitsused.
Meede 3. Noorte potentsiaali toetamine ning kaasamine kogukonda
Taotlusvoor avatud 09.02- 23.03.2009.
Meetme raames toetatakse tegevusi, mis aitavad kaasa noorte aktiivsuse ja võimete arengule, toetavad noorte suuremat sidusust kogukonnaga. Toetatakse koostöös elluviidavate laagrite, spordivõistluste, õppereiside jms. korraldamist.Toetust saavad taotleda tegevuspiirkonnas tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused.

ENNE TAOTLUSE TÄITMA ASUMIST KOOSKÕLASTA OMA PROJEKTIIDEE, ET VÄLTIDA ASJATUT TÖÖD JA OLLA KINDEL, ET KÕIK VAJALIK TAOTLEMISEK ON TÄIDETUD!
Taotlusdokumendid ja infopäevade toimumise ajad leiad meie kodulehelt www.werro.ee/partner
Lisainfo ja tugi taotluse koostamise kohta: ettevõtlusmeetmete ekspert- Jako Jaago- jako@vkhk.ee
Elukeskkonna ja noorte meetmete ekspert- Kerli Kanger- kerli@mv.werrro.ee Tegevjuht - Anneli Viitkin- annely@lasva.ee Tel. 7868372, 5026632, Jüri 12- 130 Võru

Kommentaare ei ole: