reede, 10. aprill 2009

Äripäevas mainitud Mati Antsit

Loe

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Äriregistri andmetel on OÜ Valrek Ehitus omanikud Peeter Kõiv ja Ott Kind ning OÜ Swedre Invest omanikud samuti Peeter Kõiv ja Ott Kind ning lisaks veel Mati Antsi. Kui ma ei eksi siis on see firma teinud vallale ehitustööd. Nüüd ma ei imesta miks?

Anonüümne ütles ...

Eelmine ei tohiks eksida. Sest kui mälu ei peta siis võiks tõmmata võrdusmärgi järgmisse valemisse Uue-Antsla kultuurimaja remont+abivallavanem+remondi teostaja

Anonüümne ütles ...

JOKK

Anonüümne ütles ...

Nüüd on Urvaste saanud lõpuks tõeliselt ausa ja tegusa vallavanema. Au volikogule, kes on nii karastunud ja tugevaks muutunud ja on vahetanud kõik senised pahad vallavanemad välja (nagu nad ise ühes lehes ka endid iseloomustasid).

Anonüümne ütles ...

Esimene Uue-Antsla kultuurimaja remont oli vist OÜ Valrek Ehituse tehtud.See mille põrand kestis vastu ainult aasta.Tase!huvitav kes siis vallas võimul oli?

Anonüümne ütles ...

Kes nüüd natukenegi olukorda hinnata oskab ja tuleviku pärast muret tunneb, saab ehk aru, kuidas sügisel valimiste ajal käituda. Tagant järele on küll tore targutda, kuid volikogu sai valitud ikkagi valla inimeste poolt. Nii et enda tehtud häda ja ainult endal võimalik asja parandada.

Anonüümne ütles ...

Praegu on ju volikogus ka uusi liikmeid ja tahaks loota et endi ja oma partei kiitmise asemel annaksid nemad vallavanema lugudele omapoolse õige hinnangu.

Anonüümne ütles ...

Avaldage keegi ka arvamust, mida arutada Minu Eesti mõttetalgutel 1. mail. Teeme elu paremaks. Seal on loogiliselt ka koos vallast ja volikogust inimesed. Siis koos arutada, mida teha.
Ja konkreetselt mõtteid välja käia.
Tolle artikli juures pole ühtki kommentaari. Vigasid on kergem ilmselt otsiada.

Anonüümne ütles ...

Mõõtetalgude üks arutelu võiks tões- ti olla, et Utvaste vallas on tõesti tagemist korruptsiooniga. praegu ma ei näe ,et siin oleks võimalik enne valimisi mõistlikke otsuseid vastu võtta. Eelarve ei ole läbivaistev, ametnike palgad on suurenenud, selle arvelt,et eakatelt võeti oma palgatõusu katteks Jõulutoetus ära. Loodan,et pärast valimisi selle rumala otsuse tühistame. Eakad , olge valvsad ja aktiivsed!

Anonüümne ütles ...

Praegusel majanduse ajal vallaametnike palka suurendada selle arveld et keegi arvab et jõulutoetust pole vaja pensionääridele,selle mõttemaailm on küll allapoole arvestust ,mõelgu ka ise et jääb kunagi pensile.Hr.IRLvolikogu liikmed tulge mõistusele teid valiti selleks et valla rahvast pooldaks mitte omakasupeale nagu siiani on nähtud.Tegutsege koos uue vallavanemaga ise te ta valisite võibolla seegord võtab oma tööd tõsiselt võrreldes eelmisega.Lõpetage see hämamine ja enda kiitmine tegutsege vastik on kuulata ja vaadata...

Airi ütles ...

Tegelikult siiski ei ole vist palka suurendatud peaaegu kellelgi. Lasteaia töötajael ainult. Neil muidugi oli madal ka. Iseasi, kas praegu oli õige aeg seda tõsta. Volikogu enamus arvas, et oli. Vallavalitsus pigem ei totanud seda plaani, aga nemad ei ole otsustajad.
Vallamaja töötajad jt ametnikud on erinevatest hüvtistest ilma jäänud. Volikogu kärpis ka oma kohalkäimise hüvitist 3 korda. Nüüd on see 50 kr.

Anonüümne ütles ...

Tänasel päeva tõstame palka,kus on volikogu mõistus.Inimestel ei ole tööd ja teie volikogu(Põhjendus Neil muidugi oli madal ka)tõstame.See põhjendus on rumal.

Anonüümne ütles ...

Oma naisel tuleb ikka palka tõsta.

Anonüümne ütles ...

Sellest jamas on juba täiega kopp ees. Elaks mujal siis soovitaks volikogul end täis koosseisus põlema panna.

Anonüümne ütles ...

Keegi siin kutsub mõttetalgutele, et teeme elu paremaks. Kullakesed, meil keelab ja käseb ainult volikogu valitsejate punt ja milleks ilmaasjata aega teistel raisata rääkimisele kui väljas on veel kevad kah. Kas Lutsu mahavõtmisel näiteks rahvast kuulati? Ja uus vallavanem on muidugi veel volikogu tippsaavutus. Ei tea kas volikogul Äripäev ei käi, mõni teine oleks ammu maha võetud. kõike. See on rahvale suur häbi, ikkagi riigiamet.

Anonüümne ütles ...

Töötute arv vallas mitmekordistunud ja meie tõstame palka. Kus on mõistus? Kas naad lehti ei loe va?