esmaspäev, 31. märts 2008

Oluline teade, vallalehes juba ilmunud

Ebavõrdse kohtlemise tõttu ettevõtluses Urvaste Vallavalitsuse poolt, on 1. aprillist k.a Ayre Pood suletud. Lähim kauplus autokauplus. Peeter Tarikas.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

MIs on ebavõrdne kohtlemine ettevõtluses?

konnula contra ütles ...

Minu meelest on mõeldud TÜ autokaupluse toetamist valla poolt.

Anonüümne ütles ...

Kui valla avahooldus sõidutab kõik abivajajad Kuldre kauplusse, sest seal on hinnad odavamad, kas siis on ka ebavõrdne kohtlemine ettevõtluses?

Anonüümne ütles ...

Milles praegu nagu vallavalitsus süüdi on kallid poodnikud, äkki vaataks oma hinnad üle

Anonüümne ütles ...

Tere, minu teada ei saa väikepoe pidaja ühestki hulgilaost sellise hinnaga leiba või saia osta, millega neid nt "säästu" kaubamärgi all müüakse. Sama käib ka jäätise ja muu kohta. Samas peab ka väikepoodnik kusagilt töötajate palgaraha korjama ja paraku seda muud moodi ei saa, kui sellele kallile hulgilao kaubale hinda juurde kruvides. Samas oli näiteks Antsla TÜ Urvaste poes kaubavalik jube väike, ehkki sai oli odav. Uueka poe kaubavalik on maakaupluse kohta päris hea.

Anonüümne ütles ...

Uue-Antsla on Urvaste valla suurim asula, seega võiks ju valla poolt mingi abi olla. Samas mul pole õrna aimugi kuidas see peaks välja nägema, sest vanadele inimestele, kes ei ole võimelised poe-juurde kõndima on ju autokauplus vajalik. Aga Tarika Päts võiks ikka alles jääda.

Anonüümne ütles ...

Väga kahju on nendest inimestest, kes ei saa ÕLUT igal ajal, ennem oli neil "raske elu", nüüd on päris hull! Mis teha elu on sellene!

Anonüümne ütles ...

Kui need haisevad jotad ei istuks seal igapäev siis oleks endiselt ok. Vaesed müüjad kes peavad kannatama sellises töökeskkonnas.

Anonüümne ütles ...

Tore on oma ahnus ja saamatus vallavalitsuse kraesse ajada. Tuleb meelde, et kunagi olid NL põllumajanduse vaenlased 4 aastaaega ja ameerika imperialism

Anonüümne ütles ...

Aitäh ilusa naljakuu alguse eest Sulle Peeter