esmaspäev, 3. märts 2008

Uus abivallavanem Kristjan Võrno



25. veebruarist asus tööle uus abivallavanem Kristjan Võrno. Kes otsib seost tuntud telenäoga, siis sedapuhku palju mööda ei panegi – Kristjan ja Hannes on onupojad.
Kristjan on Sündinud Lääne-Virumaal Laekveres, Virumaal on ta olnud ka 2,5 aastat Vinni valla arendusnõunik ja õppinud Mõdrikul Lääne-Viru kutsekõrgkoolis ärijuhtimise valdkonnas, sai sealt rakendusliku keskerihariduse kätte. Kristjani ema töötab Vinni vallas Viru-Jaagupi osavallavanemana.
Kristjan on töötanud veel müügijuhina, turundusjuhina arvutiettevõttes, Eesti Avaliku Halduse Instituudis; tegelenud kinnisvaraga, ettevõtlusega konsultatsioonialal.
Tal on ka palju hobisid – kõik internetiga seonduv, mootorrattad, paintball, lumelaud, autosport (eriti jäärada), jalgrattasõit, matkamine, reisimine...
Kristjan Võrno ütleb, et talle meeldib, kui on oma hoov ja kui saad ringi liikudes inimestele tere öelda. Ka tsiklisõbrana tõmbavad teda Lõuna-Eesti käänulised teed. Seepärast tuligi Urvastesse konkursile osalema. Kristjan õpib TÜ Avatud Ülikoolis juurat II kursusel, kui see saab läbi, kavatseb ta mõistagi sel alal ka tegutsema hakata.
Kinnisvara kuhugi Urvaste ja Otepää vahele loodab ta siiski soetada.
Kristjani 7-aastane tütar elab ema juures Soomes. Praegu elab ta nädala sees sõbra pool Otepääl, muidu Tartus.
Esimese asjana Urvaste vallas tuli tegeleda reoveega. Lõpule viimist ootab KIKi projekt raua ja mangaani sisalduse vähendamiseks joogivees. Kindlasti on üks olulisemaid teeküsimus, kehv tal on vallateedele küllalt palju kahju teinud. Et meil on ka riigiteidki, tuleb ka riiklikkuse teehoiukavvagi oma sõna öelda. Parandada tuleb tänavavalgustust, suvel on ees kooli remont.
“Ühtegi probleemi ei ole võimalik ühe hoobiga ära lahendada, kõik on sellised pika vinnaga asjad,” nendib aprillis 27-aastaseks saav värske Urvaste valla töötaja.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Küsimus uuele ametnikule. Mis tõi teid just meie valda ja kas kuulute mingisse erakonda?

konnula contra ütles ...

Siin oli ju kirjas, et hajaasustus ja käänulised teed meeldivad.
Erakondliku kuuluvuse kohta uurin, viimastel valimistel kandideeris Kristjan Võrno Laekvere vallas ResPublica nimekirjas.

konnula contra ütles ...

Jah, Kristjan ütles, et on endiselt IRL lihtliige. Mis tähendab, et aktiivselt tegevuses ei osale.

Anonüümne ütles ...

Seda oli arvata!

Anonüümne ütles ...

Tutvustusest võib aru saada, et aasta pärast poisil kool läbi ja juristiks minek, Urvastel jälle abivallavanemat vaja.

Marii ütles ...

Ikka on tore kui tuleb noort ja uut verd valda, isegi kui see on ainult teatud ajaks. Uued ideed ja teostused on vajalikud. EDU :)

konnula contra ütles ...

Jah, paraku, umbes 2,5 aasta pärast küll mitte aasta pärast, aga see on Urvaste valla viimase aja kogemuste põhjal isegi pikk aeg.
Erakondlikku kuuluvust ma nii väga traagiliselt ei võtaks. Norimisekoht ta muidugi on, kes tahab. Ma ise olen sellist norimist vallalehe aadressil viimastel päevadel ka omajagu kuulnud.

Anonüümne ütles ...

Juba kuulumist erakonda võib lugeda tegevuseks poliitikas, sest kuulumisega oled sa ennast juba maailmavaateliselt määratlenud.

Anonüümne ütles ...

Palun lubage uuel töötajal tööd tegema hakata ja tehke taga koostööd, enne kui hakata urgitsema maailmavaate kallal.
See on ju hea, kui inimesel oma arvamud. Silmakirjalikke inimesi niigi palju.
Ikka rohkem mõistmist ja koos tegemist

Anonüümne ütles ...

Loodame, et temal ei saa nii kiiresti isu täis nagu eelmisel abivallavanemal.