teisipäev, 17. juuni 2008

Koolilõpetajad

Meie viimane koolipäev.

29. mail võis koolis näha väga palju huvitavaid kujusid. Meie, üheksandikud, pidasime viimast koolipäeva.
Hommik hakkas väikese nn aktusega. Istusime aulas lava peal ja viisime läbi erinevaid ülesandeid. Nende hulgas näiteks karaoke laulmine koos õpetajatega. Lauldi ära nii „Saaremaa valss“ kui ka „Alice“. Tuletati ka meelde erinevaid huvitavaid ja naljakaid hetki, mis on ette tulnud 9 aasta jooksul. Nii õpetajate kiusamist kui ka koos naermisi. Üks väga meeldejääv hetk oli näiteks see, kui meie ühele õpetajale sattus tooli peale nõel. See polnud kusjuures poisi, vaid tüdruku tegu. Õnneks suudeti õpetajat ikka toolile istumise eest hoiatada ja suurem pahandus jäi tulemata.
Pärast meenutusi tehti mõni tants ja katsetati üle keksunööri hüppamist.
Seejärel mindi välja pildistama. Käisime ära ka lasteaias, enda vanu kasvatajaid vaatamas ning tuletamas meelde, et meie olime ka kunagi väikesed põngerjad. Külastasime vallamaja ning poodi. Tegime natuke veesõda ja jooksime niisama ringi, nagu lapsed ikka.
Kokkuvõtteks läks meie viimane koolipäev vägagi korda ja nautisime veelkord lastena olemist. Sellel päeval tundsime, et seda kooli hakkame me küll igatsema.

Anett Männiste




Väljalend

Ühel kenal kevadel tuli minu ellu kirju-mirju värvukeste pesakond. Nende kolme aastaga, mille jooksul oleme koos kasvanud, on paljugi muutunud. Pisaraid on vähemaks jäänud. Probleeme on juurde tulnud. Kuid samaks on jäänud vajadus õigluse järele, pidev oma koha otsimine elus. Õppimine pole selle klassi jaoks olnud alati just see kõige olulisem. Ümberringi on ju nii palju muud huvitavat. Koos on tehtud sporti, löödud tantsu ja proovitud kõiges huumorikildu üles leida. Aeg on läinud lennates.
Tundub lausa uskumatu, kui armsaks ja omaks võivad lapsed saada nii üksteisele kui ka õpetajale. Loodad neile alati parimat, püüad igati abiks olla, soovid teha kohati konarliku elutee alguse veidigi siledamaks. Ja siis ühel päeval märkad, et pesast on välja lendamas 20 igati tublit ja pealehakkamist täis noort inimest.
Loodan, et te kõik leiate elus üles just selle, mida otsite. Ilusat lendu!

Klassijuhataja Kairit Thealane


Lõpetajad on:

Haller, Risto
Kell, Kaido
Kilter, Renee
Kroonmäe, Liisi
Laidma, Helen
Liibert, Rivo
Lõhmus, Keiti
Malleus, Mairo
Marinitševa, Inkeri
Männiste, Anett
Mõts, Ragnar
Mõts, Ott
Mõts, Kaidi
Rattus, Marta
Raudsepp, Janari
Ringinen, Jaan
Roots, Kenno
Sügis, Taiger
Sügis, Tauno
Täht, Riho



Antsla Gümnaasiumi lõpetanud Urvaste valla noored.
*9. klass*
Mervi Kala
Janek Kalda
Karl-Gustav Kallion
Kärt Kartau

*12. klass*
Tajo Aasaroht
Hedi Filing
Airi Hainas
Lauri Laats
Ly Teder
Siret Lillma
Pille Paring


Lusti lasteaia lõpetanud Urvaste valla lapsed
Emma Emilie Saavel, Marie-Helene Rajatamm, Sandra Salumets ja Herbert Konnula

Kommentaare ei ole: