reede, 13. veebruar 2009

Uus vallavanem valitud

See, mis viimased nädalas õhus olnud, jõudis nüüd lõpule.

Tänasel volikogu erakorralisel istungil toimunud teisel lugemisel hääletasid 6 IRL volikogu liiget vallavanem Lembit Lutsu umbusaldamise poolt. Istungilt puudus seitsmes umbusalduse algataja Siimo Kolga. Esimene lugemine oli üleeile, kolmapäeval .

Samamoodi 6 häälega valiti uueks vallavanemaks Mati Antsi.

53 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne- asi läheb ikka päris p..sse...

Anonüümne ütles ...

Kes need 6 poolthääletajat olid.
Teaks kohe tänada selle topise pukkiupitamise eest.

Anonüümne ütles ...

Selle kõige peale jääb vaid kahetsusega ohata - oleme järjekordselt nullis tagasi.
Tuleb aga loota, et nüüd siis on lõpuks ometi kaua ihaldatud ja oodatud oma valla mees pukis, kes "kõige vägevama" nimel ning kaasabiga suudab täidab kõikide IRL ootuseid ja lootuseid.
Kahju, et seni niivõrd palju valesid otsuseid on tehtud ning aastaid kestnud lolluste pärast on paljud tublid inimesed pidanud kannatama.
Kannatanutle jõudu ja jaksu ning pea püsti! Karvan liigub edasi ka siis kui koerad hauguvad! Ning meie valla elu ei saa kunagi korda, sest kala pea mädaneb ikka edasi.
PS. Huvitav kui kogu praegune volikogu ja komisjonid vahetada uute inimeste vastu, kas siis ka jätkub see mõtetu tants, trall ja tagaajamine? Mõelge kui uutele valimistele lähete!

Anonüümne ütles ...

Mis ajast Antsi Urvaste valla mees on ? Ega sissekirjutus valda veel inimesest kohalikku ei tee.

Anonüümne ütles ...

IGA RAHVAS ON OMA JUHTE VÄÄRT..... PALJU ÕNNE! Selgelt näha, mis kontingent vallavalitsuses on... mul on siiralt kahju, kallis rahvas!

Anonüümne ütles ...

... volikogus, mõtlesin...sorry. Kahju vallarahvast ja vallavalitsusest, kus järjekordne "luud" pühkima hakkab, sestap näpp vääratas

Anonüümne ütles ...

Kas nüüd siis on valla käes järg pankrotti minna?

Anonüümne ütles ...

Väga kahju on ,et ei arevestada oma vallavolikogu poolt vastuvõetud Urvaste valla põhimäärust, mis kehsetab kindlad kuupäevad!Vallavolikogu istungid päevad ,toimuma vastavalt Urvaste valla põhimäärusele. Kui tahetakse seda muuta, siis tuleb läbida kaks lugemist, mis on ainus lahedus! Ei saa nõustada vallavolikogu esimeme argumenetidega, et volokogu istungid ei saa toimuda , kuna tema prou läheb juuksurisse!
Kordan ,veel kord,et Urvaste valla põhimäärus on kõigile vallavoligu liikmetele vallavalitsuse 6tötajatele täitmiseks! Mingid suusõnalised jahud ei ole seaduslikud1

Anonüümne ütles ...

Tere.Ei saa enam kõrvalvaatajana aru et kas mina valisin kloune või täitsa lolle,ma saan aru et rahvale on vaja tsirkust ja leiba aga need klounid on küll vale koha valinud.Maksumaksja raha tuulde loopimine pole küll mõistlik tegu.Kas siis nüüd sai õige vallavanem ametisse või hakkatakse kohe selle mustamisega tegelema.Hr.volikogu esimees teie peaks rahva huve kaitsma mitte lapsikute lollustega tegelema.Vabandan kui kedagi solvasin aga siiski tehke tööd mis teile on usaldatud vastasel juhul loobuge kui olete aumees.Kohalik.

Anonüümne ütles ...

Kas jälle vallavanema vahetus,tule taevas appi üks ei jõua sissegi seada kui juba tegeldakse uue vallavanema ametisse panemisega,kaldun arvama et siin vallas on probleem mitte vallavanemas vaid volikogu esimehes,kindlasti tekib küsimus et mis võõras teab kuid see eksib,olles kohalik hakkab häbi.Pannes ametisse Ansi kui olen kõigest õieti aru saanud siis see juba korra oli küll abi vallavanem kuid seda tööd tema tõsiselt ei võtnud,kui mõni mõtleb et inimene muutub siis tegemist on lihtsalt lolliga.Nii kergelt raha tuulde loopida pole mõistlik sellest saab iga vallakodanik aru et see lapsik lollus läheb ts.100 tuhat krooni maksma ja sügisel on uued valimised ,selle lolluse peaks need algatajad kinni maksma,ise mõtlen sellest vallast välja kirjutada.Mõelge,tegutsege,teid me valisime,mitte raha tuulde loopimiseks sellega saaks iga üks hakkama.Ärge mõelge kes selle kirjutas vaid tegelege valla asjadega.

Anonüümne ütles ...

Tundub, et kriitikutel on õigus, kuna volikogu liikmed ei ole aru saanud oma kohustusest ja staatusest, mis neile on tekkinud seoses volikogu liikmeks olemisega. Volikogu liikmeks olemine tähendab vastutust oma valijate ees, samuti hoolivust valla kui terviku suhtes. Kahjuks aga teil Urvastes on asjad nii, et volikogu mõnel liikmel tekib mõte ning kohe tuleb see ellu viia, hoolimata sellest, et seda mõtet pole veel jõutud lõpunigi mõelda, rääkimata sellest, mis see võiks kaasa tuua. Minu soov ei ole mustata volikogu liikmeid, vaid soovitaksin enne mõelda ja siis tegutseda, kuna mõnda kahju mis on tekitatud ei saa kunagi enam heastada. Ja mida siis soovitada nn Rolfile. Sinule soovitaksin ma rohkem lepliku meelt ja koostöö oskust. Ega sellise sõimuga kaugele ei jõua. Seega armas volikogu õppige tegema valitsuse ja oma valla rahvaga koostööd.

Anonüümne ütles ...

Kui Antsi abivallavanem oli, osteti kooli rahadega 2 saunaahju võimla poole peale, ei tea, kas teine on veel alles või on juba ära sahkerdatud?
Kaua see sahkerdamine küll kesta võib, aru ma ei saa?
Selline on see meie volikogu esimees ja uus vallavanem
Kontrollige dokumente kui muidu ei usu või kaovad need ka ära nagu omal ajal autoostu kaust kadus kõigi teiste dokumentidega ja uurimine lõpetati.

Anonüümne ütles ...

Kas volikogu otsust võimalik kohtusse pole kaevata

Anonüümne ütles ...

Mati Antsi on Vallavanem? Oh õudust!!!!!

Anonüümne ütles ...

kas Antsil keskharidus ikka on

Anonüümne ütles ...

Volikogul ei ole sellest ju sooja ega külma,nendel on ükskõik, kas vallavanemal on oskusi, suutlikkust, võimeid... mida iganes.Peaasi,et "oma poiss" rahasid liigutama pääseks.Volinikele on ükskõik üle 200 inimese soov, mida nad kirjade järgi peaksid arvestama kui rahva tahet. Aga ei, nemad, kes on volinikuks saanud 5 või 6, mõni ehk kümmekonna sõbra-tuttava toetusega, leiavad, et rahvas on rumal ega tea, mis neile hea on. Milleks neid pagan võtaks üldse vajaon ja veel nn rahva esindajatena. Ei ole veel kusagil ühtegi kmmentaari Antsi toetuseks leidnud, kuid see ilmselt ei lähe volikogule korda, sest vallarahvas ei saa ju ometi nendest paremini teada, missugust vallavanemat soovitakse.

Anonüümne ütles ...

Härra Klaar koos oma 5 jüngriga!
Tehke ometi ükskord üks mehetegu ja astuge ise tagasi. Oma proua võid ka vabalt kaasa võtta, vii ta juuksurisse või kuhu tahes. Ta on oma nina nii püsti tõstnud peale pisukest ametikõrgendust, et oleks justkui riigikogus kõrge koha peal. Proua Zirk võiks ka koos oma Vaabina raamatukoguga kolida "oma" pargi alla. Jääb loota, et see tsirkus sügisel lõpeb.

Anonüümne ütles ...

Tore on vaadata seda tsirkust. Ei ole opositsioonil ka midagi ilkuda. Kord rohelised Klaariga pundis Urvaste rahvamaja tegemas, kord Kiitsak uhkelt koos IRLiga umbusaldust algatamas vallavanem Müürsepale, siis jälle Zirk kuni tülli minekuni rohelistega külaelu koos arendamas, suvel Värton Pokumaale vaja sokutada jälle koostöös IRLiga. Kokkuvõtteks võib öelda, et ühe s..ta sees olete kõik.

Anonüümne ütles ...

Tere, viimase kirja mõned seisukohad vajavad vist osapoolte selgitusi. Saadan mõned enda kui volikogulase ja külaaktiivi liikme omad. 1. Urvaste seltsimaja arendamine. Kuna hoone kuulub vallale, on loomulik, et vald toetab selle kütmise ja veekulu ning annab raha projektide kaasfinantseeringuks. Veel parem oleks, kui osa kogukonnaliikmete maksurahast tuleks otse kogukonda tagasi ning küla saaks seda ise rahastada. Aga selleni on veel pikk maa käia nii Urvaste vallal kui Eesti riigil. 2. Avaldus Värtoni sokutamiseks Pokumaale oli Klaari katse volikogu esimehena teha midagi, milleks tal tegelikult õigust ei olnud. Mitmed volikogu liikmed (sh ma ise) ei teadnud sellest. Hiljem volikogus mu arupärimisele vastates kinnitas Klaar, et tegi selle avalduse eraisikuna ning see, et ta kirjutas sinna alla "volikogu esimees" oli eksimus. Tookord lahenes asi positiivselt ning Luts jäi paigale.
3. Tsiteerin eelmist kirja: "Zirk kuni tülliminekuni rohelistega koos külaelu arendamas". See on just asi, mida üks jätkusuutlik vad peaks iga hinna eest vältima. Inimestevahelised konfliktid on paratamatud. Aga vallavalitsus ja -volikogu peavad olema piisavalt arukad, et valla "arendus" ei käiks põhimõttel "anname raha sinna, kus on omad poisid ees". Ehk siis iga ettevõtmise eestvedajad peavad saama kindlustunde, et kui nad midagi teevad, siis vallapoolne toetus (rahaline või moraalne) ei sõltu sellest, kas saad parasjagu mõne üksikisikuga läbi või mitte, vaid ikka sellest, kas see aitab valla arengule kaasa.
Airi

Anonüümne ütles ...

Mida siin ikka seletada ja selgitada, kui on nii, nagu väidetakse, et otsus oli õigustühine ja ebaseaduslik, siis loodetavasti leidub opositsioonis mõni piisavalt puhta südametunnistusega inimene, kes julgeks otsuse kohtusse kaevata. Las tegelevad sellega edasi neutraalsed spetsialistid. koha peal toimub vaid üksteise mustamine ja tagantjärgi targutamine, see ei vii elu edasi.

Anonüümne ütles ...

Miks peaks selle otsuse edasi kaebama, mida see annaks. Tuleks meeles pidada, et rahvas ise on need samad inimesed volikogusse valinud. Ega ometi ei taheta väita, et varem ei olnud teada milline on Klaar, Sarapuu, Kolga, ZIRK jne. Volikogu on oma rahva nägu ja tark inimene teeb siit ise omad järeldused.

Anonüümne ütles ...

Ah, mis Sa Airi õigustad ja targutad. Tegid ja teed ka edaspidi koostööd vahendeid valimata kõigiga, kes Sulle hetkel vajalikud on. Ja üleüldse võiks volikogu asendusliige vähe tagasi tõmmata, enne saa ise oma häältega volikokku ja siis kukku valda juhtima.

Anonüümne ütles ...

Mida oligi tarvis tõestada - patust pole puhas kumgki pool. Jahume aga suure suuga valla arengust, kuid tegelikult on põhjus volikogu suutmatuses omavahel koostööd teha, valitseb soov üksteisest üle astuda ning inimeste tegelikele vajadustele ei ole kummalgi poolel aega mõelda, ammugi siis veel soovi tõsiselt probleemidege tegeleda. Mullitaga ja vahutage aga edasi, sügisel ei oleks küll põhjust ühelgi praegusel voilkogu liikmel oma kandidatuuri üles seada, sest konstruktiivselt tegutsema ei ole neist keegi valmis.

Anonüümne ütles ...

No tore lugu küll. Pakkusin välja, et osapooled võiksid ühes kirjas toodud väiteid pisut kommenteeida ja tegin algust. Siin aga läheb samasugune lahmimine edasi. Mis ma veel tahtsin ütelda, on see, et ega inimesed ei saagi valida paremat volikogu, kui neil ei ole informatsiooni selle kohta, mis vallas tegelikult toimub ja mis inimesed tegelikult teevad. Kui on konkreetne süüdistus, siis on lihtne seda kas ümber lükata või omaks võtta. Kui on mingi suvaline ärplemine, siis ei saa midagi selgemaks.
Airi

Anonüümne ütles ...

Opositsiooni poolt on ju konkreetne süüdistus, et otsus on ebaseaduslik, tegelege siis sellega , muidu lahmite samuti nagu teisedki ja pole midagi etemad ülejäänud kommenteerijatest. Pealegi ei peaks iga ebameeldivat hinnangut kohe lahmimiseks nimetama, ju siis sellisena paistab mõnele tõde ja see on juba enesele mõtlemise koht.

Anonüümne ütles ...

Vot see oli juba konkreetsem jutt:) Tegeleme sellega edasi küll.
Airi

Anonüümne ütles ...

Tore, et asjaga tegeldakse, sest volikogu ühe grupi töövõit nagu oleks paras põhjus midagi lõpuks ette võtta- "meeldiva" koostöö volikoguga lõpetas siis nüüd vist 20.ametnik nende võimuloleku aja jooksul ja valdade absoluutne rekord on igal juhul purustatud. (põhjused: koondamine, umbusaldus ja kurikuulus "omal soovil lahkumine".

Anonüümne ütles ...

Kui Antsist rääkida siis tegi ta suvel vallale teenust. Nimelt niitis ta valla maid, mida pidi niitma vähemalt kaks korda suve jooksul aga mõnes kohas jättis üldse niitmata ja mõnes kohas niitis ainult ühe korra. See on vallal raha tuulde loopimine. Sihuke inimene ei sobi valda juhtima, kes kguaeg susserdab. Tal pole Urvaste vallast sooja ega külma ja veelvähem siin elavatest inimestest.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud targad kui Te olete uue vallavanema seaduserikkumistest teadlikud siis tuleb minna politseisse muidu on tegu kuriteo varjamisega ja samuti karistatav.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud volikogu koalisatsioon!
Te oleta juba piisavalt paljusid inimesi vallast minema saatnud ja üritanud ilmselt kaasa aidata valla arengule. Kui palju teil veel on plaanis minema saata ja millal te ükskord selle õige valite, kellega te ise ka rahul olete? Usun, et saadate oma praeguse iidoli Antsi kah varsti hingusele. Pruugib tal vaid proua Zirguga mõnes asjas erimeelsusele jääda (see erimeelsus peab puudutama proua Zirku isiklikult, vald talle korda ei lähe)ongi minek!Saadeti ju tubli töömees Vahur Lepik minema puhtalt proua isiklikest ambitsioonidest lähtuvalt.
Valige ükskord see õige ära, ehk saabub siis ka Urvaste valda rahu.

Anonüümne ütles ...

Proua Zirk tegeleb vallas ainult nende asjadega, mis talle isiklikult kasulikud on.
Urvaste vallal, pidada üleval suurt raamatukogu Vaabinas on suht mõtetu ehk raiskamine. samas käib Kuldre raamatukogu juhataja kord nädalas suurte kompsudega vahest ka jalgsi UUe-Antsla kultuurimaja juurde, et vedada rahvale raamatuid.

Anonüümne ütles ...

Kas Hillar on ikka veel Vaabina raamatukogu koristaja ja saab palka valla eelarvest ?

Anonüümne ütles ...

Hillar vast nüüd käsitöötares klaasilihvija.

Anonüümne ütles ...

Jätke see Vaabina rahule ainuke koht kus käija ja võtke see kah muidugi ära ongi kauaks jäänud....

Anonüümne ütles ...

Lugesin kommentaare ja inimeste nördimust meie valla esindajate suhtes. Samas tekkis mul mõttejooks, et mida need inimesed hädaldavad esindajate üle, kelle nad ise on valinud. Seepeale läksin vallalehe arhiivi, et vaadata eelmiste valimiste nimekirju. Minuni saabus reaalsus. Meie valda ei muuda paremaks uued võimuliidrid (eelmises nimekirjas ei tundunud olevat etemaid inimesi)vaid vanadel olijatel peab mõistus pähe tulema. Ma ei kahtle nende intelligentsuses, aga milleks teha tobedaid otsuseid, kui on teada, et võimupostilt neid minema lüüa on peaaegu, et võimatu.
Tahaksin teada Lutsu minema saatmise tegelikke põhjuseid, sest antud põhjused tunduvad ausaltöelda labased.
Mis puutub Antsi Matisse, siis teda ma kiruma ei hakkaks, sest esiteks ei tea ma oma nooruse tõttu, mis ta tegi või ei teinud ning lähtuda vaid külajuttudest on mõttetu. Inimese üle ei tohi otsustada tema haridustaseme, mineviku või pikkuse järgi. cum laude ei taga peale akadeemiliste teadmiste oskust elus hakkama saada, nii nagu sinu minevik ei ütle seda, mis saab sinu tulevikust.

Valda ei saa muuta paremaks ühe päevaga. Veelvähem õnnestub see koguaeg inimesi minema saates ja uusi värbates. Valla poliitikal on kuhu areneda. Nii nagu ka valla elanikel.

Mõelda tuleb globaalselt ja käituda lokaalselt. Igaüks saaks meist midagi head teha valla heaks. Kuid ei, lihtsam on süüdistada teisi.

Toon näiteks Uue-Antsla kultuurimaja renoveerimise, mida mõned inimesed pidasid raha raiskamiseks. Samas toimib seal nüüd suhteliselt hea, kui mitte öelda väga hea kultuurielu. Vaadake Urvastes toimuvaid käsitöö jt. õhtuid. See kõik on ju super. See ongi meie vald. Inimesed, kes viivad läbi tantsu/laulu/käsitöö ringe, ise midagi vastu tahtmata.
Need on inimesed, kelle üle me peaksime uhkust tundma. Nende pisikestel tegudel on suured tagajärjed.

Noor vallaelanik.

Anonüümne ütles ...

Tooge palun näiteid Uue-Antsla rahvamaja kultuurielust?

Anonüümne ütles ...

Tundes piisavalt neid valitsevaid inimesi võin ka kinnitada et kui Antsi seaks kahtluse alla Vaabina raamatukogu kulud, siis koristaks ta sahtleid pea. Pole ma iialgi läinud ei sinna raamatukokku ega joonistama taldrikule sest ma ei suuda olla koos minu arust nii võimuka ja samas nii kasuahne isikuga. Valla lehes kirjutab veel et nüüd hakatakse maalima ka seal raamatukogus, aga kui seal oleks kliente siis poleks ju aega kõrvaliseks tööks. Aga see on maksumaksja raha mille eest ta seal soojas toas on. Tema on ainult see ainuõige ja on ka volikogus A ja O.

Anonüümne ütles ...

Uue-Antsla rahvamajas
Igal pühapäeval kell 16.00 seltskonnatantsu kursused Reno Olle juhendamisel.

Esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 20.00 aeroobikatreeningud Kaia Pruuli juhendamisel.
õpilastele 15.- täiskasvanutele 25.-

• Teisipäeval 24. veebruaril kell 14.00
VASTLATRALL
Uue-Antsla pargis.
Kui ilmataat vähegi lubab proovime lasta pikema vastlaliu,
hoogsalt kelgutada ja veidike suusatada.

Sellele lisanduvad veel noorteklubi tegemised ja bändi proovid!

Anonüümne ütles ...

No see on hea,et uues vallalehes suvatseb ka volikogu enamik anda rahvale aru, miks see vallavanem ei sobinud. Kuid....tegelikult peaks ju asjad teistpidi käima, enne selgitatakse vallarahvale, arvestatakse enamuse arvamusega ning siis tegutsetakse. KUid siin tehti teistpidi - nüüd on volikogul hea kirjutada- sest inimene enam ennast kaitsta ei saa - väga nõme käitumine....
Ning huvitav, kas lehes saavad kirjutada ka opositsioonis olevad inimesed või pannakse jälle piirang- mida tohib kirjutada, mida mitte? Või on oodata uut lehetoimetajat?

Anonüümne ütles ...

Iga poe ja bussijaama juurest saab tõesemat infi kui lehest. Ja see on lihtsalt juhtimise stiil et tarkade ja õilsate poolt väljapraagitu end kaitsta ei saaks. Üks IRL-st volikogu liige ütles ise et ei tohi volikogus endiste nimegi välja käia ja et kõige rohkem vihatakse just neid eelmise koosseisu ametnikke.

Anonüümne ütles ...

Soovitus Karillele

Trüki see selgitav artikkel sõna-sõnalt punkt-punktil, sest seda tõenäoliselt segast seletust korrigeerima hakates lõpetad nagu Contragi avaliku sõna nõukogus.

Anonüümne ütles ...

Kui olid läbi 2002 aasta valimised ja võitis Respublika, tekitas paksu verd minu arvamus, et kari noori mehi võitis võimu ja paraku ei oska sellega midagi tehas.Kas oli vale arvamus

Anonüümne ütles ...

Vigadest õpitakse. Kust saavad noored inimesed kogemusi? Kahju ainult, et vald peab kannatama natuke liiga palju selle nimel.

Anonüümne ütles ...

Kui sa kontra mutt,seda Vaabina raamatukogu rahule ei jäta siis lähed varsi nagu s...junn peldikuaugust alla.Evi Zirk on nii töökas ja lugupeetud inimene,et sul peaks olema häbi midagi tema kohta öelda.Kui sina nii palju ära teeks,kui tema teinud on peaks sa elama vähemalt 300 aastaseks.Sa Airi oled tindisolkija ja selleks sa ka jääd.Sa tee parem oma onn seal Urvaste koolimaja kõrval korda-see seal Urvaste küla häbiplekk.Pea seda meeles,et ükski pidu ei kesta igavesti.Kaua sa mõtled Urvastes seda kurjust külvata?

Anonüümne ütles ...

OO JA Evi Zirk on Urvaste valla jumal! Käib ringi nina püsti. Mida ta nii ära on teinud, käsitöötare on keeranud ka ainult enda kasuks. See paeaks olema avatud kõigile ja mistahes aegadel.Miks võtab ta seda kõike kremplit kui enda omaks.

Anonüümne ütles ...

TEre, keegi võiks ikka endale selgeks teha, kes seda kurjust külvab:) Mul pole Vaabina raamatukoguga küll mingit pistmist, aga ju siis on kellelgi vaja patupoinast teha minust. Oot-oot, kas Evi Zirk ei rääkinud kusagil, et ma olevat arenduskonmisjoni niiditõmbaja?:D Eks valimised lähenemas... Iseenesest natuke liigutav isegi - olla mittemillegi eest vallandatud vallavanemaga samasuguste süüdistuste puntrasse mässitud. Iseasi, kellele selliseid ohvreid vaja on. Urvaste valla arengule oleks olnud kindlasti parem, kui nii üks kui teine kui kolmas jne oleks saanud rahulikult oma tööd edasi teha. Jumal tänatud, toredaid inimesi on Urvaste vallas siiski rohkem.
Airi

Anonüümne ütles ...

Ometi ka üks kommentaar, mis kaitseb Evi Zirku. See saab olla ainult tema enda kirjutatud. Oskab ju Evi oma tegemisi väga hästi reklaamida. Kui Vaabina pargis kolm inimest koos Eviga lehti riisus, siis võeti suure zestiga vallast 3 reha ja sellest kirjutati ka Võrumaa teatajas, et Vaabinas olid koristustalgud. Samas on kindlasti meie vallas selliseid inimesi, kes teevad palju rohkem vabatahtlikena kui Evi, aga nad lihtsalt ei riputa oma tegemisi nii suure kella otsa.
Airi on igati tubli inimene ja kindlasti oleks see preemia, mis nüüd Evile läks, palju õiglasem olnud Airile anda. Evi arendab neid kohti, mis talle kasulikud on. Peale selle arendab Evi külaelu ju palga eest. Vaabina raamatukogus on ju nii soe töökoht, et lausa igavusest hakkad külaelu arendama. Lugejaid seal vaid käputäis ja nendestki pooled oma sugulased.

Anonüümne ütles ...

Praguseks on vast juba kõik raamatukogud ka Urvatse vallas muutunud elektrooniliseks, seega saab kergesti kindlaks teha, millises raamatukogu kui palju lugejaid on...Ja kus neid ikka tõesti vähe, see kinni panna-või muuta lugemispunktiks nagu uue-antsals. Mitte,et mul midagi raamatukogu vastu oleks....Siis saaks suletud raamatukogu finantse kasutada teiste raamatukogude arendamiseks

Anonüümne ütles ...

Siia maani ei saada aru, miks see Evi sinna vaabina parki nii kipub. Pole kuulda olnud, et ta mõnel talgul oleks osalenud oma kodupargis, ju on vaja korjata endale hääli sealt vaabina külast. See oleks kõige parem mõte teha lugemispunktid nagu Uue-Antslas.see oleks väga suur kokkuhoid vallale.

konnula contra ütles ...

Noh, raamatukogu on Vaabinas külakeskusena oluline.
Aga jääb küsimus, kuidas saada teda kogu küla keskuseks. Et kõik tahaksid sinna minna.

Muidugi on ka Urvastes inimesi, kes koos teistega ei saa hästi külakeskuses käia.
Aga võiks ju mitte olla ...

Anonüümne ütles ...

Lugedes neid kommentaare jään sügavalt mõttesse?Kas oleme targemad järgmistel valimistel!!!Kuidas ikkagi on sattunud meid esindama niisugused persoonid, kes 50- st kommetaarist ei saa mingitki positiivset hinnangut.Miks ikkagi saavad sellised inimesed meid juhtima.Püüame ikkagi oma ümber näha veidigi neid tagasihoidlike ja tegusaid just nimelt noori inimesi kes ei sõima ja ropenda teiste aadressil.Kui valima läheme siis peame ikka väga targalt käituma. Oleme ju ise jälle valinud suht saamatu seltskonna volikogusse. Kukutajad on ju tavaliselt ikka need olnud kes ei oska kompromisse luua .Lugupidamisega meie rahvasse suhtuv seeniorelanik Urvastest

Anonüümne ütles ...

Siiralt kahju, et nüüd on siis Airi hammaste vahel, miks mitte - töökas ja haritud ning sellistele ajudele pole Urvaste mail kohta paraku. Aga tehke rahvaküsitlus selle Zirgukese ja vaabina "kultuurikeskuse" vajaduse kohta ja on teil selgemast selgem pilt. Pange kastid poe juurde välja.

Anonüümne ütles ...

Airi saigi talle antud häältega volikokku, mitte kellegi teise omadega! Asendusliikmel on täpselt samasugused õigused ja kohustused nagu kõigil teistel volikogulastel.