teisipäev, 28. august 2007

trikimees kaotas tamme (uuendatud!)


Tamme-Lauri tamm haihtus

Esmaspäeva, 27. augusti öösel poole kahe paiku kaotas kuulus trikimees Jürgen Veber ära sama kuulsa, kümnekroonise pealt tuttava Tamme-Lauri tamme.
Suur peaproov oli juba pühapäeva öösel, kõmu jõudis laiali minna vähemalt kuni Antslani, kuigi saate tegijad soovisid etendust saladuses hoida. Põhjuseks ilmselt see, et kogu publik pidi mahtuma istuma toolidele, kust ei olnud näha, mis eesriide taga toimub.
Esmaspäeva õhtul oli Tamme-Lauri tamme lähistel suur melu. Rahvast omast külast ja Antslast ja kes teab kust veel. Vaatama lubati siiski vaid mõnikümmend inimest. Tee tamme juurde oli blokeeritud traktoriga, millel silt: Läbikäiku ei ole. Vabandame! Filmivõtted.”
Inimesed, paistab küll, vabandusi väga rõõmuga vastu ei võtnud, eriti ülevoolavas tujus noored, kes tulid kõrvalteid (põõsaid) pidi nurmele, kust tamm oli hästi näha.
Ruuporiga mees võttegrupist kutsus neid üles lahkuma, sest muidu ei näe keegi kohaletulnutest trikki. Need, kes õnnelikult istet võtnud, aga enne seda ka mitu tundi vihmases ilmas oodanud, kippusid küll nurisema, aga sellist hooba ei leitud, et noori taganema sundida. Üks hambamees publikust nõudis, et trikimees võiks kõigepealt selle tüütu seltskonna ära kaotada. Nahaalsemad noored, kes tulid hoolimata märgadest jalgadest (ilmselt pääses üks tütarlaps, kelle kavaler oli kukile võtnud), said siiski oma tahtmise.
Siis valis assistent välja publiku hulgast kaksteist inimest, kellele anti kätte tõrvikud ja saadeti tamme alla ringis seisma. Väljavalitud ei saanud siiski asja ligemalt näha, kuna neil seoti triki saladuse hoidmiseks silmad kinni.
Kohapeale jäetud rahvas sai prožektoritega valgustatud tamme jälgida paarisaja meetri kauguselt, kaotamise hetkeks varjati vaade tammele eesriidega. Kui see eest ära tõmmati, oli näha vaid ringis seisvaid tõrvikuid, aga prožektorite valguses tamme enam ei olnud. Võttis, tõtt öelda, pisut õõnsaks küll. Samas 6-aastane poeg Herbert, kes Trikimehe ootuses oli esimest korda elus kella kaheni üleval, ütles kaameratesse: “Mina ei usu, nad lasid lihtsalt lambid ära.” Näis, kas see lause ka saatesse jõuab
Millal jõuab Urvaste trikki sisaldav saade eetrisse, pole veel teada. Esimene Trikimees on ekraanil neljapäeval 20.00


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tuult tiibadesse ja head pärituult.

Anonüümne ütles ...

Nu Urvasteleka kuulsusut vaja

Anonüümne ütles ...

Your style is reallу unique in comparіson to otheг
ρеople I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this page.
Feel free to surf my webpage - please click the next web page

Anonüümne ütles ...

Hi theгe to eѵery body, іt's my first go to see of this blog; this weblog consists of awesome and really excellent data in support of visitors.

Also visit my blog ... V2 Cigs Review

Anonüümne ütles ...

This text іs рriceless. Hοw сan I find
out mοre?

Here is my blog; 1

Anonüümne ütles ...

Wгіte more, thats all I have to ѕaу.
Literаlly, іt seems as thοugh yοu гelied on
the viԁeo tο maκe your ρoint.
Υou definіtely know whаt уourе talking аbout, whу thгοw аwaу
уour intelligence on јust posting videos to уour ѕitе when уou сoulԁ be giving us somеthing enlightening to
гead?

Herе iѕ my ωeb-sіte - V2 Cigs Reviews