neljapäev, 23. august 2007

Urvaste valla ettevõtlustoetusest.

Ettevõtlustoetust võivad taotelda äriühingud, füüsilisest isikust ettevõtjad ja tegevust alustavad ettevõtjad (lepingu sõlmimise ajaks peab olema registreeritud vastavalt Eesti Vabariigi seadustele), sh ka need, kes on tegutsenud kuni 1 aasta.
Tingimusi, millele peab taotleja vastama on kolm:
1) ettevõte on registreeritud ja tema tegevuskoht (FIE-l elukoht) on Urvaste vald ja toetuse abil tehtavad investeeringud on suunatud ettevõtluse arendamisele Urvaste vallas;
2) puuduvad maksuvõlad;
3) ei ole algatatud likvideerimis- ega pankrotimenetlust.
Väljastatav toetus on tagastamatu toetus, mille ülemmääraks on 10 000 (kümme tuhat) krooni.
Ühele ettevõtjale eraldatakse selles summas toetust ühe aasta jooksul, toetuste summa määrab volikogu igal aastal eelarves.
Taotlusi ettevõtlustoetuse saamiseks võetakse vastu 2007 a. 30. septembriks ja järgnevatel aastatel 15. aprilliks vallavalitsuses. Ettevõtlustoetuse määrab vallavalitsus arendus- ja keskkonnakomisjoni ettepanekul 30 päeva jooksul alates taotluse esitamise päevast ja informeerib toetuse taotlejaid otsusest 3 päeva jooksul alates otsuse tegemisest.
Ettevõtlustoetusega tohib finantseerida neid projektiga seotud kulutusi, mis toetuse taotleja on teinud pärast lepingu sõlmimist ja taotleja omafinantseeringu suurus peab olema vähemalt 30 % projekti toetuse üldmahust.
Määrusega saab tutvuda Urvaste valla kodulehel internetis ja vallavalitsuses, kuhu saab pööduda ka täiendava teabe saamiseks.

Kommentaare ei ole: