reede, 27. märts 2009

Gunnar Sarapuu lahkus volikogust

Mõnelegi volikogulasele tuli üllatusena, et tänasel istungil võttis Gunnar Sarapuu asemel volikogus platsi uus liige Andres Männiste.
"Hästi palju asju kogunes turja peale, pidin tegema valiku," ütles Gunnar telefonis miks-küsimusele vastates.
"Need on väga isiklikud põhjused," kinnitas Gunnar veelkord ning lisas, et mai lõpul kaitseb ta Tallinna Ülikoolis lõputööd, kus võrdleb võrkpalliga tegelemise võimalusi Võru- ja Valgamaal. Ilma ülikoolidiplomita ei saaks ta sügisest enam Keeni koolis õpetajana jätkata.
Põllumajanduses tuleb tal toime tulla liisingute ja laenudega ning juba sellepärast ei saa seda tööd jätta.
Tulevases volikogus tuleb Gunnar Sarapuu asemele valida ka uus majanduskomisjoni esimees. Kui küsisin Gunnarilt, kas ta arvab, et volikogus on selleks sobiv inimene olemas, pakkus ta välja Mati Antsi asemel volikokku pääsenud Arvo Kiidroni. Et aga Arvo Kiidron valiti Antsi asemel ka revisjonikomisjoni esimeheks, peab ta tegema kahe komisjoni juhtimise vahel valiku.
Seda, kas Gunnar Sarapuu sügisel taas volikokku kandeerib, ta praegu veel öelda ei osanud.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga kahju on,et Gunnar lahkus volikogust. Nüüd ei ole koalitsioonis IRLlastel ühtki mõtlevad inimest! Vast kannatame mõne kuu kuidagi ära, oli ühe IRLlase arvamus. Oktoobrini on veel natuke aega, siia mahub kuu puhkust jne. Elame näeme!

Anonüümne ütles ...

Jumala õigus on eelmisel anonüümsel kirjutajal. Asi kipub päris hulluks minema, õnneks ei ole enam neil palju kuid jäänud! Pensionärid pühkide suu puhtaks jõulutoetusest, sest teie rah a läheb nende palkadeks.

Anonüümne ütles ...

Uued tuuled volikogus on igati tervitatav, olgugi et viimasel minutil enne valimisi. Edu Andresele ja Arvole!

Anonüümne ütles ...

Vot sellest on küll kahju! Ainuke normaalne inimene volikogus (ja vallamajas). Uutesse tuultesse küll enam usku pole! Juba aastaid on neid tuuli nähtud, olete mingeid muutuseid täheldanud?

Anonüümne ütles ...

Gunnar, Gunnar mida sa teed, üks ainuke täie mõistusega mees jälle läinud.