pühapäev, 1. märts 2009

Võtame lätlastest eeskuju


Ohoo - Riia linn on juba meie tublile maaelu edendajale tänava pühendanud. Peaksime eeskuju võtma ja vähemalt mõne küla ümber nimetama. Kuhu see tänapäeval kõlbab, et üks eesti küla ammuseaja saksa mõisniku nime kannab.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaabina raamatukogule võiks uue nime anda.

Marika ütles ...

Mis sel Vaabina raamatukogul häda on? Ma ise pole küll suuremasi lugeja, kuid minu lapsed on käinud sealt raamatuid laenutamas, kui kihku, kähku vaja on- väga normaalne, et väikses kohas on selline koht. Krt, kui midagi öelda on siis ütle oma nime all- lammas.

Marika ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Mis te nutate armas rahvas meil Uue-Antsla kultuurimajas pole ei raamatukogu ega avalikku interneti punkti kuigi oleme rahva poolest üks suuremaid asulaid.

Anonüümne ütles ...

aga rahvamaja on ju tähtis ja miks kohalik rahvas üritustel väga ei ole.
raamatukogu on ka kultuuriasutus ja elab valla kultuurielu

Anonüümne ütles ...

Aga meil on raamatu laenutuspunkt ja nii tore Riina!täiesti piisab ka suurele külale ja vallale odav lahendus aga internetipunkti oleks küll väga vaja.

Anonüümne ütles ...

kas ikka on väga tahtjaid, Urvastes kunagi loodi, aga ajad on muutunud ja kodudes palju arvuteid ja aitaks, kui raamatukogus asuks üks arvuti rahva jaoks, poleks kütmist eraldi ruumile.
rahvamaja baasil oleks ka seal interneti vajadus rahuldatud

Anonüümne ütles ...

Marika, RAAMATUKOGUL pole häda midagi, kui sa oleksid raamatukoguhoidja, siis läheksin kasvõi homme laenutama, näitaksin oma ID kaarti ja ütleksin selgel häälel oma nime
(mis ei alga A-ga ega ka L-ga (lammas)aga praegu on mu nimi minu enda asi.

Anonüümne ütles ...

Marika, sa oled pehmelt öeldes liiga vähe kooliharidust saanud.