pühapäev, 18. november 2007

aasta isa 2007 - Margus Klaar

Urvaste valla selle aasta isa on Kuldre Kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja vallavolikogu esimees Margus Klaar, kahe tütre – Katri-Liisi (11) ja Mari-Anni (13) isa.
“Ta ei ole hea isa mitte ainult oma perele, vaid ka teistele lastele - ja nendega puutub ta oma elus väga palju kokku,” ütles Evi Zirk autasustamisel Kuldre koolimajas.
“Isaks saadakse kuidagi… pärast läheb raskemaks,” ütles vallavanem Lembit Luts oma avakõnes. Ta soovis isadele kõige rohkem julgust olla hell.
Nagu tavaks, näitasid pidulikul aktusel oma oskusi ka nooremad ja vanemad lauljad ja tantsijad. Päev jätkus töötubadega – kunstiklassis tehti klaasvitraaži ja maaliti portselani peale. All köögis valmistati koos isadega kaks küpsisetorti kokku 384 küpsisest, mis kaunistati puuviljadega.
Aaasta Isa kandidaate sai seekord pakkuda valla raamatukogudes. Korraldaja Evi Zirgu sõnul sai Margus Klaar hääli nii Urvastest, Kuldrest kui ka Vaabinast.
Pilte saab juurde vaadata siit

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Näe kui tore, teadsin õigesti, et siit saab kohe kiiresti teada, kes valiti.Margus on tubli noor mees ja tema valimine päris õige otsus.Õnnitlen ja õnne elus!

Anonüümne ütles ...

palju õnne tublie mehele.

Anonüümne ütles ...

palju õnne tublie mehele.